Sada je: 28 srp 2026, 23:50.
Moderator/ica: Diami
eli je napisao/la:evo malo suprotnog od "slabog mlijeka" - daj joj par žličica jane, vidiš da bljuca samo vrhnje, tako masno joj sigurno teško pada na želudac, a i da ispere grlo od od bljucanja.

. tin je rođen 29.6. ljeto pred nama. svi se sjećamo kako je vruće bilo. nisam mu nikad dala vode. ne treba mu. sve se zadvolji na ciki. i piće i iće. 

i ja sam sve ovo čula..
nevenera je napisao/la:ja sam isto čula da ne bih trebala van dok ga ne krstimo. evo krštenje je sutra. a tin ima 6,5 mj. zamisli ti sad bit u kući pola godine.

Krumpirić je napisao/la: a da vi mene ostavite na miru i pristojno odjenete to maloljetno dijete da ne šeta ko droca, što bi onda bilo?
zašto se samo mlade mame smije maltretirat
..vjerovatno bi dobile lekciju o poštivanju starijih...bla...blaa...bla

natka je napisao/la:a znate li za umivanje očiju u pljuvačkoj.... navodno da skida sve probleme vezane za oči djeteta...
krmelje, konjuktivitise i sl....

eli je napisao/la::shock
to nisam čula.
čula sam za čudotvornost majčinog mlijeka za očne probleme pa i da se zadrži plava boja.

eli je napisao/la::shock
to nisam čula.
čula sam za čudotvornost majčinog mlijeka za očne probleme pa i da se zadrži plava boja.

). Dojila sam do 2,5 god s tim da je punih 6 mj bila isključivo na mom mlijeku i uredno napredovala. eli je napisao/la:žena pod velikim stresom izgubi volju za čestim podojima, za jelom, za spavanjem pa izgubi mlijeko. tako se desilo mojoj noni kada su nonića odveli u rat, a beba je imala oko tjedan dana.

Natasa36 je napisao/la:Meni je bio strašan šok i tuga i sve... ali nisam izgubila volju za dojenjem, dapače... kažem, mene je moje dijete i dojenje spasilo

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.