Sada je: 26 srp 2026, 22:37.

Koji spol su vam predviđali i po čemu?

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Koji spol su vam predviđali i po čemu?

PostPostao/la black_lady » 30 pro 2012, 08:09

Ne znam kad ću saznat spol jer mi je gin poseban, izbjegava ultrazvuke kad god se može. Sve mi se čini da ću se skupit za Split u onog šta mi je vodio prvu trudnoću na uzv.
Nego, možda sam to već negdi napisala, ali: i prije nego šta sam prvi put ostala trudna sanjala sam da ću imat dijete okrugle glave, točno sam se probudila držeći ruku kao da grlim dijete. I J je stvarno imala okruglu glavu kad se rodila.
Kad sam je nosila sanjala sam da ću kad ona bude imala par godina rodit sina. San je bio kratak, na kauču previjam sina, a ćer stoji kraj nas.
Ne znam šta da mislim, al tako bi rado da na sljedećem pregledu bude uzv i da se ne mislim barem oko toga. Briga me šta će bit, nek je živo i zdravo, al me zamaraju ta pusta nagađanja.
J. 11.06.2009.
M. 13.06.2013.
black_lady
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la rucho » 03 sij 2013, 14:50

black_lady je napisao/la:Ne znam kad ću saznat spol jer mi je gin poseban, izbjegava ultrazvuke kad god se može. Sve mi se čini da ću se skupit za Split u onog šta mi je vodio prvu trudnoću na uzv.
Nego, možda sam to već negdi napisala, ali: i prije nego šta sam prvi put ostala trudna sanjala sam da ću imat dijete okrugle glave, točno sam se probudila držeći ruku kao da grlim dijete. I J je stvarno imala okruglu glavu kad se rodila.
Kad sam je nosila sanjala sam da ću kad ona bude imala par godina rodit sina. San je bio kratak, na kauču previjam sina, a ćer stoji kraj nas.
Ne znam šta da mislim, al tako bi rado da na sljedećem pregledu bude uzv i da se ne mislim barem oko toga. Briga me šta će bit, nek je živo i zdravo, al me zamaraju ta pusta nagađanja.

*kolegice*..... ako je tako onda sta se mislis.... razmisljaj o muskim imenima.... :nata
slika
rucho
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la black_lady » 04 sij 2013, 12:53

haha, al kad J oće seku :ajme
J. 11.06.2009.
M. 13.06.2013.
black_lady
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la black_lady » 28 sij 2013, 11:48

He, he, bio uzv, i dobit ćemo seku :joy

Po stomaku bi se definitivno reklo da je muško, očiti dokaz da je ta metoda nesigurna (ko da to već nismo znali) ;)
J. 11.06.2009.
M. 13.06.2013.
black_lady
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lenobia » 25 vel 2013, 11:17

kad sam prvi puta bila trudna,od prvog dana sam svima tupila da nosim dečka,nitko mi nije vjerovat,kao,kak bi ja to mogla znati,pa nisam vidovita,bla,bla.. :whew
otišla sam u posjet rođakinji koja ima dvije cure.i uvjerava me žena da će mi ona najbolje reći šta nosim,samo nek na tren odem u wc.zove ona mene za minutu,kad u sred boravka stoje dvije stolice sa jastučićima i kaže ona meni da sjednem na jednu.ja se fino izvalila,a ona se pukla smijati,jer je ispod jastučića na koji sam sjela bio nož (dečko),a na onoj koja je ostala škare (cura). kaže da još nikad nikome nije fulala,ja sam stvarno dobila dečka,a i ona je dva puta sjela na škare.a bome i ja,baš neki dan :mrgreen nadam se da će stvarno biti curka :luv
...semel pro semper...

slika

slika
lenobia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mama-mamica » 05 tra 2013, 20:18

Meni su govorili sin 100%, računali moje i muževe godine ili što već, stavljali sol na glavu i potpuno me uvjerili da je muško toliko da sam ostala i malo zatečena kad mi je gin rekao da je cura koju ne bi mijenjala za bezbroj sinova! :srca :srca
slika
mama-mamica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lenobia » 27 tra 2013, 18:33

Hihihii,eto,curka je!!! :luv :luv
...semel pro semper...

slika

slika
lenobia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Azzul » 27 tra 2013, 18:51

evo nove čare bare
prvorođena je prvo zatatakala pa kažu da će bit muško
nadan se da ćemo za 10 dana uspit vidit jesu li babe imale pravo :mrgreen

edit (2ipo miseca nakon): ....i babe nisu imale pravo, stiže sestrica :luv
slikaslika Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
We're sharing one eternity, living in two minds, linked by an endless thread impossible to break
Azzul
rozo-ljubičasti po ebay-u

PostPostao/la marijask » 02 kol 2013, 15:29

Meni je baka rekla da ću sigurno roditi sina, jer me od početka boli donji dio leđa, a tako je bila i njoj,a ona je rodila 2 dečka, a i radila mi je ono s zlatnim medaljonom iznad pulsa na ručnom zglobu, koji je "prorekao" da ću prvo imati dečka pa curu, meni je to sve skupa bilo jako smješno :hahaha :hahaha ali eto prije 2 dana je dr potvrdila da je baka bila u pravu... mali piško se pokazao u punom svjetlu :joy pa sad ti reci... ;)
slika

slika
marijask
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la amy_6 » 30 kol 2013, 19:15

Meni već na dva ultrazvuka ne mogu vidjeti što je - sve više mi ljudi govori (a vidim i po vašim postovima) da je onda cura. I ja sam čula da se dečki odmah pokazuju ;) ja sam nekako uvijek mislila da želim muško dijete, ali od kada sam trudna, mislim stalno na curicu, odmah imam i ime za curicu (složio se i mm, a do sada to ime nismo ni spominjali) i tako to... Svi naši prijatelji, od kada uopće znaju da sam trudna govore 'znači, bit će cura', a ja se samo smijem. Ovako sam prvi puta i čula da će 'biti cura' kad se nešto prolije po stolu :dunno znala sam za 'bit će muško' po razbijanju, ali ovo ne. Sad čekam da mi na idućem uzv-u kažu da je dečko! :hahaha
slika
slika
amy_6
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.