e sad, il' ste vi neke totalne frajerice (ili ja totalan pekmez) ili ti brojceki zbilja nemaju veze s boli:
ma ne vjerujem da ti brojevi imaju ikakve veze s boli. Odnosno, nemam pojma. mene, recimo, nisu ni otvarali, to su biloi lazni trudovi. Kazu da trudovi vise bole one zene koje inace imaju bolne menstruacije. mene su zivotu menstruacija nije boljela, nikad, a ni moju mamu.
a inace se smatram pekmezom po pitanju boli, svako malo me boli mjehur i vise nemam zivaca za tu bol, uopce. Premda, i kad me boli, ja se sama odvezem na hitnu dok mi je, relativno nedavno, frendica rekla kako mi se divi jer to stvarno boli, njen je suprug,, recimo, padao u nesvijest od upale mjehura, od bolova. Mislim, ja se i s upalom bubrega odsecem na hitnu sama, da, boli, boli za poludit, al ne tako da se rusim u nesvijest. A kazu da su ti bolovi slicni trudovima
A i zubara se ne grozim
Svejedno me bol poslije carskog dotukla.
nemam pojma. Reci da je posve individualno grubo je i ispada kao da su neke zene heroji, a neke pekmez, a to je posve neistinito. Reci da radjamo kako zivimo i prihvacamo svoje tijelo, suluda mi je pomisao na tragu alternativnih skupina. Ne znam, zato i pitam.