Sada je: 18 tra 2026, 12:07.
Moderator/ica: Diami

ANERI je napisao/la:Dajana i Ena
Tako da je to super 

Ciara je napisao/la:mene u zadnje vrijeme nešto privlači Katja

sarolik izbor imena koja su nam se svidjala, a za djecaka nijedno koje nam je posebno.
, a nadamo se jos Franki i Juditi. 
Izzy Lo je napisao/la:A sto vi uopce mislite o tome da dijete nazovete po nekom pretku ili nekom u familiji.. moj dragi je dobio ime po stricu ,a od strica sin po njegovom tati, meni je to jako glupo...

)

) naj Glorija, Doris, Frida, Tamara, Ena, Karmela, Karmen.... ima ih još puuunoo, ali evo sad mi mozak bloka malo
. I Ava mi je lijepo jako jest da baca na avu karabatic ali lijepo mi je

erina je napisao/la:Margita mi se super ime al rodica nam Margarita pa otpalo kao opcija.

mrs. eastwood je napisao/la:meni je mama htjela dati ime Matilda. i kaze da joj je i dan danas zao zbog toga. ja mogu reci da meni nije
Nudim mu još i ime Amelija kao kompromis. To mu bolje sjeda čisto zbog Amelije Earhart jer je on lud za avionima 

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. Azzul je napisao/la:Matilda i Katja ti jesu internacionalna imena
(Katja mi je posebno drago jer se tako zove moja najnajnajprija)
Samo još moram i gospodinu priopćiti te opcije. A Katja mi je baš baš presuper
Azzul je napisao/la:I ja san davno imala imena za koja sam bila defintivno odlučila - pa ćorak, u trudnoći san, valjda pod utjecajem hormona, iskopala još par meni ljepših a kad san ih nabrojala mm - na jedno, totalno neočekivano, su mu zablistale oke i to je bilo to
daca1706 je napisao/la:Meni su prelijepa ženska imena Barbara i Monika..
Ima još mnogo lijepih, ali ova su mi nekako posebna
Dobila sam ime po tatinoj pokojnoj seki, umrla je kad je imala 3 mjeseca. Bila je još samo jedna Monika u gradu u tom periodu, a ni sad ih nema previše. Uvijek sam bila posebna, a opet ime nije neobično.

i naravno, mislim da se treba obuzdat od neobicnih imena jer mislim da djeca dobar dio zivota pate zbog imena... mm je htio "zacepit" pitanja tipa "a jeste razmisljali o imenu??" pa je rekao da ce bit EUropski orjentirano i da ce se zvat EUfrazija
nitko vise nista nije pitao. on inace zna mrtav-ozbiljan reci neku glupost i nitko vise nista ne pita iako nisu sigurni jel se sali ili ne, ali on ne ostavlja lufta za dodatna pitanja. mislim da su se bake pekle dok nismo dali ime, a i to je bilo mjesec dana po rodjenju. a ja sam joj cijelo vrijeme tepala Eufrazijica moja mala i iako nam nije bilo ni na kraj pameti da joj damo to ime, ipak mi je bilo tesko odluciti se za bilo koje drugo ime nakon sto sam joj mjesecima tepala Eufrazija 
I onda smo prva tri mjeseca bebu zvali Janko. Moji su se zgražali i pokušavali nas odgovoriti od toga, a nama bilo zabavno
Onda smo se zabrinuli jer nam je Janko čak i poslao drago. Rekli su nam mnogi da moramo paziti kako bebicu zovemo prije rođenja jer će vjerojatno to ime i ostati na kraju. Tako se od moje frendice sin zove Grga jer je njen muž reko nakon prvog UZV-a da beba izgleda kao mali čvarak pa su počeli zvat Grga Čvarak. I eto sad imaju Grgura. Sva sreća da su onda počele one Tele2 reklame "Jeste li vidjeli moga sinka janka?" pa nam je prisjelo. Sad ju zovemo beba do daljnjega, odnosno dok ne ustanovimo kojeg je spola 

.
.
, Julija i Lara su na drugom i trecem mjestu.
.
. Tarja i Svenja su mi takodjer favoriti (s tim da je moja kci rekla da je ipak dobro prosla kad cuje moja omiljena imena
)
npr... Gala Bitanga bi bilo malo hm...kontradiktorno. 
(to je nama bio uzi izbor za mladju).Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.