Sada je: 30 lis 2025, 15:17.
Moderator/ica: Diami

Uzimam ih po preporuci doktorice, a koristila sam ih i u prošloj trudnoći. No uz to sam sad još uzela i Bioelectrin magnezij 300 mg jer po uputi dr. može se uzeti ukupno do 600 mg dnevno, a ne bih htjela da to otvrdnjavanje trbuha pređe u nešto drugo..

, gin. mi je bila na godišnjem, sutra idem k njoj s tim nalazima. Moja doktorica mi je preporučila da nju pitam, a za početak opet cefaleksin 2x1g dnevno, povećati unos tekućine, brusnica plus c vitamin. Ne znam koliko to onda bude tekućine, sada uzimam barem dvije do tri litre dnevno.
osobno do sada nisam imala s tim problema, pa ti ne mogu dati ikakav savjet u tom smislu, samo podršku da se što prije i bezbolnije riješiš tih beštija...
danas doslovce šepam. Kod ulaska u kadu si rukom moram poduprijeti nogu i prenijeti ju u kadu, previše me boli da ju samo dignem i prekoračim rub. Okretanje u krevetu s jedne na drugu stranu je živi užas. Niti mogu (dugo) hodati, niti stajati, niti sjediti, niti ležati da ne osjetim tu bol. Čitala sam malo o disfunkciji simfize i čini mi se da sam upravo u toj kategoriji trudnica kojima se otpušta previše hormona koji omekšavaju te kosti. Pitala sam danas dr na pregledu može li ona uzv-om ustanoviti je li razmak među kostima prevelik, ali kaže da ne može. No pregledala me i vaginalno, zatvorena sam, hvala Bogu, i s te je strane sve u redu. Malac se već okrenuo glavicom dolje, tako da je i iz tog razloga pritisak jači. Danas s tt 29+1 beba po mjerama ima 1740 g. To mi se čini dosta za ove tjedne.
Na kontroli je curka bila glavom dolje.

uh.. kao da mi to jos treba. Za sada je maleni po mjerama oko 2300 grama.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.