Sada je: 28 srp 2026, 00:17.
Moderator/ica: Diami
Krumpirić je napisao/la:na SD više ne treba potvrda s tečaja...mi idemo jer želim ispitati koliko taj njihov novi stol zapravo može imitirati stolčic za rađanje i slične stvari...
black_lady je napisao/la:Thanks, cure, puno ste mi pomogle.
Krumpirić, jel imaš možda neki link da malo pročitam bolje to šta spominješ o dripu, epiduralnoj, rezanju. Nisam znala da te uopće pri porodu pitaju, a kamoli da se može odbit

eli je napisao/la:ne pitaju te, ali možeš odbiti.
no ako sve ide ko po loju nisu doktori sadisti da jedva čekaju namučiti rodilju.
što se disanja tiče, meni nije pasalo onaj njihov sistem i nisam ih slušala.
btw, kod nas nisu reklamirali intervencije, no nisu pokrili nikakve komplikacije. porod su predstavili u njegovoj školskoj verziji.

MON je napisao/la:Evo, našla sam u Općoj bolnici Sisak...tu ti je link, obavijest je na dnu stranice.
http://obs.hr/v3/content/view/44/176/

) i potrebu da što prije prikupiš što više informacija - OK, zašto ne

MON je napisao/la:Mislim da je najbolje da ih nazoveš i pitaš. Tko pita, ne skita![]()
Ja sam išla negdje oko 30tog tjedna trudnoće, ali tamo je bilo i "mlađih", ali i "starijih" trudnica. Ako imaš dvojbe, strahove (što je sve normalno) i potrebu da što prije prikupiš što više informacija - OK, zašto ne
![]()
I ovjde puno toga možeš naći, pročačkaj malo stare i nove topice, arhivu...ma svega ima...a i pitaj, naravno...tu nas je puno

). U priličnoj gužvi bilo je raznoraznih trudnica - od onih koje su pred porodom do onih kojima se jedva nazire trbuh.
Mrđi je napisao/la:Zanima me koliko je vas trudnica odlucilo ici na tecaj za trudnice?
ako idete zasto idete?
ako ne idete koji je razlog?
Ja s ejos ne mogu odlucit.
u prvoj trudnoci sam s ejavial u nasu ambulantu i cekala do kraja trudnoce - nisu uspili organizirat. pomogle su mi knjige i net.
sad, kad sam duplo vise prestrasena, razmisljam o odlasku negdi medju trudnice i pozitivne vibracije.

,ima dosta njih koji idu bez muža!Bilo je o.k.

silki je napisao/la:super info MaloZlo!
ana, pa nije valjda da je to jedini termin? ima ih još. odabereš neki dom zdravlja koji nije daleko a vrijeme vam odgovara.
mi smo petrovu platili 400kn i trajao je puna tri tjedna.
ovo su besplatni tečajevi.

Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju.