janja čestitke na novoj trudnoći i dobro nam došla

veselimo se druženju s tobom možda nam daš koji koristan savjet

ja sam jučer umirala od mučnine..neću uopće reć na čemu sam preživila dan, i onda sam predvečer pojela pola kile sladoleda i gle čuda, mučnine prestale

mislim da sam pronašla lijek
stalno me nešto probada oko desnog jajnika, i stalno neki sitni bolovi u desnoj strani stomaka, ništa stravično ali dovoljno da me živcira, pa mislim, ipak, dosta mi se probava usporila, pa je vjerovatno i to problem, nikad ovako sporu probavu nisam imala, za poludit..srećom nije zatvor..uhhh.. pregled mi je za tjedan dana, pa ću mu i spomenit to.
ušla u 10. tjedan, ne mogu virovat...na momente zaboravim da sam opće trudna, neki dan sam se vidila s prijateljicom koju nisam dugo vidila, pričale smo jedno 30-45 min, tek onda mi je palo na pamet da sam trudna..ahhaha..još pita ona, šta ima novooo, bla bla..ništa posebno..hahahha..uopće ne doživljavam ovu trudnoću...stomak mi se ne vidi od trudnoće već od napuhnutosti baš mi ide na nerve...spavam na stomaku bez problema, ništa mi ne smeta.
kako mi se počela "skidat" boja od ljeta, tek sad mi se počinju vidit vene na prsima, izgleda smiješno XD
ps. jeste li vi imale lineu negru u prošloj/prošlim trudnoćama? ja sam sa M imala, ali se uopće ne sjećam kad se pojavila, i areole su mi bile ogromne

bljak , sad su mi još uvijek normalne, ali bradavice su mi pupastije, baš lipo izgledaju za dojenje. sise mi možda neće nešto ekstra ni narast. prošlu T sam imala kg manje i jako male ćićone, pa su narasle i strije sam imala hahahha, nakon T su ostale kvalitetan 38D, nek ostane tako, sasvim pristojna veličina za sve potrebe.
al' san se raspisala
pričajte šta ima kod vaaaaaaaaas