Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Re: trudnice i rodilje u 40-im godinama mladosti

19 kol 2009, 11:22

evo i ja sam trudnica u 39-oj, a pošto mi je termin 25.3, postat cu mama dva dana prije 40-tog rodjendana ;)

26 kol 2009, 00:24

I ja sam rodila par dana prije 40-e . Imala sam tada jednu kćer od 21 god, jednu od 15 god. i kada sam skužila da mi kasni menzis (8 god. se nisam čuvala jer nisam mogla zatrudnjeti- po doktorima, trebala sam imati i operaciju...)i kad sam išla u doktora i on mi rekao da sam trudna nazvala sam mužića i smijali smo se jer nisam mogla vjerovati. Već su mi i one bile velike pa me mlađa samo pogledavala i smijala se i pitala- ma nije moguće (biće dijete mislilo da mi više to ne radimo). I bilo mi je sve drugačije- nažalost imala sam velikih problema- placentu praeviu i krvarenje je počelo od 11 tjedna , ležala sam cijelu trudnoću, u bolnici sam bila 3 mjeseca ali se na kraju uspio roditi moj mali princ (na carski) i uz sve komplikacije sve je bilo o.k.- Mužić mi je tada stalno naricao- Što sam ti to napravio, ali kasnije je bio opčinjen s malim kremenom. On sada kreće u prvi razred, super je dječak, ima nećaku mlađu godinu dana od njega, cijeli je veseljak.... i da me netko pita bi li opet isto prošla- BI...
Zato neka ti je sretno, ta djeca stvarno nose radost, ja kažem- sam mi ga je Bog poslao i htio da se rodi uz sve komplikacije koje smo prošli, i sadašnjih viška 40 kg nakon te trudnoće....
Čuvaj se i pazi jer se trudnoća u tim godinama smatra rizičnom i sretno!

26 kol 2009, 00:31

Cestitam :zivili

26 kol 2009, 05:08

hvala cure :zivili a posebno hvala vrsnjakinjama :zivili

26 kol 2009, 05:54

cestitam, bas super vijest

ja sam trece rodila u 32 i mota mi se ideja po glavi da bi jos jedno prije 35, a muz kaze prvih dvoje su bili proba a sad smo vidjeli da znamo i mozemo i krecemo u akciju :mrgreen:

26 kol 2009, 08:13

Fortuna cestitam i zelim ti skolsku trudnocu. :buket

Moja prica je gotovo ista kao kod Supermen :ruka rodila sam sa 39, moje su cure bile 13 i 15 godina, trudnoca je bila skolska.

26 kol 2009, 08:31

Čestitam draga :buket
Moja mama je rodila u 41. ,mog malog dragog brata.Razlika između moje Bele i mog brata je 1,5 god.Možeš mislit kad su bili baš mali ,a moja Bela ga zovne dajdža,ma umirali smo od smijeha :rolf

27 kol 2009, 06:30

sanelina moji sestra i brat su 3 godine stariji od mog sina, pa sestra plakala jer nece da je tetka jer su tetke stare :mrgreen:

sorry za offtopic

03 ruj 2009, 09:29

Fortuna, ja sam trece rodila s 38.5, imala sam vec djecu od 11 i 8 godina.

Cestitam ti, zelim sretnu trudnocu, lagani porod i zdravu bebicu.

Moram priznati da sam se kao trudnica "u godinama mladosti" osjecala cudno, mislim problem je bio u mojoj glavi, bas sam si bila nekako stara trudnica, no sad priznajem da me nova clanica obitelji itekako pomladila.

Uzivaj!
Odgovori