Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
08 lip 2011, 17:09
srecica tara je napisao/la:hmm, znam da je rodiliste pvezano sa bolnicom, doli priko psihijatrije u podrumu u biti, a kapelica je u podrumu.
nema trafika,a koliko sam vidila ni aparata.
Vezano za ovo, da li se ipak moze izaci iz sobe i prosetati ili ne?
08 lip 2011, 17:17
LucyInTheSky je napisao/la:srecica tara je napisao/la:hmm, znam da je rodiliste pvezano sa bolnicom, doli priko psihijatrije u podrumu u biti, a kapelica je u podrumu.
nema trafika,a koliko sam vidila ni aparata.
Vezano za ovo, da li se ipak moze izaci iz sobe i prosetati ili ne?
Ja nisam pokusavala, jer sam bas ovde na temi citala da nedaju vani iz soba izlazit, pa nisam izlazila.
ali mogu samo rec da su pravila dosta stroza nego sta su bila u straom djelu rodilista.
Ovde su posjete od-do, i kad dode blizu kraj posjetama sestra seta od vrata do vrata i upozorava da se mora napustit soba.
tesko da se moze itko popet u sobe, ako nije vrime za posjete, mm je pokusa, uspija je, samo zato sta na salteru nije bilo nikog, vidija u teku kat i broj sobe.
08 lip 2011, 17:51
pinky je napisao/la:booboo provjeri inbox, čini mi se da ti je pun
jesam
08 lip 2011, 19:51
booboo je napisao/la:tara, to je ja mislim isto dr. budimir ta o kojoj pričaš, ima budimirka plave kose napirlitana a ima i crne kose do brade, ta je navodno super. jel to ta?
Ja znam samo za crnu Budimirku i ta je

. Bila mi je 4 dana od 7 a znam za nju i privatno (al ne bih o tom javno).Jako je štura s informacijama npr nakon vizite uđe u sobu i sve što reče je:"žut, žut, žut, slomljena ključna" i izađe. I tako svaki dan.
Odlična mi je bila jedna pedijatrica crvene ricaste kose(tada je tako nosila friz) a doktorica Družić (mislim) je jako temeljita i opširna s majkama.
08 lip 2011, 19:53
rusulica je napisao/la:booboo je napisao/la:tara, to je ja mislim isto dr. budimir ta o kojoj pričaš, ima budimirka plave kose napirlitana a ima i crne kose do brade, ta je navodno super. jel to ta?
Ja znam samo za crnu Budimirku i ta je

. Bila mi je 4 dana od 7 a znam za nju i privatno (al ne bih o tom javno).Jako je štura s informacijama npr nakon vizite uđe u sobu i sve što reče je:"žut, žut, žut, slomljena ključna" i izađe. I tako svaki dan.
Odlična mi je bila jedna pedijatrica crvene ricaste kose(tada je tako nosila friz) a doktorica Družić (mislim) je jako temeljita i opširna s majkama.
e onda je to ta budimir

. jer nije zena sva svoja, oprosti dr. ako citas, al nisi.
a jaka mi je nekla plava, dode na posa koda je dosla na modnu pistu, glavno da ona izbaci poprsje, a manntil 3 broja manji
09 lip 2011, 20:06
e dobre ste kad ste sve upamtile a jos i mjerkale doktore.....
mene se dojmila jedna starija ped s naocalama i svijetle kose do uha (tad prije sedam mj) jer je lipo sve detaljno objasnila meni neukoj mami i rekla da se ne trebam sekirati da ce sve bit ok i tako to..... a ta plava mi je dosla i onako oholo rekla da kako nisam primjetila da mi je dijete zuto... kako mogu vidjet po noci uz zutu lampu da mi je dijete zuto????..... i nijesam ja doktor plus toga rodila prije par sati pa da jos i njen posal obavljam????
a mene je porodio neki crn s cvikama i bio je okej.... nas cetiri smo radjale u blizu isto vrime pa je setao ko pcelica a jedna boks do i ja smo se "takmicile" koja ce prije da prdne kapitalca.... mislim da sam ja "pobijedila" al ne sijecam se..... i zadnje sto mi je bilo na pameti jest gledat kakav je koji muski..... dosta mi je bio i taj jedan sta je izlazio iz mene..... kuzite?
i usput..... a di bi vi s bebekom dok se prosetavate do psihijatrije i nazad?
09 lip 2011, 21:30
Rucho ta plava, to mi zvuči ko dr Družić (ako sam dobro zapamtila prezime). Onako temeljita al malo dramatizira, mene je da mi kaže da je prošlo sve ok na pregledu srca pozvala na samo tako da su mi se u startu noge odsikle od straha.
09 lip 2011, 21:50
rucho. pa ebemu u ona dva sata iza poroda u radaoni moras vidit os-nes
nije mi ta poznata o kojoj rusula pricas.
znate sta, ja svaki put do sad kad bi dosla , svaki porod su neke nove face, a to se odnosi na sestre manje vise. a i ovaj put neki novi gin.
10 lip 2011, 21:07
eee srecice ja ti za to nisam imala vremena.... borila sam se s migavcem na prsima da mi ne ispadne i mobitelom koji je urlao non stop..... a jedini kojeg sam vidla je bio taj koji me porodio..... ostali su valda bili na rucku..... naime girica je rodjen tako oko podneva......
10 lip 2011, 22:17
a ja rodila na sami uskr, trudovi prali prid rucak, ctg svira koda je u kvaru, pa sam im poremetila uskrsni rucak, jer su moralistalno skakat na moj ctg
sta cu im ja, ja bi ih bila pustila da jedu, al nije do mene bilo
15 lip 2011, 20:22
jeli neko imao iskustva sa dr.bačićem
15 lip 2011, 21:38
tanya007 je napisao/la:jeli neko imao iskustva sa dr.bačićem
kao sta rekoh neman pojma koji je to. doduse nisam nikad cula za njega. jel mu znas mozda ime?
17 lip 2011, 02:36
tanya007 je napisao/la:jeli neko imao iskustva sa dr.bačićem
Meni je on bio veza iako ga ne znam. koliko sam ja skužila on je doli jedan od glavnih, svi su ga slušali i svi ga se boje. malo je peškast al je dobar, sve lipo objasni... jel ima ko iskustva sa dr. stanić il dr marinović. oni su mene porodili na carski.... stanićka mi je bila
17 lip 2011, 21:56
kako izgleda taj dr. Bacic?
17 lip 2011, 22:21
srecica tara je napisao/la:kako izgleda taj dr. Bacic?
a niži, crne kose, cvike nosi, peškast je cili
17 lip 2011, 22:36
Nea vu je napisao/la:srecica tara je napisao/la:kako izgleda taj dr. Bacic?
jel ima kozju bradicu? crnu? onako zalizan malo
17 lip 2011, 23:51
srecica tara je napisao/la:Nea vu je napisao/la:srecica tara je napisao/la:kako izgleda taj dr. Bacic?
jel ima kozju bradicu? crnu? onako zalizan malo
e stvarno se ne sićam, to je bilo ima skoro godinu dana, jedino se sićam da je pederkast cili

al mislim da tada nije ima bradicu, al bija je zalizan. uglavnom koliko sam posli čula on je doli neka čunka
18 lip 2011, 10:49
hmm, neznam. kazem meni je sad na produ bija jedan novi, tj. nisam ga nikad prije vidila u rodilistu. ko c eih znat.
18 lip 2011, 15:42
evo uspila sam iskopat sliku. ovaj zadnji dr. sa cvikerima je meni bija sad na porodu, nikad ga prije nisam vidila.
da nije taj mozda?
http://www.google.hr/imgres?imgurl=http ... x=85&ty=84
18 lip 2011, 18:23
tog sam ja vidila u četvrtak kad sam bila na pregledu. čak ga je sestra i zovnila, ali nisam zapamtila ime.
evo tko je dežuran četvrtkom:
četvrtak: doc. dr.sc. Marko Vulić, dr.med; Boris Delić, dr.med; Teo Budimir, dr.med, Vedran Hrboka, dr.med
18 lip 2011, 19:03
kad sam ja dosla u radaonu onako cila pristrasena sokirana od svega. babica koja me klistirala je rekla ne boj se, ti si bozina zena (on mi je bija veza)taj dr. zadnji u nizu. pa sam ja pretpostavila da se on mozda ne zove Bozo
18 lip 2011, 23:45
mislim da nije to on. prije ovaj u sedini! ajme evo stanićke, kraj kleopatre stoji! živi užas
19 lip 2011, 20:31
pretpostavljam da je Kleopatra Alujevicka, ova crne duge kose sa fraznetama?
20 lip 2011, 01:07
srecica tara je napisao/la:pretpostavljam da je Kleopatra Alujevicka, ova crne duge kose sa fraznetama?
je tako je zovu
26 lip 2011, 20:25
a kako se zove ovi prvi desno cvike i ovo kvazi brada?
27 lip 2011, 01:54
rucho je napisao/la:a kako se zove ovi prvi desno cvike i ovo kvazi brada?
hahahahaha kvazi brada;) nemam pojma
27 lip 2011, 12:05
O tom sam Bačiću čula samo horore. I to od bliskih žena.
02 srp 2011, 22:16
Kakve horore?? Vidim da ga ovdje hvale, al treba čut i drugu stranu...
Molim te podijeli s nama...
I da li je onda Boris Bačić ovaj sa bradicom i cvikama ili ne?
Pozz
18 srp 2011, 17:03
Mislim da to nije dr.Bačić,taj je malo stariji...Ovo je neki mladji,ne znam kako mu je ime.
26 srp 2011, 15:43
Zadnja izmjena:
ice_queen; 27 srp 2011, 11:58; ukupno mijenjano 1 put/a.