Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Tema je zaključana

Re: Ljetne mame i bebe (8.dio)

04 ožu 2012, 12:50

potvrđujem silki - dojenje otapa kilograme :D

04 ožu 2012, 13:49

Bok svima :mah

Ja sam na +6 za sada, u prva tri mjeseca sam dobila 4 kile, ali ne opterećujem se s time, inače sam sklona kilama, to mi je genetski. Kod mene kući vaga pokazuje jedan broj, a u dr drugi, kažu da u dr uvik vaga doda još 2 kila, a i ona vaga u odjeći i sve ovisi kada se važeš jer nije isto ujutro i popodne.Jedem kao i prije, dosta voća i povrća i puno šetam, trbuh mi se odmah počeo vidjeti jer mi je to i inače bila kritična točka za skupljanje kila, jedino nosim trudničke rebe jer svoje ne mogu zakopčat jer mi je trbuh niže, a još se i maternica raširila pa nabubrilo sve, a ostalu robu nosim isto kao i prije. Dr. mi je rekla da je normalan prirast kila 12-18 u trudnoći, ali ako si sklon tome i voliš papiti kao ja možda dobijem i više. Meni je najvažnije da moja bebica raste i da je sve ok, a za kile ćemo lako, kad prohodaju i počme trčkaranje za njima odu i kile. Moj dragi uvik kaže "Bolje da ljulja nego da žulja" :hahaha

04 ožu 2012, 16:52

nana nemoj da brines za kile...ako budes dojila brzo ce sletiti...ja sam tri mjeseca nakon poroda imala 2 kila manje i nikako nisam mogla da ih vratim,jer sam fakat izgledala premrsavo...sad ih u drugoj trudnoci vracam :mrgreen kad pocnes trckarati za suskicama malim izgubit ces kile,jer bude dana pa se ne sjetis normalno jesti

04 ožu 2012, 18:29

nisam ja valjda jedina kojoj ni dojenje nije pomoglo skinuti kile :ajme

04 ožu 2012, 21:39

heloou.

ma silki, kako sam ja to tek sad doznala za slike??? sad sam baš žalosna. tamo i moj malac :angry

ja sam na cca 3 +. vidjet ćemo sutra što kaže vaga. sutra idemo na grupni pregled kod gine. ide i muž i matej. svi se veselimo. možda budemo i doznali spol napokon. :lol

mi uživali ovaj divan vikend. malo me križa zezaju tako da ne smijem pretjerivati. malo smo čistil i palili grane oko kuće i odmah se uspušem ko parna lokomotiva. jel još tko lokomotiva? :mrgreen

snow ozdravi nam što prije.

dobro doošle nove cure.

04 ožu 2012, 22:03

Nerica je napisao/la:heloou.

ma silki, kako sam ja to tek sad doznala za slike??? sad sam baš žalosna. tamo i moj malac :angry

nije to na našem generacijskom bilo, već na proljetnicama ak' me sjećanje dobro služi. dok sam još moderirala trudnoću. na kraju smo riješili stvar brisanjem cijelog albuma al' boga pitaj što je sve s tog albuma završilo dalje.

i ja se grozno umaram, pušem i stenjem stalno. ovo mi je najteža trudnoća. bit će da su me potrošile ove dvije prije :)

04 ožu 2012, 22:32

snow nadam se da si vec ozdravila...

svim novim trudnicama cestitke i dobro dosle! :buket

05 ožu 2012, 09:52

+7 jutros :gaah :dunno :mrgreen :ajme
A Boze moj sta cu sad...trbuh je opet za broj veci :luv

Mi smo jucer narucivali prve stvarcice za malog...Ajme, koliko stvari. :luv Toliko sam se zapetljala u svemu da sam na kraju isla traziti listu stvari koje mi trebaju. Ok, ono najosnovnije smo rjesili, kolica ,sobica i madrac su naruceni tako da se sad mogu baciti na sitnice koje mi trebaju.
Posto sam nasla slikicu na netu, evo vam je http://www.baby-service.ru/images/cms/d ... _white.jpg

Od tih malo vecih korisnijih stvari narucili smo i babyphone, nismo znali koji tako da smo uzeli AngelCare o kojem svi pisu pozitivno . Iskreno, ne kuzim se previse. Definitivno nisam htjela onaj sa videonadzorom jer onda sigurno cijelu noc nebi spavala nego bi gledala stalno u to. Ovaj ima ugradjeni sistem da se svira ako beba ne dise duze od 20 sec.

Odo jesti :ajme

05 ožu 2012, 10:46

Meni je ovo prva trudnoća a isto se osjećam ko lokomotiva....čak i dok samo puno toga imam za reći na pola već lovim zrak....i svima je to taak zabavno...:)
Danas smo bili na pregledu...sve je super.....ja sam na +5kg....al imam osjećaj da je sve otišlo u trbuh i falabogu konačno sise :)
Bila sam jaaako ponosna na sebe jer sam prvi put nakon srednje škole prošli tjedan išla kupiti za broj veći grudnjak....jeeej!!! :hahaha
Al najbitnije od svega je da je beba super....jaako je živahna i to kroz cijeli dan, a neku večer mi nije dala čitati jer joj se očito nije svidjelo da sam knjigu naslonila na trbuh tj. njezin teren ....cijelo vrijeme se koprcala.....
Nadam se da sve uživate u trudnoići tolko koliko i ja...puse svima! :)

05 ožu 2012, 11:08

Hej cure.
Evo mene opet.

Nadam se da ste mi sve ok, "novima" pozz i dobrodošlica. Znam da me dugo nije bilo, i ne stignem čitat stare postove.....

imali smo selidbu... pa u novom stanu bili bez interneta.. pa svađa s bivšim stanodavcem jer nam ne želi vratit polog.. pa imali neke krive dijagnoze što se bebe tiče i traume proživljavali, pa ganjali druga, pa i treća mišljenja... Ugl jednu doktoricu bi na prugu zavezala i osobno ju lokomotivom nekoliko puta prešla!!!, koji mi je stres krava priuštila, čak je i Gyn rekao da bi joj pucao u glavu :yess

Ugl sve je ok, nalazi UZV-a od 20 TT sooper, beba u mjerama, zdrafa kao dren, same kvačice podobivala.. i čekamo DEČKA :)

Ja kao i od početka trudnoće nikakve tegobe, od mučnina ni m.. Kile dobivam u normali... tu i tamo me zatvor pati, al od kad sam na magneziju i to ide lakše..
Jedino što mi je ten popiz**o totalka, izgledam kao pubertetlija, a tome dodatno pridonosi i moj "mladenački" izgled... :D

Busha raste, mazimo ju i pazimo, trackamo uljem, puštamo joj muziku.. i otkrili smo da Malisha voli Bob Marleya (the power of Reggae hihi), blues i Elvisa :luv

Sad se već lijepo brćka u svom bazenčiću, neku večer se preokrenuo nekako pa se udarci više ne vide toliko na van..

Šefica se još jednom pokazala najboljom na svijetu :luv, kako nam se preselila redakcija posao mi više nije na 5 min od doma, nova lokacija nam nikako ne paše, ja ne vozim, Dragi ne želi da se po gužvama druckam u javnom prevozu... tako da od danas delam od doma, yaaay :D, i to 6 umjesto osam sati, jer mi je već teško toliko dugo sjedit za kompom.. Definitivno bolja opcija nego prestat radit i ostat bez te plaće.. jer sam honorarka i nemam pravo na porodiljnu..

Jučer me neka zubobolja ulovila... zubi mi otišli u klinac.. fobiju od zubara imam neopisivu, znalo mi se desit da povraćam od stresa kad sjednem na zubarsku stolicu :( Tak da ne znam kak ću poriješavat ovo "groblje" :(, napatit ću se.. al bit ću Mamma, nekak ću se natjerat :)

Puse i zagrljaji svima :grligrli

05 ožu 2012, 11:56

stellina soba mi je :le , predivna

pitanje za sve , hoce vam krevetac biti u spavacoj na pocetku ili u djecijoj sobici ?

staRR drago mi je da je sve ok, i moja nevista je prosla traume oko 20tt kad su joj rekli da sa bebinim mozgom nije nesto u redu :ajme
drugi dr. bolji uzv i sve ok , dr . grijese

05 ožu 2012, 11:59

Pozz curke,
ja sam pod velikim stresom tata mi je završio u bolnici inaće boluje od raka pluća :angry i užasno sam očajna ,evo baš se spremam na pregled kod ginekologa na uzv , nadam se da taj stres ne utjece previše na moju mrvicu koju sam tako dugo čekala, pokušavam se kontrolirati i većinom se dobro držim ali.... :gaah

i da stellina soba je prekrasna,baš mi je lijepa :luv
staRR drago mi je što je na kraju sve dobro prošlo i da je bebica dobro :yess

05 ožu 2012, 12:07

nana :hug pazi se
prije tj. dana mi je brat imao udes na autoputu , sama sam se sebi cudila da sam ostala mirna , srecom brzo sam saznala da je on dobro

05 ožu 2012, 12:40

Pozdrav svima!
Star dobro da je sve ok zavrsilo
Stellina super za pregled i soba je kao iz snova, meni se bas takva sviđa al bi je u nekoj zelenkastoj boji, no za sad samo mastam o tome
Nana drzi se~~~~~~~, i meni se desilo da kad sam ostala trudna zavrsim u zg u bolnici i u tom periodu mi umre svekar u Dalmaciji, bilo mi je jako tesko sto je moj muz kroz sve to morao prolaziti sam, :place , poslije toga mi otac padne i slomi kljucnu kost :( no eto svo to vrijeme sam se trudila misliti samo na ovu svoju mrvu
Ja sam jos uvijek u bolnici, dr me jutros ponovo ginekoloski pregledao i sve ok, rekao mi sutra ponoviti urinukulturu i ako bude sterilna u petak doma :dada i na kontrolu za tri tjedna
Vidim manje-vise sve smo pocele osjecati nase bebice :) , moja se sinoc ponasala kao da sam joj nogometno igraliste, no ja uzivala
Vidim po pocetnom postu decki- cure 6:6 za sada. Vi koji znate spol jeste razmisljale o imenu?

05 ožu 2012, 13:44

nana44, ne opterećuj se kg, ja sam isto pazila koliko i šta jedem u prvoj trudnoći pa nabila 22 kg do kraja, jednostavno se to nabije u zadnjem tromjesečju, i sve otišlo dojenjem u roku 3-4 mj., sad sam manje dobila u odnosu na prvu trudnoću u ovo vrijeme, ali sve više počinjem jesti, pritišće me glad često, pa mislim da neću ostati na maloj kilaži.

snowwhite, malo i genetika igra ulogu, ali ovisi koliko si i što jela dok si dojila, ja sam se recimo pridržavala uputa patronažne sestre o prehrani za vrijeme dojenja i pila sam dosta tekućine, a mislim da je pomoglo i to što je taman dolazilo ljeto pa na vrućinama ne mogu jesti težu hranu, više salate , voće i povrća, ćušpajze.A naravno i beba iscrpi zbog nespavanja i čestog dojenja.

StaRR.2606, čestitam na dečkiću :drink Dobro da je sve ok završilo.

Nana30, žao mi je zbog toga što prolaziš sada, pokušaj što više filtrirati stres. :hug

05 ožu 2012, 13:51

Tnx Curke.

Nana drž se... znam da nije lako u toj situaciji.. al duboko udahni i želim Ti sve naj. Sretno na pregledu.
Suncica mi cemo krevetić u našu sobu spavaću... druge osim boravka nemamo.

A što se liječnika tiče, naravno da griješe i oni su ljudi... ali ova nije griješila nego ima dobro poznati kompleks boga... kao prvo morala je mijenjat primariusa i samo zbog toga je bila živčana.. Bahata, neupućena i neupoznata s mojim slučajem i cijelom anamnezom nakon što me ostavila solo u ambulanti deset min jer se išla s nekim konzultirat vratila se i bez da je digla pogled od jeb***g kompa i pogledala me u oči, rekla "prema vašim nalazima i onome što su mene naučili na medicinskom fakultetu dijete ne može biti zdravo, mentalna retardacija je vrlo izgledna" ???

Gušila sam se u suzama deset minuta na hodniku... I koliko god nisam vjerovala njoj nego instinktu usadila mi je sumnju u glavu i zbog toga sam se, svaki put kad bi osjetila bebu kak se miče sjetila onog što je rekla i pitala se da li je zdrav, oće li biti zaostao... sanjala kojekakve grozote.. I to još žena, a tako hladna, bez imalo takta.. suosjećanja?? ma grozno, ne bih to nikome poželjela... i to sam trpila deset dana dok nismo uspjeli privat doć do jednog suepr doktora koji nas je primio u NEDJELJU ujutro, vrlo zainteresiran za čitav slučaj i mene. i naravno, iskeširat lijepu neplaniranu svotu.

Rajvos želim ti što brži odlazak kući. :hug

05 ožu 2012, 14:08

StaRR.2606
ovo je strašno, pa na temelju čega je dala takvu dijagnozu, da ne povjeruješ. Niti jedan ginekolog ne može sa sto postotnom sigurnošću reći da li će dijete fiziološki funkcionirati kako treba, neovisno o urednom morfološkom nalazu, uvijek postoji onaj 1 posto rizika, a kamoli da će dijete biti ili neće retardirano, možda sam u krivu, ali meni je moj ginekolog rekao kako u prvoj tako i sad u drugoj trudnoći - mama s bebom je sve morfološki u redu, a da li će i kakk+o taj mali organizam funkcionirati kad dođe na svijet, to nitko ne zna, rizik uvijek postoji.
Svakako javi što je privatnik rekao.

05 ožu 2012, 14:14

StaRR.2606 - ja nemogu virovat kako netaktičnih ljudi u toj struci ima, ježin se kad čujen neke priče s poroda, a kamo li još u trudnoći kad smo sve na najmanji znak ikakvog odstupanja na iglama, i da se za normalan human tretman trebaš iskeširat :gaah
moj ginekolog je po tom pitanju divan, miran, prijazan i vidi se da ne radi posal priko neke stvari al privatnik, je - odnosno polu-privatnik kako se to već kaže jer san se uspila priko hzzo kod njega prijavit još davnih dana, kakvi su ovi socijalni ja nisan na vlastitoj koži osjetila al kažem od nekih priča se ježim

Stellina sobica je ko bonbon :srca prvi krevetić kojeg vidin a da mi se baš baš sviđa, di ima tako lipog izbora?

suncica77 krevetić će mi bit u spavaćoj jer to je jedina moguća opcija u jednosobnom stančiću za sad, već ja gledan di bi mogla šta pregradit, rušit zid :mrgreen

05 ožu 2012, 14:19

Starr drago mi je da je sve super završilo!!

Danna ne opterećivam ti se ja kg, nego kad dr napravi onu gacu, kao moglo je i manje bude mi krivo, al čim čujem da je bebač ok, zaboravim i na to. Dok smo zdravi i sve je u redu za kg je lako.

Nana30 žao mi je zbog tate, nadam se da će se sve završiti ok :hug

Stellina soba je ludilo :srca
Suncica, ja ću za početak smjestiti krevetić s nama u sobu,dok je bebač mali nekako mi ga milo ostavljat samog i naravno zbog dojenja je lakše da je sa mnom u sobi, al ću već tamo kad bude oko godinu dana probat da spava sam/sama jer nekako iz priča mi se čini da što duže odugovlačiš s tom teće dijete ostaje samo, a soba nam nije baš velika.

Rajvos držim fige da urinokultura bude ok i da si za vikend na suncu :hug

Kako vi stojite s promjenama raspoloženja, mene tu i tamo uhvati da se rasplačem bez razloga. I još jedno pitanje, imate li vi ponekda osjećaj da ćete se dole(gospođica) raspasti, mene zadnja dva dana tako na trenutke boli da imam osjećaj da je sve otečeno i da se raspada, valjda je to normalno. :dunno

05 ožu 2012, 14:27

Danna ovo nije bilo kod gyna već na redovnoj bolničkoj endokrinološkoj kontroli na koju moram svaka dva tjedna jer sam bez štitnjače, a zatrudnila sam s nevjerovatnim TSH od 60 mMol/l i uveli su mi novu i dodatnu terapiju za to da me izniveliraju. Doveli smo to u red, i liječnik koji me inače vodi me pripremio na najcrnje moguće scenarije, rekao je da uvijek postoji šansa za intelektualno oštećenje, ali isto tako da je imao i trudnice s neliječenom hipotireozom koje uopće nisu pile terapiju, pa su rodile zdravo dijete...

Da te ne davim cijelom mojom pričom, u kratko nisam uobičajeni slučaj, i shodno s tim se moje tijelo sa svojim stanjem nosi na drugačiji način. I onda ti se pojavi jedna takva, "najpametnija" koja te ni ne pogleda, i bubne ti najgoru vijest koju možeš čut... Unatoč na neke moje logične pretpostavke da su mi u tijelu zbog hormona uistinu toliko loši uvjeti za dijete, ja trudnoću ne bi uspjela zadržat, pogotovo do skoro šestog mjeseca..da se beba najnormalnije razvija.. Ali ne, ipak su nju učili na "medicinskom fakultetu" Radit takav stres ženi u petom mjesecu trudnoće? Općenito ti socijalni liječnici... svi su im samo brojke i slova i kvote koje moraju ispunit.. Čast iznimkama, naravno.

Privatnik, inače pedijatar specijalist za endokrin. poremećaje koji me liječio do 18-e, i koji je jedan od najvećih stručnjaka u tom polju.. došao u ordinaciju u nedjelju samo da me vidi, bio je prvi koji me PREGLEDAO i poslušao mi srce, izmjerio puls..... objasnio nam u detalj što koji hormon štitnjače radi u trudnoći.. smirio nas i rekao da nema straha, i više brine za mene jer mi je zbog terapije srce pod opterećenjem, a to mi sad najmanje treba.

Rodilo mi je nekoliko frendica u posljednje dvije godine, i svakakvih sam se priča naslušala o "dijagnozama" u trudnoćama, ali i nakon rođenje djeteta, da je to nevjerojatno..

05 ožu 2012, 14:28

nana44 je napisao/la:Kako vi stojite s promjenama raspoloženja, mene tu i tamo uhvati da se rasplačem bez razloga. I još jedno pitanje, imate li vi ponekda osjećaj da ćete se dole(gospođica) raspasti, mene zadnja dva dana tako na trenutke boli da imam osjećaj da je sve otečeno i da se raspada, valjda je to normalno. :dunno

neman promjene raspoloženja apsolutno nikakve još mi se čini da san doma ja najnormalnija :mrgreen
a šta se tiče "gospođice" :hahaha već san od par ljudi čula za taj problem, mene još nije uvatilo e sad jel zato jer je još rano il zato jer ju redovito rekreiran :cool

05 ožu 2012, 14:41

Azzul :hahaha svaka čast za "rekreaciju",

I nama redovno "servisiranje" :D pomaže otpustit pritisak u zdjelici, al priznajem, lagano nam je teško nać položaj koji nam odgovara, buša se svugdje "gura" :D

Promjene raspoloženja? Hm, za nekog kog hormoni pucaju nenormalno cijeli život, mogu vam reći da mi je trudnoća pravo olakšanje. Sad sam "normalnija" i prisebnija nego ikad. Čak me i Dragi pitao "jel ti misliš imat koji emo ispad, il buš ovak skulirana do kraja?" :ajme.. On ima par prijatelja kojima su žene trudne ili nedavno rodile, i načuo se jadan svega i svačega, da ih "tuku", vrište, plač izmjenjuju s euforičnim napadajima smijeha... pa ga nekad ulovim da me promatra ko laboratorijskog zeca :hahaha da vidi hoće li me nekaj "oprat" ili ne. Ma, najbolji je :luv

05 ožu 2012, 14:43

starr :hug glavno da je sve ok a dotičnu dr pokušaj zaboraviti.

ja sam bolje mada smo svi još boležljivi. glavno da se meni bebač redovno javlja i ja mirna.

mi se za koji mjesec napokon selimo u veću kuću pa će dečki dobiti svoju sobu. sad smo u malom jednosobnom stanu i svi spavamo skupa i moram priznati da meni to jako paše :luv ali pogotovo kad je beba mala kad ju dojiš, nosaš i čuda radiš noću pa ti je teško se dići do krevetića u tvojoj sobi a kamoli u drugoj.
ja ću svoje velike-male dečke staviti u zasebnu sobu, nadam se da će se taman naučiti na to dok dođe beba, a bebač će biti s nama sigurno godinu dana. e sad hoće li biti u kinderbetu ili s nama u krevetu još ćemo vidjeti :mrgreen

05 ožu 2012, 15:21

Evo mene sa pregleda, bebica je dobro mada se ne vidi dobro na uzv koji moj dr. ima, ali bitno se je vidjelo, dr.je zadovoljan kaže da je sve super bebek i ja :yess budem išla ovaj tjedan na još jedan uzv kod ginekologa koji ćeme poroditi on ima bolji uzv pa se nadam da ćemo vidjeti spol,a ja se kontroliram pokušavam izbjeći stres ali teško, uglavnom danas sam dobro puno bolje nego jučer duboko dišem i mislim na svoju mrvicu odma mi je lakše :luv

05 ožu 2012, 16:19

Curke bas mi je drago da vam se svidja sobica. Steta da se ne vidi da oko medvjedica ima i kristalica ko Swarovski :luv
Hvala jos jednom, bas sam ponosna sad :mrgreen

suncica77 je napisao/la:pitanje za sve , hoce vam krevetac biti u spavacoj na pocetku ili u djecijoj sobici ?

Ja sam to bas jucer sa dragim pricala - nemam pojma iskreno. I ja sam vec htjela pitati iskusne mamice ovdje sta nam one kazu posto vec imaju iskustva.
Ja sam iskreno krenula sa idejom da spava od prvog dana u svojoj sobici. Moja kolegica je tako radila i sa malim nikad nije imala problema sto se toga tice. Plakao bi samo kad bi mu zaista bilo nesto, a ne zato jer mora ostati sam u sobi. Ja bi isto tako al se bojim da ce mi ga biti na pocetku zao, ali i ko sto je vec netko spomenuo, komotnije je da ga drzim kraj sebe radi dojenja. Barem na pocetku... Nemam pojma, nisam pametna sta je bolje.

Azzul je napisao/la:StaRR.2606 -
Stellina sobica je ko bonbon :srca prvi krevetić kojeg vidin a da mi se baš baš sviđa, di ima tako lipog izbora?

Draga neznam dali ima u HR, ja zivim vani tako da sam je nasla u jednom baby centru i narucila. Evo ti ime sobice pa prosvrljaj malo, mozda se mozes raspitati. Prestige Little Star, pa razgledaj malo. :dada
Azzul je napisao/la:
nana44 je napisao/la:Kako vi stojite s promjenama raspoloženja, mene tu i tamo uhvati da se rasplačem bez razloga.

Mene je dragi neki dan razljutio samo zato jer mi je rekao da bi on napravio zvjezdano nebo po plafonu. Dobila sam skoro slom zivaca tog trena samo zato jer ja hocu napraviti dugu i onda mi se zvijezde ne uklapaju u "kompoziciju" :hahaha :ajme
Jadan, nekad ni kriv ni duzan nekad dobi jezikovu juhu..Hvala Bogu , ne dogadja se precesto. :mrgreen

Nana super za pregled, bitno da ste ok oboje :luv

05 ožu 2012, 17:16

ej curke..... ja vas stalno lovim ali memam baš puno vremema za pisanje ili općenito komp,dan mi ima premalo sati da sve stignem uz sve ostale obaveze.
Mi smo bilo skoro tri tj pod gripom,prvo Antonija 11 dana temperature do 39,8 taman se njoj malo poboljšalo,Onda je ivan imao tako visoku temp i užasan kašalj,poslje sam ja to sve fino pokupila i na svu sreću hodajući je prošlo jer neznam kako bi da sam morala ležat.
Šta se tiče kg ja sam na +5. a ostalo vam javim u srijedu,idem u Petrovu na Uvz i pregled.

:mah

05 ožu 2012, 17:54

ej cure! :mah
starr znaš kak se veli, kroz jedno uho nutra, kroz drugo van! ima ih svakakvih pametnjakovića! :roll

nana baš mi je drago zbog bebeka i drži se! :kiss

ja sam konačno danas dobila nalaze briseva i sve je negativno! :yess sad mi je lakše, a ovaj tjedan idem na kontrolu pa možda i saznamo spol! :moli

05 ožu 2012, 22:04

renesmee ne znam hoceš li uspjeti kod dr.L vidjeti spol ja ga danas pitala pa mi je rekao teško na njegovom uzv jer se slabo vidi, možda uspijete kod mene se nije niti trudio jer kaže da bi fulao jer nema dobar uzv :dunno

06 ožu 2012, 07:56

Dobro jutro
Stellina jeli ovo taj baby phone sto ste uzeli? I meni se sviđa al ne mogu naci cijenu
http://www.angelcare-monitor.com/Intern ... itor-AC401
Zadnja izmjena: rajvos; 06 ožu 2012, 10:08; ukupno mijenjano 1 put/a.

06 ožu 2012, 08:29

Draga ne vidim slikicu.
Mi smo uzeli Angel Care 401 sto ima mali tepih koji se stavi ispod madraca da prati bebine pokrete http://bananababy.com.au/images/angelcare_401.jpg

Nasla sam ti link od nekog HR distributora i cijena mu je 1600 kn

Evo ti linkic sa stranicom i cjenik
http://www.angelcare.com.hr/

Cjenik
http://www.angelcare.com.hr/Cjenik%20An ... 202009.pdf

Kad preracunam u kune, nas je ispao 200 kn jeftiniji ovdje kod nas.
Tema je zaključana