Sada je: 28 srp 2026, 00:17.
Moderator/ica: Diami
patkica je napisao/la:[quote
Vecina nas ima ambiciju da ostanu svoje, a ne samo Necije mame i sl. Zapravo, to smatraju pod normalno.
Al jeziga. Dobit ces pol metra i par kila svojih gena u ruke s rijecima: Dovidjenja i snadjite sei pitat ces se Kaj sad?
Svi mi nekako dodjemo u fazu da se vratimo u to da budemo svoje (drugacije, bogatije, promijenjene neminovno), al prvo vrijeme (godinu, dvije... kako ko...) na zalost vecinu vremena funkcioniras iskljucivo kao Necija mama.![]()

eli je napisao/la:djelomično zbog lošeg sna, a djelomično zbog hormona, pred kraj trudnoće i one mjesece nespavanja koji slijede prati poprilična zaboravnost. probaj si predočiti kako ti je tekao dan kad su ti klinci imali tri mjeseca. prisjetit ćeš se uz fotke, teško spontano.

mene je smlatilo nespavanje tek nakon 8 mjeseci, ali i to se manfestiralo u povecanoj zivcanosti, nikako u tupom stanju.swenova mama je napisao/la:Djeca su me primorala da prestanem razmisljati o svojem egocentricnom svijetu i pocnem razmisljati u kategoriji Mi.
Kad sam nosila sw, on je bio neplanirano dijete, u jednom trenutku

pripremi se da ćeš dvije godine biti 'u outu'
mislim da se može biti individua, a da nisi nužno egocentrična
ne mislim da je život prije Mi nužno egocentričan

pripremi se da ćeš dvije godine biti 'u outu'
Moj se zivot, sada definitivno znam, dijeli na eru prije djeteta i eru poslije. Poslije rodjenja sw vise nikad nista nije bilo isto
mislim da se može biti individua, a da nisi nužno egocentrična
ne mislim da je život prije Mi nužno egocentričan

bit će tu i mora, skijanja, putovanja, samo od sada kao trio!

U trudnoci naravno- ne. Zivimo kod muzevih roditelja.
U trudnoci sam se udebljala 23 kg! Evo sad mi je ostalo jos vrlo malo za skinut, ali i ne moram.

ja želim ostati ja, samo ja koja ima dijete, a ne postati neka druga osoba
). i mislim si, boze, zar sam imala tako malenu krhku strucu na brizi 24h dnevno mjesecima, tko bi mi tako nesto povjerio

onda kad su mi rekli da osim bebe nosim i miom, ponovo gomila emocija, straha, neizvjesnosti, razočaranja... sad kad sam se i s tim pomirila i s tim da je trudnoća rizična i malo upitna, opet mi je sve ravno.

Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju.