Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Re: vodenjak

16 pro 2009, 18:20

hvala ti
to znači da ipak imalo utjecaja na nju sve one injekcije za zaustavljanje trudova , infuzija
i tablete za spavanje kojima su me punili

16 pro 2009, 18:23

ne mora biti. dovoljno je da joj je posteljica previše ostarila.
stres majke ne igra neku ulogu ako na mamino fizičko zdravlje nije utjecao (npr podigao tlak u nebesa).

16 pro 2009, 21:00

meni je vodenjak pukao kad sam se ustala s kreveta u bolnici. sve se lijepo opralo :lol stigne se poslije pucanja svašta ali naravno najbolje nazvati

16 pro 2009, 21:39

Krumpirić je napisao/la:ako nemaš ništa protiv gledanja poroda s "one" strane :mrgreen: :
http://www.youtube.com/watch?v=QUsqeZhlbKk

:shock: ajme pretrnula sam gledajuci ovo...

16 pro 2009, 22:32

nisam htjela gledati... pa sam isto išla gledati... ali samo par sekundi... ne mogu ja to :roll:

16 pro 2009, 22:41

bubsek je napisao/la:
Krumpirić je napisao/la:ako nemaš ništa protiv gledanja poroda s "one" strane :mrgreen: :
http://www.youtube.com/watch?v=QUsqeZhlbKk

:shock: ajme pretrnula sam gledajuci ovo...

zašto? :conf to je samo ženski spolni organ i beba?

razumijem da je nekom gadljivo, al da baš protrneš. protrneš kad gledaš nešto strašno?
Zadnja izmjena: Krumpirić; 16 pro 2009, 22:42; ukupno mijenjano 1 put/a.

16 pro 2009, 22:42

što vam je žene? pa nije to rat. :proljece
moja klinkica je prije par godina gledala raznorazne snimke poroda sva oduševljena.

16 pro 2009, 23:04

nije da mi se gadi vec nikada nisam gledala iza tog kuta pa mi je bilo onak :shock: sve sam gledala kada ce beba izac, pogotovo kada su bebu za glavu primili imala sam osjecaj da ce joj glavu otkinuti...

iako su SIGURNO i moju malenu tako primili ali kao sto rekoh nikad nisam iz toga kuta gledala pa nisam ni znala kako to tocno ide...a niti nisam razmisljala o tome...

16 pro 2009, 23:23

kod nas če se tako moći roditi po vlastitom izboru i doma...... NIKAD!!!

16 pro 2009, 23:25

meni je u tri trudnoće kod ove zadnje procurila voda
ležala sam i odjednom nešto mokro..ležeći..ustanem se a ono pljus..meni je čak bio neki miris i usput je i čep ispao
prvo šta sam napravila ..na forum pitat jeli to to..a ono na forumu nikoga ,a meni panika.
moje zimske spavaju ;)
od tog prvog curenja do poroda je prošlo 8 sati
to je moj prvi kontak sa vodenjakom

16 pro 2009, 23:36

morate ovo vidjeti...

meni je to nezamislivo...

http://www.youtube.com/watch?v=9jYp_Vh6 ... re=related

16 pro 2009, 23:56

šta ti je nezamislivo?

16 pro 2009, 23:58

pa to da je bila doma i sama se porodila...

mislim svaka cast njoj ali ja to nebih mogla previse me strah za tako nesto....

16 pro 2009, 23:59

ima već takva rasprava na vrućim temama. :lol

ja sam misla da ti je taj filmić nezamisliv? pa ne kužim zašto bi bio?

17 pro 2009, 00:05

ma nisam htjela raditi nikakvu raspravu samo gledajuci te filmice sam eto zapela za taj...

nikad mi do sad nije palo na pamet gledati to a sad ko malo dijete radujem se svakom kojeg nadem... :lol :dada

17 pro 2009, 00:13

u tom spotu nema ništa čudno osim samog koncepta poroda sama kod kuće (to je nekom čudno, nekom normalno). Ja sam u bolnici isto spustila ruke (bila sam na boku raširenih nogu) i beba je ulazila i meni i babici u ruke. :mrgreen:

17 pro 2009, 00:26

meni je sav porod bio cudan dali mi neku inekciju za smiravanje tako da sam skoro cijelo vrijeme spavala a za svaki trud budila uglavnom imala sam osjecaj koda me netko osamutio toliko jako da se jedva sjecam da sam bebu na sebi imala,nisam bila u stanju ama bas nista poduzet... :/

zato su mi mozda svi ovi filmici malo cudni ...

17 pro 2009, 00:30

JiA je napisao/la:Mrdji, pa ne iscuri to ko na filmu :mrgreen: !

meni je u drugoj trudnoći vodenjak pukao doma na wc-u...
ali kod mene je doslovno teklo - kao da poljevaš kantom (barem ispočetka) :mrgreen:
tek nakon dvije tri minute sam se uspjela odvojit od wc-a...
stavila sam između nogu 4 ona vatirana uloška (iz torbe za bolnicu), ali u roku keks su bila mokra...
do bolnice sam potrošila 2 i pol paketa vatiranih uložaka...
no, kad smo došli do bolnice, ja sam bila mokra sva preko hlača, no tada je prestalo teči... valjda je iscurilo ili pak je štrumf prstom zatvorio rupu da mu ne ode sva voda u kojoj se kupa :lol

interesantno, ali i ja sam u tom trenutku razmišljala o tome kako budem namočila sjedalo u autu i što bi bilo pametno staviti ispod guze...

17 pro 2009, 00:37

bubsek je napisao/la:meni je sav porod bio cudan dali mi neku inekciju za smiravanje tako da sam skoro cijelo vrijeme spavala a za svaki trud budila uglavnom imala sam osjecaj koda me netko osamutio toliko jako da se jedva sjecam da sam bebu na sebi imala,nisam bila u stanju ama bas nista poduzet... :/

imala si dolantin, kao i ja na prvom porodu :loce

17 pro 2009, 00:45

iskreno nemam pojma... :dunno

znam da su se svi cudili kada sam pricala kako sam uz trudove spavala...

a ovaj smajlic idealno pase za taj porod... :loce :loce :loce

mozda sam prije odlaska u bolnicu popila litru ciste votke pa sam se osamutila i zaboravila na to... :rolf

17 pro 2009, 01:03

Krumpirić je napisao/la:
bubsek je napisao/la:meni je sav porod bio cudan dali mi neku inekciju za smiravanje tako da sam skoro cijelo vrijeme spavala a za svaki trud budila uglavnom imala sam osjecaj koda me netko osamutio toliko jako da se jedva sjecam da sam bebu na sebi imala,nisam bila u stanju ama bas nista poduzet... :/

imala si dolantin, kao i ja na prvom porodu :loce

ovako je bilo i meni na prvom porodu...
nekakvo bunilo - ni san ni java...
trudove sam osjećala, ali snage nisam imala nizašto...
kad je trebalo tiskati, nakon što su mi pomogli da dignem gornji dio tijela i da se uhvatim ispod koljena, MM se doslovno naslonio na moja leđa :/

17 pro 2009, 10:25

Ja se patoloski bojim da mi vodenjak ne pukne prije vremena. Ova patologija je nastala zahvaljujuci morbidnim zenama kojima sam okruzena i njihovim pricama, iako molim da me istih postede :strah
Pod tim prije vremena mislim sada.
I vrloooooooo cesto hodam po kuci i pipam se, jer pojma nemam kako to izgleda kad pukne vodenjak, a po pricama mojih morbida je kao malo jace bijelo pranje :conf :/

17 pro 2009, 11:44

ja ko i bubsek
sve mi u magli, zadnjih 5 minuta znam da mi je cijela soba išla u krug
sjećam se da sam vidjela zadnji put sat na zidu u 21:10 , rodila sam u 21:15

nakon vađenja posteljice na živo (to sam osjetila) :/ pojela sam sendvič i spavala sljedećih 12 sati
inače ja sam do pola sata pred porod u rađaoni još uvijek bila prikopčana na flašu prepara

a jučer dala mm-u da gleda porod u vodi :cool jadnik izdržao 10 sekundi
Odgovori