Peggy sue bravo za sličice
Lijepo mi sve to izgleda..nego kako si zadovoljna osobljem i kako je porod prošao??
i daaa...ČESTITAAAMMM

Sada je: 18 tra 2026, 12:06.
Moderator/ica: Diami
Lijepo mi sve to izgleda..nego kako si zadovoljna osobljem i kako je porod prošao??
i daaa...ČESTITAAAMMM

milka je napisao/la:zelja nemoj se zamarat kako je kome bilo, to ti je sve individualno. i puno ovisi i o tebi samoj. meni je recimo bilo odlično. znači misli na sebe i svoju bebicu. ako nešto i ne bude ko po špagi reci sebi ma tu smo samo tri dana proć će i to....
samo ne zaboravi, osoblje je tu zbog tebe a ne ti zbog njih, ustraj u svojim željama i ne boj se pitat i zapitkivat.
sve je super prošlo! 

Nije bila gužva, brzo sam rodila. Prvu noć sam bila sama u sobi. Rodila sam prirodno, ali sam bila na odjelu za carice i tamo bi ženama digla spomenik (uz poneku iznimku, ali zanemarivo). Mislim da je dovoljno reci da mi je sestra Jadranka, predivna žena, pomagala moju curicu staviti na sisu dobrih pola sata i to u 3 ure ujutro! Žene su stvarno zakon, imaju puno posla ali svejedno im ne nedostaje strpljenja i topline.
Jedino što mi je smetalo je previsoka temperatura u sobama.

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
Sestrama svaka čast - uvik tu i kad god ih zatribaš. Uvik imaju koju lipu i pametnu za reć da te malo oraspolože

prva mi je beba pa ne znam ni di ću, ni šta ću
Planiram do lipnja bar tečaj za trudnice proć, tek toliko da nešto znam.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.