Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
11 tra 2006, 09:07
ne baš. možda je hra
ija za šutit i trpit, ali lakše će se usuditi izborit se za sebe kada ima podršku. svugdje je osoblje ljubaznije kada rodilja nije sama. <i></i>
22 tra 2006, 01:47
samo MM-za slijedeci puta. Ovoga puta nije stigao na vrijeme jer je Lora "istrcala" iz mamine buse. <i></i>
25 svi 2006, 11:42
Ja sam užasno željela da mi suprug bude na porodu isto kao i on, ali pošto sam rodila na carski nije mogao prisustvovati. Nadam se da ćemo u budućnosti s drugim djetetom uspjeti.<
><
> VANJA 17.01.2006.<i>Edited by: tasha at: 25/5/06 11:43<
></i>
26 svi 2006, 10:42
Svog dragog muza i nikog drugog <
><
><
><i></i>
16 srp 2006, 12:43
mama, tata i beba - idealan porod <i></i>
19 srp 2006, 16:15
Moj muzic je bio na porodu i bio mi je neizmjerna pomoc <i></i>
20 kol 2006, 23:19
Ja zelim da to bude moj muz. U svakom slucaju zelim da sve to vidi,mislim da ce me vise cjeniti i konacno shvatit da to nije samo tako. Biti cu sigurnija i jaca ako je on tamo <i></i>
26 ruj 2006, 18:18
Za prvi porod smo se muzic i ja dogovorili da ce biti samnom, al sam rodila carskim rezom pa nije mogao prisustvovati. Ako cu iduci puta moci roditi vaginalno onda bi voljela da bude moj muzic puzic sa mnom ;-)
27 ruj 2006, 05:51
Prvi put je bio carski sa spinalnom pa je bio samo muzic(mama je bila vani i umirala od straha i muke), drugi ce nadam se biti vaginalni pa ce biti muzic, moji mama i tata koji ce se brinut za Zoe a na samom izgonu i pred kraj kad bas jako boli ce uzet Zoe van i u setnju a muzic ce ostat sa mnom.
27 ruj 2006, 14:15
MM je bio samnom na porodu i mogu slobodno reci da smo zajedno rodili nase dijete.
Nego- zamalo da nam se nije prikacila njegova sestra kad smo odlazili u rodiliste. Vec smo bili sve spakirali i spremni izaci kad se pojavila sva iskomirana na vratima. Ponudila se da ide sa nama- ali MM joj je rekao koji ce nam ona tamo.
27 ruj 2006, 15:45
Ritazg - blago vama kaj muzici mogu biti sa vama prilikom carskog, ja sam vise od icega htjela da bude samnom, jooj kad bu to kod nas bilo, nadam se u ovom stoljecu ;-)
i super mi je kaj bu s vama bila Zoe
27 ruj 2006, 15:46
Anonymous je napisao/la:Ritazg - blago vama kaj muzici mogu biti sa vama prilikom carskog, ja sam vise od icega htjela da bude samnom, jooj kad bu to kod nas bilo, nadam se u ovom stoljecu ;-)
i super mi je kaj bu s vama bila Zoe

to sam ja bila, nisam se logirala
18 lis 2006, 14:39
Na drugom porodu želim da muž bude kraj mene, što je silno htio prvi put i bio bi da su mu dozvolili da gleda sekciju...
Nadam se da ću drugi put roditi prirodno...
23 pro 2013, 07:32
Mama je bila sa mnom od prvo g truda pa sve do odlaska na hitni carski...babica je po struci (radila 30 god u tom rodilistu) i da nje nije bilo mog bi malenog vukli vakumom van a on je zapeo i nije se 5 sati mogao spustit i ostajao bez kisika, zato joj hvala na svemu...i ja sam sad mama i samo cu rec da je imala pravo kad je rekla da je biti mama nesto najljepse na svijetu
28 pro 2013, 01:12
didi-bas lijepo
ja sam zeljela da bude mm-prvi put je problijedio pa smo ga i ja i babica otjerale doma na spavanje, a drugi put je morao cuvati tog s prvog
treci put bi voljela da bude on ili doula,ili prijateljica, svakako ne zelim opet sama
17 sij 2014, 17:22
MM i najfrendica su bilo oba puta.Ovdje nista bez muza,cak i na carskom rezu je prisutan.
17 sij 2014, 18:54
Bit će moj nemuž sa mnom, ali rado bismo oboje kad bi s nama još mogla biti i doula.
17 sij 2014, 19:04
Oba puta mm i moja dobra prijateljica, ujedno ginekologica
17 sij 2014, 19:17
mm je bio na 3 poroda, na dva nije stigao, prebrzo sam rodila
21 sij 2014, 15:57
Ja želim bit sama, s tim da ću si "naručit" babicu koju poznam da me porodi. Ne znam jel bi muž htio bit na porodu, možda bi, ali ne pita jer sam se već izjasnila