Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Tema je zaključana

Re: Radovi u tijeku

23 kol 2012, 18:46

pa šta uopće pitaš dal smiješ, pa naravno da smiješ biti tu......vidi mene ja već odradila pola trudnoće i još se ne mičem od tud
mene možda potjeraju, tebe sigurno neće :kiss

23 kol 2012, 20:53

jaoooo neznam odakle da pocnem ,al ajmo prvo
Penny zenooooo cestitam pa neki dan smo kavu pile i o tom pricale kad nu ono istina predivnoooooooo zovem te sutraaaaa :joy :joy :joy
Lorena znaci pisulinaccc ma preslatkooooo :kiss
Izzy draga cemo ja i ti ici u buce vidjet ces :hug a do tad uzivat u fizkulturi :p
Lulamae dobrodosla nam da tvoji radovi sto prije urode plodom
Kandy nadam se da cete ipak nes srediti i pobjeci malko na odmor
Trudnicama velikaaaa pusa i drugim trudilicama of skroz

a sta se mene tice,ja sam se malko pogubila zadnjih dana ,isla u Hercegovinu obiteljske zavrzlame :( ,al Bogu fala rijesilo se ,cuvam jednu curicu dva puta tjedno dok nekrene pedagoska god. uhhh jos 10ak dana.
Sta se tice keksanja bili smo aktivni po prvi put nebrojeci plodne dane i sve te šeme ,iscrpilo me uzasno sve ovo prije,uzela sam timeoff,trebam dobiti sutra pa idemo dalje ,glava mi puca ima dva dana a nemicem iz kuce,auto u majstora jer nam je netko kljucem isparao cijelu jednu stranu,u pm ,a taman ga htjeli prodat ,pa dodatni troskovi naravno!!! :gaah
Malko sam se rasteretila neki dan bila u Medjugorju na misi ,blagoslovu i ispovijedi al jos me drzi neki glupi osjecaj ,hmmm valjda je to dosada :mah

24 kol 2012, 10:49

lili bas si falila :kiss :kiss :kiss

ma ni ja nis nisam ovaj mj brojala mislim da bi me jos i to dotuklo, u utorak moram dobiti..
nego od jucer imam temperaturu 37,2 a nis me ne boli.. samo mi je zima i sad me strah da nesto ne pokupim prije mora :place

jutro je za poludit... oblacno a vec pakleno vruce..

zadranka slobodno ti budi tu :kiss

24 kol 2012, 11:14

Joj stvarno koma od vrucine,ja jos mirujem (perem robu i malo cistim :ajme ) ispod klime,misicu cuva baka da ja uspijem jos bar danas odlezati.
Jedva cekam malo izaci iz kuce. Valjda mogu sutra malo,sto mislite? I da cekam da mi cice splasnu,velicine lubenice su i to me najvise boli.
pozdrav :buket

24 kol 2012, 11:27

zadranka kolko dugo još moraš piti tablete? jel zbog njih ne smiješ dojiti?
vjerujem da želiš malo van iz kuće, ali vidjet ćeš kako ćeš se osjećati. nemoj se forsirati, ako ne možeš, sve će doći na svoje. ali mislim da ti lagana šetnja od 15-ak minuta navečer ne bi škodila, naročito ako će ti popraviti raspoloženje. kloni se vrućine.
kako si mi inače? :hug :kiss

24 kol 2012, 11:32

jao zadranka tek sad sam upratila da se nesto ruzno desilo :hug molim te oprosti sva sam smusena..
obavezno ostani tu s nama :kiss

24 kol 2012, 11:59

Tablete jos 5 dana,a do tada se nadam da ce gospodicna zaboraviti na cicu :hahaha
malo su noci problem jer ne zna zaspati bez cike,al izgurali smo.
Inace sam dobro ;) pokusavam odvratiti misli kad mi je tesko i guram.

24 kol 2012, 12:00

Izzy :kiss

24 kol 2012, 13:00

I ja se ispracavam Zadranka,nisam uopce shvatila ranije,veliki zagrljaj i znaj zajedno smo jaci ,sve ce doci na svoje i biti dobro :kiss samo neka tebe ovdje

btw okrivljujem mengu za jucerasnje stanje :lebdi

p.s Cula sam se sa docom ,sad trenutno nema termina i da u se javim u 10 mj . i ok mi je to skroz treba mi vremena da se sredim poslovno i privatno,da cijelim srcem idemo u treci postupak ako nas do tad neiznenadi malo čudo :kiss

25 kol 2012, 11:09

hvala vam na cestitkama :mrgreen
neznam sto bi vam rekla, tolko sam sretna i presuper se osjecam, samo mi cesto dodje da popodne odspavam, :lol
vec sad vidim da mi je puno bolje nego zadnji put, kad sam i prije nego sto mi je kasnila, pocela cijela oticat i bila sam iscrpljena ,jako,
i od pocetka sam osjecala da nesto nije kako treba, a sad nema crnih misli :lebdi

lili- navijam za cudo,i da zajedno uhvatimo proljetnu turu :kiss

drago mi je da se opet pocelo pisati i da nas ima jos :joy

25 kol 2012, 11:13

penny je napisao/la: a sad nema crnih misli :lebdi

:hug :kiss
nema razloga da bude crnih misli jer ovaj put će biti sve u redu.
samo ti spavaj popodne kolko trebaš, meni je strašan taj umor u prva 3 mjeseca

25 kol 2012, 13:12

Bokic curke moje drage!!!
Ja i Junior smo sami kuci, kuham rucak koji ce danas biti mozda ranija vecera. Ustali smo se u 10 pa smo kasno marendali tako da cemo i kasno rucati.

Sta ima kod vas?

Penny, ne znam dal sam ti cestitala, al jako mi ej drago zbog tvog plusa. I nema mjestu crnim mislima, sve ce biti ok. :kiss

Zadranka, samo ti pisi ovdje, dio si nas kao i ostale cure. Grlim te jako, najjace. :hug

Lorena, kako si mi ti, debeljuca?

Lilli, Izzy, sta mi vi lijepoga kazete?

Ja i muz se ovaj mjesec bas i ne trudimo. On uvijek nade neki razlog da glumi uvrijedenog, a zadnjih sedam dana ga zovem muz u tragovima jer je vise kod mame nego s nama. Zapravo, doma dode samo spavat (i to nakon sta ja i mali zaspimo) ili se istusirat. Razlog, kaze da mu mama nije dobro pa da mora biti s njiom. :whew

26 kol 2012, 09:41

Jutro..
Ja sam koma imam neku temp 37,2 i smedji iscjedak...
Jos lezim u krevetu danas mm kuha..

Kandy ova tvoja svekrva i muz su za poludit.. Nadam se da ce ta faza brzo proci...

26 kol 2012, 16:54

Izzy koji ti je dan ciklusa sad ,necu da nis umisljam unaprijed aliiii sve moguce :)
Ja sam jutros cuvala klinku i evo me sad na moru s mm-em odmaram kunjam a on peca , veceras napokon setnja u grad nakon a dva mjeseca mozda, ko kad radi svaku noc
Meni danas treci dan ciklusa skoro mi i prestalo ja neznam jel to normalno prvi dan sve u ugrustica lijem kad piskim , noc suha , drugi dan isto tako i sad skoro nista.
Redovna je Bh, pijem bromergon jos al valjda promjene u tijelu ko zna.
Cmokkk svimaaa velikiii

27 kol 2012, 10:46

jucer mi je bio 26 dan, navecer mrvicu prave krvi, ponoci nista,sad nista... :dunno

lili ovo tvoje je isto nesto cudno.. eh.. mozda nam je to od ovih vrucina..
kod nas je jucer paLA temperatura s 40 na 18.. cccc

jucer se dogodilo jos nesto cudno, prekjucer sam isla spavat u 9 , probudila se u pol 10, legla se u 12 i spavala do 17 :hahaha i sinoc legla u 23.2o i sad se probudila eh... :hahaha

28 kol 2012, 08:32

od braka ti se spava :p znaci ti si sad skoro u mengi ,daj Boze mila da je to sve sta ces curiti jer su to neobicne vijesti i naslucuju na nes lijepo ,a druga strana je guzva koju si prozivjela pa ti se odrazilo na tijelo ,al zbilja se nadam prvom koje nesmijem izgovorit jos :kiss
evo meni danas stizu brat neva i mali ,jedva ga cekam vidjet ,i plus frendovi iz Sarajeva bit ce ludnicaaaa
pusa velika svimaaaaaa

28 kol 2012, 10:56

i dalje smeckasti iscjedak koji sad prelazi u crvenije smedji i ima ga vise.. meni to izgleda ko spontani da budem iskrena nista drugo necu se zavaravati, nek samo procurim kak treba da prodje ta agonija :place

lili lijepo se zabavi...

kandy jel se mm vratio kuci ?

28 kol 2012, 12:10

Ej curke, ne javljam se jer me uhvatila gadna alergija na ambroziju i imam oci natecene ko da me netko pretukao. Uzimam antistaminike, stavljam kapljice, al bas i ne pomaze. Da nije sta drugo? Bo!

Izzy, i meni sveki menzes u zadnjih 6 mjeseci pocinje sa smedim iscjetkom i tako dan dva, lagani, bez bolova. Nadam se da nije spontani. Mene je jako boljelo kad sam imala spontani.
I muz u tragovima se vratio kuci. Mama mu je zavrsila u bolnici sa upalom pluca, jako je lose i sada se ja i on izmjenjujemo za rucak i veceru pa je idemo hraniti. Ne moze ni ruke sama dignut. :place

Lili, lijepo se zabavi sa familijom.

Penny, znaci ova trudnoca je pocela bolje nego prva. Bas mi je drago! Zelim da ti tako bude i do kraja.

Ostatak ekipe, sta ima?

28 kol 2012, 15:43

a kandy onda je valda to normalno.. nemogu reci da me boli nesto neizdrzivo.. isto ko svaki mj.. uglavnom u svakom slucaju vise srece drugi put...
a za tvoju sveki mi bas zao.. neznam kako da te utjesim.. valda ce biti sve dobro..
vrijeme je da se i mi malo veselimo necemu.. stalno neke ruzne price.. fala bogu da su nase trbusaste cure ok..
i recite fala bogu kaj vam je muka to bar nije losa vjest.. lose je samo privremeno :kiss
kad dodju mali smezurani, bucmasti smotuljci necete se ni sjecati da vam je bilo muka..

jA iskreno moram priznati da mi svaki mjesec sve teze pada to sve skupa, toliko sam bezvoljna i jadna, a najgore od svega je to sto to nikome nemogu reci.. jednostavno nemogu nije da nisam probala,a mm je isto jadan i tuzan pa se ne razgovaramo vec 3 dana valda da nemoramo o tome pricati..
danas mu je sestricna rodila i ja nemogu biti sretna zbog nje jer me sve to skupa baca u ocaj.. idem si skuhati kavu nakon mj dana...

oprostite cure znam da je vama isto pun kufer kukanja :kiss

28 kol 2012, 20:15

Izzy moja draga, o kako te razumijem. Od kad sam procitala tvoj post razmisljam sta ti reci da te utjesim, al sve sta vise razmisljam to vise uvidam da cu jako tesko naci rijeci utjehe. Jednostavno utjehe nema. Jako je tesko to prolaziti, radovati se tudoj sreci a u sebi se potajno pitati zasto ti nisi ta sretnica.
Sve sta mogu napraviti je jako te virtualno zagrliti i reci ti da nisi sama. Dodi ovdje, kukaj, ako zelis posalji mi i pp, meni nikada ne smetas. Ja sam u istoj tvojoj situaciji. Svoju bol sama nosim, na to sam vec navikla.

:hug :hug

28 kol 2012, 22:06

Izzy,Kandy :hug
Ako već živite u okolini gdje morate šutiti o onome što vas boli ili tišti barem ovdje ne morate...puno je lakše kad sve loše izbacite iz sebe,pa makar i virtualno.
Bude lakše :dada

29 kol 2012, 06:52

Izzy moja draga, čvrsto te grlim :hug

29 kol 2012, 09:54

ej drage moje evo mi gustamo ,sad cemo malko na kupanje
Kandy bas mi je zao zbog sveki nadam se da ce sve biti ok a i tvoja alergija da ce brzo proci .
Izzy draga koda sebe cujem kad tebe citam ,tako mi je bilo zimus u tri mjeseca nevjesta rodila i dvije kume, sreca i tuga u isto vrijeme, al molim te odi izvad betu da vidis jel uopce bilo trudnoce jer koliko god zvucalo tesko i to je dobar znak ako je i bila.Vece su sanse za uspjeh mila .
I ako nemas tu nikako na koga se mozes nasloniti i iskukati naravno da imas nas i mi neidemo nigdje,ja iz svog iskustva znam ,puno mi je lakse o ovoom s vama i curama s neplodnosti,nego s mojima koje sve skoro imaju djecu .
Placi kad ti se place,cuti kad nezelis pricati,samo nemoj dozvolit sebi da skupljas sve sama,nakupit ces se i puknut,ja znam jer ja sam ucinila tu gresku i nikad vise uzasno je prolaziti sam ovim trnovitim putem. :kiss

i btw primjer prijateljice mi rodila u sijecnju, super menga prvih mj. i vratila se na posao kad ono kasni ,ima tamni iscjedak pa malko krvi i tako tri puta i ode u doce juce i pise mi sms ,mikrocisticni jajnik i visok prolaktin sve od stresa ,mora promjeniti nacin zivota il moze dovesti plodost u pitanje .A i meni je visok prolaktin uzrokovao izostanak lani .
Tako da nadam se mila da to u tebe nije nista strasno,al puno si tog prosla sad u zadnje vrijeme ,plus ova nasa borba ostavlja trag . :hug

svima :hug

29 kol 2012, 10:16

hvala vam cure bas ste zlatne...
procurila sam za zbilja... i moram priznat da sam nekako bolje psihicki, valda sam jucer i od toga svega bila pod streson.. a kod doka sam bila prosli mj i kaze da je sve ok, tako da to kod mene vjerovatno je stres ili moja maternica ne voli muzeve spermije neznam kak da do objasnim vec mi je sve glupo..
ja vas sve :grligrli :vi
i sve ce biti ok.. evo neke kompromis bude da mi za bozic budemo najljepse kuglice :)

30 kol 2012, 11:11

Curke,zao mi je sto sve to prolazite..i ja iz iskustva mogu reci da mi je bilo puno lakse izjadati se tu na forumu nego svojim prijateljicama jer me najcesce nisu razumjele..radilo se o djetetu s pp a ne o nepolodnosti,ali svejedno..ista stvar..tesko je kad te tvoja okolina ne razumije..
Muz i ja smo za sad stali s radovima dok ne izvadim umnjak.. Tako da sad cekam mengu.. Jer ne znam,od tolikog truda,mozda smo i uspjeli..

31 kol 2012, 10:49

dobar dan! nova sam na forumu i nadam se da cemo se ugodno druziti.. i ja prijavljujem radove u tijeku i nadam se najboljem. :mah

31 kol 2012, 11:09

dobro dosla i cim prije otisla... :mah

31 kol 2012, 11:16

hvala na dobrodoslici, iscitala sam skoro cijeli forum i moram reci da ste divne.. :dada

31 kol 2012, 12:51

izzy- :hug
ma i ja sam se sva isprepadala prosli mj pa znam sto prolazis, a citala sam neki dan da je normalno da parovima za uspjesne radove treba i preko 6 mjeseci
samo treba strpljenja :lebdi i ustrajanja

miumiu-dobrodosla :mah

ja neznam jos sto bi vam pisala.... stvarno se dobro osjecam ...jos nema mucnina ni oteklina :drink
u cetvrtak idem na pregled :kino

31 kol 2012, 15:03

penny :hug
ma znam ja da to moze potrajati a tako i sama sebe tjesim, no jucer sam s mm pricala o tome i sta bi bilo da nemozemo imati dijete prirodno i slozili smo se oko jednog imat cemo dijete taman da ga posvojimo i nekako u sebi osjecam da nebi bila tuzna ni sjednim ishodom samo da budem mama jer to zelim vise od svega na svijetu...
drago mi je sto se ti dobro osjecas :kiss ps dugo te nije bilo, pisi nam cesce...

miumiu pisi nam malo o sebi?! od kud si? bezveze nemora biti o bebici... da te malo upoznamo :joy
Tema je zaključana