bas se razmisljam kako se ja nikako ne mogu rijesiti kilaze od trudnoce... sad sam na +10kg od predtrudnicke, ali daleko je to od moje kilaze (ostala trudna sa cca +6kg)....
u drugoj trudnoci cu morat pazit da ne dobijem ni grama....
u prvoj nisam pazila uopce, jela sam stvarno sve sto sam pozeljela i kada sam pozeljela i dobila total 22kg.
u drugoj cu jesti jabuke
Ovo je ko da sam ja napisala kad sam ostala trudna drugi put. U prvu trudnocu sam krenula sa svojom idealnom tezinom, i dobila 25kg, ali sam stvarno bila konstantno gladna, mogla sam pojest 3 rucka za redom i dalje sam mogla jest. Nakon trudnoce, tj izmedju dvije, sam cijelo vrijeme bila u plusu +15kg.
U drugoj trudnoci je jednostavno bilo drugacije. Ja sad ne znam da li je bila i neka mentalna blokada, jer stvarno nisam htjela dogurati do 100kg, ali dobila sam nekih 13-tak kila. U porodu izgubila skoro sve, u prvih tjedan dana sam se vratila na onu kilazu sa kojom sam ostala trudna, a sad nakon mjesec dana sam -5kila. Naravno tu jos toga imam za izgubiti ali ide polako. Mene spasava to sto sam dosta visoka i nekako je to dobro rasporedjeno pa mi nitko i nije vjerovao da sam imala toliko kila.