Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Re: probadanje u ranoj trudnoći

05 svi 2014, 21:09

Kos.

05 svi 2014, 21:14

Kod blighted ovuma se beta može pravilno duplati. Najbolje potraži dr koja ima DOBAR UZV, može biti najbolji dr na svijetu, a fulati. Ja sam poslušala taj savjet, i nisam požalila. Potražila sam ordinaciju s najboljom opremom u gradu (u mom slučaju poliklinika Sunce) i u 9.tom tjednu prvi put vidjela plod i srce, a umalo završila na kiretaži. Kod moje dr se u 10.tom tjednu tek jedva vidio plod. Da je po njezinom, ja ne bih sada bila trudna, moju bebu bi "očistili" kao da nikad nije ni postojala

05 svi 2014, 21:21

sad me zvala dr., idem sutra ujutro na uzv.....

05 svi 2014, 22:57

Javi svakako, vibriram pozitivno :srca

06 svi 2014, 04:32

I ja vibram da sve bude najbolje moguce :kiss

06 svi 2014, 07:09

Buba, vibram pozitivu :hug

06 svi 2014, 08:40

vibriram da bude sve ok...

06 svi 2014, 13:31

Nema promjene :( ova gin. je vidjela isto što i moja, ali mi je rekla neka pričekam s kiretažom, i da ponovim betu za tjedan dana pa ću vidjeti na čemu sam, sad je beta ok i kaže da bi se trebala(barem) poduplati za tjedan dana.

Moja gin mi je rekla da dođem u utorak na pregled ujutro rano, pa ako ne bude promjene da idem direkt u bolnicu, i sad mislim da možda vidim s njom da umjesto u utorak, dođem u četvrtak... tada će mi biti punih 8 tjedana.... ( znam, sad se lovim za slamku, ali znam isto tako da me razumijete :) )

06 svi 2014, 14:00

Pricekaj cetvrtak :dada a do tad sve vibramo :kiss

10 svi 2014, 19:02

Buba, kako si nam? Nadam se da je sve ok. :kiss

10 svi 2014, 21:51

hvala ti što brineš :kiss
nisam baš najbolje... danas mi se pojavio lagani smeđi iscjedak... valjda zato jer nisam baš strogo mirovala :roll :(
čekam taj utorak... ipak idem u utorak kod gin jer je u četvrtak neće biti ( a u pon idem vaditi betu)....
najgore što sam solo doma već 2 dana pa imam previše vremena za razmišljati :ajme

10 svi 2014, 21:56

Iskoristi to mirovanje na serije, filmove , knjige....samo lagano, taj smedkasti iscjedak ne mora nista znaciti :) nemoj samo previse brinuti :kiss

10 svi 2014, 22:27

Pokusavam :)
Samo znas kako je kad si sama doma, moras lezati i imas puuuno vremena... sve moguce situacije su mi prosle kroz glavu.... :/

No, bit ce sve dobro... :) ;)

12 svi 2014, 10:57

Jučer sam završila u bolnici, prokrvarila sam zbog hematoma... a danas sam išla vaditi betu i povećala se za samo 100 od prošlog tjedna.. vrijeme duplanja na 2009 sati.... sutra na kiretažu onda.... :place

12 svi 2014, 12:22

:hug :hug

12 svi 2014, 14:37

Draga :hug

Nemoj biti jako tuzna, kako bi moja doc rekla, nesto se krivo spojilo.

Malo odmora, pa ponovo akcija :kiss :hug

Probaj pitati gin mozes li pricekati da ode samo, puuuno je lakse. Dakle antibiotik za svaki slucaj i svaki drugi dan kod gin. Meni je trebalo cca 5 dana, sad sam vec zaboravila.

:hug

12 svi 2014, 14:41

Buba :hug :hug

12 svi 2014, 14:51

12 svi 2014, 17:43

12 svi 2014, 20:15

:kiss :hug

13 svi 2014, 11:23

Nisam isla na kiretazu....vidjelo se 'nesto'sna uzv. Nije sigurna je li srcana akcija, ali mi je rekla da pricekamo jos tjedan dana.....
Ovo sto sam prokrvarila je od hematima koji se prazni..., tako da se jos uvijek nadam da će nešto biti...

13 svi 2014, 11:33

A sta je rekla za nepravilnu betu?
Ja sam imala slucaj gdje su prvo sumnjali u blighted (6.tjedan), pa je onda ipak srce prokucalo ali s jedno 2 tjedna zakasnjenja (8,5 tjedana), pa je dva tjedna beba rasla ok, a onda prestala. Na kraju missed ab i kiretaza.

13 svi 2014, 11:34

drzim fige da ipak bude sve ok

13 svi 2014, 11:44

zauvijekmama je napisao/la:drzim fige da ipak bude sve ok

I ja... Citam vec neko vrijeme, pratim i nadam se da ce ipak biti ok :moli :hug

13 svi 2014, 11:51

Rekla je da cemo vidjeti kako bude za tjedan dana....da sad sve drugo zanemarim i da mirujem.
Dala mi je jos duphaston i jos apaurin za smirenje...

13 svi 2014, 11:57

Samo miruj, pusti sve, nece nista propasti za tjedan dana. Taj mali zivotic je trenutno najvazniji. :luv

13 svi 2014, 11:59

Tako je....lezim i pokusavam se ne izluditi...

13 svi 2014, 13:27

Čitaj nešto lijepo da ne misliš. Uzmi krunicu u ruke pa vrtuckaj... Znam kak ti je, al neću te sad ubijat u pojam detaljima iz svojih 6 trudnoća, svaku sam bar malo preležala...
Tjedan dana sad izgleda kao vječnost ali u biti brzo prođe. I beba puno naraste. Nadam se da će na sljedećem uzv mahati :mah tu sam, mamaaa, vidi meee! :D

13 svi 2014, 14:40

I ja se nadam da će mi mahati... :luv :luv

15 svi 2014, 22:07

Opet se malo jadam :(
Danas sam prokrvarila, cijelo crijeme imam smedje/crvenkasti iscjdak, danas se pojavila bas krv :O sva sam u panici, ništa me posebno ne boli (vise nego inace), ali danas iscjedak kao prvi dan menge ( onsko, osrednje... krenulo je tek popodne). Malo je 'curilo', ali ne jako. Sad se malo smanjilo, ali jos ga ima...pogotovo ako se dignem....
Pijem duphaston 3x1.
Isla bi do moje gin., ali je nema do ponedjeljka... mogu li na svoju ruku pojacati duphaston? Citala sam u uputama da se moze piti 3x2, je li netko pio tako jacu dozu?
Odgovori