Sada je: 27 srp 2026, 01:09.
Moderator/ica: Diami

Stellina je napisao/la: I meni su definitivno mucnine smetale.
Smrdilo mi se!! Mrzila sam tusiranje, pranje kose, muz koji se tek istusirao mi smrdio tako da mi se nije ni priblizavao nesto vise od mjesec dana.

rusulica je napisao/la:žgaravica je uz nedostatak menge moj jedini simptom trudnoće i to tek negdje od sredine trudnoće pa dalje. tako je bilo i u prvoj trudnoći
(inace u 35 tj sam, tako da mislim da bi se taj problem pojavio i da nisam trudna, nego da sam jednostavno nabacila dodatnih 10kg ....)
.

i_ja_sam_mama je napisao/la:Trenutno me živcira nemogućnost da sama obujem čizme one do koljena

suncica77 je napisao/la:mokrenje , ne mogu se naspavat posteno

bez obzira na trbuh i dalje se sagnem i zavežem tenisice ko i prije trudnoće, čak ni koljena ne trebam savinut....

zelja22 je napisao/la:I da..bijelo pranje...stvarnnooo gaaa imaaaa...jel ikom tako bilo???
želim ti školsku trudnoću

Lorena82 je napisao/la:zelja22 je napisao/la:I da..bijelo pranje...stvarnnooo gaaa imaaaa...jel ikom tako bilo???
meni je bilo i još je. ja ga imam od početka i stvarno je jako obilan. to mi je bio i prvi simptom trudnoće![]()
ne trebaju ti nikakve vaginalete ako ne svrbi, nema čudan miris i boju. pojačan iscjedak je normalan u trudnoći.
dok ćeš ići na prvi pregled samo napomeni to dr.

Zwerka je napisao/la:Lorena82 je napisao/la:zelja22 je napisao/la:I da..bijelo pranje...stvarnnooo gaaa imaaaa...jel ikom tako bilo???
meni je bilo i još je. ja ga imam od početka i stvarno je jako obilan. to mi je bio i prvi simptom trudnoće![]()
ne trebaju ti nikakve vaginalete ako ne svrbi, nema čudan miris i boju. pojačan iscjedak je normalan u trudnoći.
dok ćeš ići na prvi pregled samo napomeni to dr.
Meni je gin radio bris i nema gljivica, nema svrbeža ni neugodnog mirisa, i opet mi stalno daje vaginalete. Iako kako sam i napisala, koristi nikakve, bijelo se pere i dalje
u suštini ništa ne smeta, bude svega, ali toliko sam se napatila da zatrudnim da me strah žaliti se

mawkish je napisao/la:
Meni osim hipohondrijeu suštini ništa ne smeta, bude svega, ali toliko sam se napatila da zatrudnim da me strah žaliti se

modesty blaise je napisao/la:mawkish je napisao/la:
Meni osim hipohondrijeu suštini ništa ne smeta, bude svega, ali toliko sam se napatila da zatrudnim da me strah žaliti se
O draga ja te razumim u potpunosti![]()

taman počnem spavati i moram se ustati.
(kako vrijeme bude odmicalo ponovno se javim 

bubica11 je napisao/la:Nesanica,prevrcanje po krevetu da bi nasla dobru poziciju za spavanje,cudni snovi i konstantno dizanje u wc

evo i sad imam grceve , ali lagane .....ali prepostavljam da sam se prehladila jer sam jucer navecer bila vani ( a po tom pitanju i kad nisam trudna sam osjetljiva ) Tako da sam danas skoro cijeli dan prelezala .....tek nesto malo hodala....ali mislim da ce mi sutra biti bolje i prepostavka posto imam kontrolu za tri dana da cu dobiti opet kakve vaginalete . A iscjedak i ja vucem od pocetka trudnoce ....ali cujem da je to skoro pa uobicajeno tako da se ne sekiram previse ....za sad 

svaku minutu si ga opipavam i pokusavam da skontam
da picim za bolnicu , ali tek sam 26 tjedan sad skoro, pa sam se
i super mi je ,

, pa me zanima , jel me treba to zabrinjavati .... danas je tek pocela
?

svima...nova sam na ovom dijelu foruma, ali ste me tako nasmijale svojim tegobama da sam vam se odlučila pridružiti...sad sam u 10 TT i do sad imala nesnosne mučnine uz povraćanje, nesanica totalna, jaka bol u desnom kuku, grozna kosa i ten, nadutosti i prestrašni vjetrovi, netolerancija na sve mirise a pogotovo miris svježe opranog veša
žgaravica je malo popustila, bila je nemoguća u 6 i 7 TT... nikad nisam imala tako živopisne snove, em ružne em lijepe em čudne...

Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju.