Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Re: Imena za DEČKE

28 kol 2010, 18:00

ivancica je napisao/la:Anika 30 nisu baš svima užasna, na primjer mom mužu ;) ,samo što njemu padaju napamet još neobičnija

imam i ja jednog takvog doma.... moj nick na ovom forumu rezultat je jednog takvog padanja napamet...... osim sto je on zaista odlucio tako nazvat svojeg jedinca samo jos je neodlucan kako ce ga pisati....... ;) .... srecom da oba roditelja moraju biti prisutna pri prijavljivanju djeteta u maticara tako da ce rucho ipak ostati obiteljski nadimak..... :D ...... a mislili smo ga nazvati lino...... a mogucnost nazivanja djeteta po djedu/ocu je apsolutno iskljucena..... dijete je sasvim novo bice i ne zelim da ga usporedjuju sa prethodnikom istog imena.....

29 kol 2010, 07:46

Moja omiljena su David, Damjan i Vid. Naravno - i Adrijan , tako se zove moj macak :D

02 ruj 2010, 00:00

rucho je napisao/la:
ivancica je napisao/la:Anika 30 nisu baš svima užasna, na primjer mom mužu ;) ,samo što njemu padaju napamet još neobičnija

imam i ja jednog takvog doma.... moj nick na ovom forumu rezultat je jednog takvog padanja napamet...... osim sto je on zaista odlucio tako nazvat svojeg jedinca samo jos je neodlucan kako ce ga pisati....... ;) .... srecom da oba roditelja moraju biti prisutna pri prijavljivanju djeteta u maticara tako da ce rucho ipak ostati obiteljski nadimak..... :D ...... a mislili smo ga nazvati lino...... a mogucnost nazivanja djeteta po djedu/ocu je apsolutno iskljucena..... dijete je sasvim novo bice i ne zelim da ga usporedjuju sa prethodnikom istog imena.....

neka bude Mario ;)

02 ruj 2010, 09:14

Neo ;)

02 ruj 2010, 12:58

jazz77 je napisao/la:
rucho je napisao/la:

neka bude Mario ;)

rekoh po djedu iskljuceno....... :angry

06 ruj 2010, 10:11

da sam znala dala bih mu ime Damien :lol

07 ruj 2010, 20:49

sto je takav vrazicak..... :)

08 ruj 2010, 12:33

Gregor

29 stu 2010, 21:51

jos ne znam spol, al da se malo ufuram u tematiku :mrgreen

damjan i rafael. samo sto bi ga svi zvali rafo, a to je UZAS. pogotovo sto jedan dida ovdje ima psa rafu. kako ruzan nadimak za lijepo ime :ajme

13 pro 2010, 13:11

kad sam saznala da će buduća bebe biti dečko, počeli su savjeti sa svih strana oko imenima...ali nijedno mi se nije sviđalo...niti Karlo, prvi pick budućeg tate... porod je došao, a ja još nisam znala ime... i onda je između trudova u 5 ujutro samo kliknulo....Angelo... i ja sam bebicu pitala, hoćeš li biti Angelo?... ctg je do tada mirovao, a na moje pitanje je došlo do velikih aktivnosti bebača i tako bebač je dobio ime :bab

13 pro 2010, 13:25

nakon tisucu imena koja su mm-u i meni prolazila kroz glavu...sven, fran, mark, marko, borna...itd, fran je najduze opstao dok malenog nisam ugledala, fran mu nikako ne pase...i cini se da ce biti grga...jos ga nismo prijavili pa nisam 100% :D

13 pro 2010, 21:12

002821 je napisao/la:kad sam saznala da će buduća bebe biti dečko, počeli su savjeti sa svih strana oko imenima...ali nijedno mi se nije sviđalo...niti Karlo, prvi pick budućeg tate... porod je došao, a ja još nisam znala ime... i onda je između trudova u 5 ujutro samo kliknulo....Angelo... i ja sam bebicu pitala, hoćeš li biti Angelo?... ctg je do tada mirovao, a na moje pitanje je došlo do velikih aktivnosti bebača i tako bebač je dobio ime :bab

Angelo je lijepo!

Moje cure imaju neku igrackicu koja se tako zove..tako mi je slatko kad ga Laura izgovori Andzelo (neko mekano dj-dz) :le

Sanjin
Oliver
Oskar
Viktor
Hugo
Melvin
Emilio
Roberto
Daniel...

15 pro 2010, 09:50

Favorit mi je JONA - ali imam Janu, pa bi to bilo malo bezveze.

JAKOV, VID, LEON, DAN, BARTOL - moj uži izbor, ali MM uz svako od tih imena veže neku groznu asocijaciju. Za žensko ime smo se brzo složili. Valjda će biti curica. ;)

20 pro 2010, 16:37

Mm-u lipo kristijan za drugu bebu ako bude muško a meni lipo i domagoj pa čemo vdit jer još neznamo ni šta nosim..

03 sij 2011, 23:50

Moji favoriti definitivno :
NIKO,ROKO,LOVRO,LUKA,DUJE :yess

...obožavam dalmatinska imena :srca

18 sij 2011, 15:43

Nisam mislila da ćemo imati problema sa odabirom imena. Nikako da se dogovorimo mm i ja. S Vitom je bilo lako, Vito ili Vigo, a sada... mm-ov jedini prijedlog je Sven. Meni je ok ime, ali nije mi leglo skroz.
Imamo još 3 mjeseca fore, ali toliko se ne slažemo da mi se čini premalo vremena i da je nemoguće da odjednom iskrsne ime koje nam se oboma sviđa. Sve smo prijedloge već bekendirali jedno drugom..... :| Mislim da mu Maro još nisam spomenula.
Moji su ovi prijedlozi:
Andro
Andre
Aron
Dan
Darin
Dinko
Franko
Ivor
Maro

18 sij 2011, 17:28

Meni je divno ime IVOR

28 sij 2011, 00:37

morisela-dajem glas za Andro :mrgreen

ali Ivor mi je :luv

28 sij 2011, 11:33

I meni je Ivor favorit, ali ovaj moj doma uvijek ima neki prigovor. Ivor mu je nešto između Ivo i Igor pa mu je nedorečeno. A prava istina je da mi je bivši Igor :mrgreen

28 sij 2011, 12:34

DINO mi je super ime, imamo jednog u vrtiću ... kod nas u grupi sve puno neobičnih lijepih imena imamo i Liam, Mauro, a lijepo mi je još i Borna
Zadnja izmjena: titirlica; 08 ruj 2011, 11:54; ukupno mijenjano 1 put/a.

31 sij 2011, 00:28

002821 je napisao/la:kad sam saznala da će buduća bebe biti dečko, počeli su savjeti sa svih strana oko imenima...ali nijedno mi se nije sviđalo...niti Karlo, prvi pick budućeg tate... porod je došao, a ja još nisam znala ime... i onda je između trudova u 5 ujutro samo kliknulo....Angelo... i ja sam bebicu pitala, hoćeš li biti Angelo?... ctg je do tada mirovao, a na moje pitanje je došlo do velikih aktivnosti bebača i tako bebač je dobio ime :bab

A možda se dijete pobunilo? :lol
Šalim se ;)

Ja bi htjela Luka, a moj dragi želi po svom ocu ime Ante!
Lijepo mi je Andrija i Andrej (ali on ne želi niti malo popustit)... :(

05 vel 2011, 11:10

vice

19 vel 2011, 13:12

Suzila popis na Fran i Aron.
Sto se tice negativnih strana, one su ocite: Frana bi zvali Franja :roll (s kratkim a), a za Arona kazu da je ime za psa.
Ali meni se svidjaju

24 vel 2011, 16:46

Bok
E cure moje lako vama ja moram smisliti 2 muška ili 2 ženska imena pošto čekam blizance jednojajcane....

24 vel 2011, 18:38

Kristina to je prekrasno! :srca

Ja bih s time riješila svoju dilemu oko muških imena. Imam dva i ne mogu se odlučiti.

28 tra 2011, 15:02

Andrej ili Mateo?

29 tra 2011, 18:57

Mi čekamo Frana! Jednoglasno! Moj drugi izbor bio bio vjerovatno Tin.

29 tra 2011, 19:49

suncokret - kao da ja pišem. mi smo mislili nazvat sina fran, ali je prijatelj od mm-a bio brži pa sad imam tina.

05 svi 2011, 19:33

Suncokret je napisao/la:Mi čekamo Frana! Jednoglasno! Moj drugi izbor bio bio vjerovatno Tin.

hehe, i mi :zivili

05 svi 2011, 19:34

tek sad vidim da je prava posast Franova nastala :shock
otkud to?
ne svidja mi se ovo :mrgreen
Odgovori