Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Re: Radovi u tijeku

02 pro 2014, 10:33

ja ću rado ostat na temi uz vas (ako me ne izbacite :hahaha )

02 pro 2014, 10:39

ako nekom može neka informacija iz moje situacije pomoći,bit će mi drago....nakon simptoma pmsa, dva neg testa, potrošenih uložaka i iškevinja M dočekat plus...i mislim da mi je ovulacija bila kasnije nego što mi je ijedan kalendar izbacio.... s obzirom da za vrijeme "izračunate ovulacije" i nismo baš bili aktivni ali poslije :hopcup rušila mi se nada,aliiii :xmaspresents1 moj poklončić je tu

02 pro 2014, 10:44

Nika :joy :zivili :joy
Baš mi je drago! Kupimo se kupimo pomalo :dada Još nek nam Sunči upadne u ljetni vlakić :luv

Za pms grčeve i bolove u leđima mislim da nemaš brige - identično je bilo i meni ovaj put (a u prvoj trudnoći ni traga tome :dunno ) dr kaže sve ok, dao mi Utrogestane za svaki slučaj...
Ako si 6tt možeš slobodno na uzv, nama se čulo srčeko na 6+3 :luv

02 pro 2014, 10:48

nika što se mene tiče samo ti ostani na temi da mi ne bude dosadno ;) Mislim da mi je ovulacija bila jučer, cicke već danas osjetim i vruće mi je.
vicky hvala ti, bilo bi super upasti u ljetni vlakić s ovako dobrom ekipom :kiss

02 pro 2014, 10:49

Vicky & Mama je napisao/la:Nika :joy :zivili :joy
Baš mi je drago! Kupimo se kupimo pomalo :dada Još nek nam Sunči upadne u ljetni vlakić :luv

Za pms grčeve i bolove u leđima mislim da nemaš brige - identično je bilo i meni ovaj put (a u prvoj trudnoći ni traga tome :dunno ) dr kaže sve ok, dao mi Utrogestane za svaki slučaj...
Ako si 6tt možeš slobodno na uzv, nama se čulo srčeko na 6+3 :luv

PO KALENDARU SAM 6 TT ALI JA MISLIM DA SAM MANJE.....SVEJEDNO ĆU IDUĆI TJEDAN OTIĆ DA NEBUDE PRERANO ...E I DA, HVALAAAAAA TI :joy :zivili
Sunči.....meni kad sam mislila da su plodni,nigdi ih a sad kad se nisam hopsala dok su bili II RELAX I HOPCUP BIT ĆEEEE
Zadnja izmjena: nika; 02 pro 2014, 10:51; ukupno mijenjano 1 put/a.

02 pro 2014, 10:50

Imala si definitivno kasniju ovulaciju ;)! Joj baš mi je ova lijepa vijest uljepšala ovaj tmurni dan! :joy

02 pro 2014, 10:53

Nikud mi još ne mrdamo :bigno čekamo te draga ;)

02 pro 2014, 11:01

Vicky & Mama je napisao/la:Nikud mi još ne mrdamo :bigno čekamo te draga ;)

:kiss :kiss

02 pro 2014, 11:05

JOŠ NE VIRUJEEEEM :tru :bonk :joy

02 pro 2014, 11:07

hahahahaha vjeruj, vjeruj! Iako je meni i s L trebalo vremena da počnem vjerovati da sam stvarno trudna :srca

02 pro 2014, 11:09

Vicky & Mama je napisao/la:Nikud mi još ne mrdamo :bigno čekamo te draga ;)

TAKO JE VICKY...KRATKO SAM TU AL STE MI STVARNOOO DRAGE....I DRAGO MI JE DA MOGU BITI UZ VAS :hug CURE ODOH NA PAUZU....ČUJEMO SE KASNIJE
Zadnja izmjena: nika; 02 pro 2014, 11:12; ukupno mijenjano 1 put/a.

02 pro 2014, 11:11

Moje Proljetnice s L su isto meni predrage no nekako sam i na ovoj temi "upoznala" presuper curke i nadam se da ću s vama u ljetni vlakić da brbljamo i na generacijskom forumu ;) :hug

02 pro 2014, 12:40

ženeee, jel normalno da imam žućkasti iscjedak......nije zelenkast ni smeđ..nego žućkast...joj sad ću ja umirat od straha zbog svega

02 pro 2014, 12:52

ja sam imala sve nijanse žute - ginić rekao da je sve ok sve dok nije smeđi i ne dao Bog krv... znam da brineš no laknuti će ti kad odeš na pregled i vidiš svoju bebicu :hug

02 pro 2014, 12:55

ajme samo da sve bude ok...nije smeđ...sad ću ja svako 5 min ići gledat kakav je iscjedak :ajme

02 pro 2014, 14:31

I meni je tamo kroz 6-7 tjedan bilo tog žućkastog iscjetka, to je normalno ;)

02 pro 2014, 14:49

Vicky & Mama je napisao/la:I meni je tamo kroz 6-7 tjedan bilo tog žućkastog iscjetka, to je normalno ;)

VICKY U KOJEM SI TI SAD TJEDNU

02 pro 2014, 15:33

Evo danas 9+3 - znam točno jer igrom slučaja ovaj put znamo točan dan začeća :mrgreen

02 pro 2014, 18:35

Zene mene stvarno brinu ovi probadajući grčevi u djelu prepona i ljevo i desno od pupka...kad ležim ok je al kad hodam probada me... :-(

02 pro 2014, 18:55

Tako ti je bilo i meni i ja sam paničarila (zna Sunči ;) ) i zato sam na prvi pregled išla sa 5+3 dakle dok se još nije čulo srce... sve ok bilo na uzv, dr mi dao Utrogestane i s njima mi te pms boli/grčenja skroz prestali...
Tjedan iza na uzv se čulo i srce...
Sad u ponedjeljak imam novi pregled na 10+2
Ja mislim da je to sve normalno (iako je i mene brinulo ofkors), ali ja bi možda na tvom mjestu otišla ranije na pregled da dobiješ utrogestan ukoliko ti je potreban ;)

02 pro 2014, 18:57

Tnx Vicky....ujutro odmah zovem da dolazim..malo si me umirila... <3

02 pro 2014, 22:11

cestitam cure :joy :rodj

03 pro 2014, 09:46

hvala bubica evo sam se naručila u gin. termin tek u pon poludit cu do tada :roll

03 pro 2014, 10:04

normalno je brinuti no sve će biti ok :hug Probaj mirovati više...ne znam da li radiš?

03 pro 2014, 10:23

Radim al u uredu pa ouno sjedim.....nista,oblačim hlače koje me neće puno stiskati da me još i to smeta pored ovih grčeva....samo mi puno čekat do ponediljka...nestrpljiva saaaam

03 pro 2014, 10:41

Ponedjeljak će brzo doći :hug i vidjet ćeš svoju bebicu :srca

03 pro 2014, 10:43

jeeee baš brzo još 4 dana uhhhh :hug a dotle ću vas ovdje gnjavit hahahaha
u kojoj si ti fazi sunčiii

03 pro 2014, 10:45

Ja sam u fazi nakon ovulacije i duuuugih 2 tjedna čekanja :liza :nokti

03 pro 2014, 10:47

nastavi se hopsatiiii......vidiš mene...svako drugi dan hopa-cupa...ima da se jogiii ulupiii :hahaha

03 pro 2014, 10:56

hahaha :hahaha nemoj sada hopsati dok ti ginić ne da blagoslov ;) ...
mi smo pokrili sve dane, budemo još danas za svaki slučaj ;)
Odgovori