Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
05 kol 2011, 22:29
Prvi carski, drugi vaginalni relativno brzo i bez problema. Ako bi morala treći put birati izabrala bi vaginalni.
26 ruj 2011, 09:27
Ja sam rodila nakon hitnog carskog jer mi je nestala plodna voda u 32 tjednu.beba je umrla nakon mjesec dana. Zanima me koliko mora biti razmak između trudnoca zbog carskog.ginekolog mi je rekao godinu dana najbolje,ali čitam da ima cura koje su i ranije zatrudnjele.kažu da za vaginalni porod treba pričekati dvije godine.ja bi bebicu radila sto prije pa ajde cure pisite šta znate o tome....rizici....
26 ruj 2011, 12:46
Meni je doktorica koja mi je radila 1. carski rekla da bi bilo dobro pričekati jednu godinu, ali da nije frka ako ostanem trudna prije toga. (moji dečki su 11 i 9 godina stari).
Prije drugog poroda su mi napravili UZV reza i doktor je htio da rodim prirodno, ali kod mene je bio oba puta problem da se nisam otvarala pa sam na kraju i 2. put išla na carski.
Ja mislim da možeš ići na trudnoću, ali da je onda veća vjerojatnost da će ponovno biti carski jer se boje pucanja gdje je rezano.
10 stu 2011, 19:54
prvi porod na carski zbog zadka, a drugi opet carski jer se u tjedan dana koliko su čekali da se počnem otvarati nisam ni mm otvorila, pa sam morala opet pod nož
10 stu 2011, 20:01
Iwa ako nije problem koliki ti je bio razmak izmedju trudnoca s obzirom na carski??
15 stu 2011, 11:44
koki je napisao/la:Iwa ako nije problem koliki ti je bio razmak izmedju trudnoca s obzirom na carski??
Dvije godine i mjesec dana. Probali su me inucirati sa ricinusovim uljem, ali nije ništa potaknulo trudove. Malenom se nije išlo van
27 stu 2012, 15:53
imam jedno pitanje cure za vas,,, posto sam prvo na carsko,,,,, jer je cili porod krenio naopako .. jos imam traume od toga,,,, zanima me jeli mogu traziti drugi carski ili kao to ide ,,, hvalla
27 stu 2012, 16:09
Najbolji i nazdraviji za ženu i djete je prirodni porod,no ako ti želiš opet carski,mislim da će ti bez problema napraviti carski.čak koliko sam skužila na osnovu svog iskustva sa dva carska,mene su htjeli poroditi carskim bez pokušaja prirodnog poroda jer je prvi bio carski,no ja sam zahtijevla prirodni i uspjela sam odgoditi nekih 7 dana,i nakon toga sam ipak morala na carski,bebe su obe bile velike.
23 svi 2013, 21:11
Prvi hitan carski, drugi vaginalan (sa dripom i epiduralnom)
Vaginalan za 5