Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
01 pro 2009, 16:44
Arkana10 je napisao/la:svaki dan se sjetim
01 pro 2009, 18:36
razdoblje koje mi je ostalo kao nešto posebno u mom životu je ono par dana prije i misec dana nakon poroda,koji je bio i grozan i dug i očajan, ali i dan danas se mi neka sjeta proradi što je to sve brzo prošlo. Porod kao sam čin je mi je bio bolan i dug( 5 ujutro do 21 navečer),ali sve je na kraju bilo o.k., nagrada je bila najbolja ikad u životu, nešto prekrasno maleno i sitno što je potisnulo svu tu bol i punte i šivanje, 2,950 kg i 49 cm čiste ljubavi.Tako da usprkos tome što znam kako to ide jedva čekam sljedeću trudnoću, porod i bebu,koja će ako Bog da bit uskoro.
01 pro 2009, 20:00
Sjetim se recimo svakih par tjedana...prošlo je samo godinu i pol, ali mislim da sam neke detalje već počela zaboravljati ( nažalost)...bil je carski, pa se onog dijela prije toga, trudova i svega sječam, a ovo poslije buđenja mi je sve maglovito....
baš mi je zbog toga žao, jer sve skupa sam imala super porod i oporavak...ma ja bi najrađe cijeli taj dan imala nasnimano, pa da mogu koji put pogledati
10 ožu 2010, 23:46
svaki dan i zahvaljujem dB što su živi i zdravi i što je sve, ipak na kraju, ispalo dobro.
11 ožu 2010, 12:45
Ja se svog često prisjećam jer to mi je bio najljepši dan u životu (kad se izostavi ona bol i šavovi)
11 ožu 2010, 13:03
Uopće ne, prvi sam prespavala pod narkozom, a drugi s epiduralnom. Sam su ih izvadili..........
Sjetim se prvog susreta sa prvom bebom, najčarobniji trenutak, napokon vidjeh to malo ličeko, usne, oči............
A s drugim sjećam se odlaska iz bolnice kak smo je obukli u haljinicu tak da smo čekali sestru da nam ju donese u hodnik dobrih pola sata jer ju je pokazivala cijelom rodilištu u toj haljinici
I sjećam se kak je sinek trčkaral za nama po ulici sretan što napokon seka ide domeka.........
11 ožu 2010, 13:06
aaaaaaa skoro zaboravih, sjećam se

kak mi muž 1.put nije donio cipele za izaći iz bolnice pa sam u šlapama........
a 2.put mi nije donio hlače

pa nisam mogla improvizirati nego lijepo odšetala iz bolnice u spavačici i bademantilu..........
tko zna što bi 3. put zaboravio, valjda sebe
11 ožu 2010, 14:00
zajecka je napisao/la:aaaaaaa skoro zaboravih, sjećam se

i moj isto!

A još sam mu posebno napomenula...
11 ožu 2010, 14:09
kerry je napisao/la:zajecka je napisao/la:aaaaaaa skoro zaboravih, sjećam se

i moj isto!

A još sam mu posebno napomenula...
ajme

ne mogu vjerovat
ja se svojih dana poroda ne sjećam rado
imala sam oba teška poroda, i to mi je ostala kao trauma ili šta već i uopće ih se ne želim sjećat
11 ožu 2010, 15:28
ok 1. put nisam spremila cipele zajedno u vrećicu sa stvarima koje mi mora donijeti ali 2. put sam složila
sve u vrećicu i hlače, ali smo imali 1. dijete koje je te hlače u igri izvadilo iz vrećice a mm nije provjeravao jel sve unutra
12 ožu 2010, 21:06
Svaki puta kada pogledam svog malog medenka prisjetim se dana kad je on rođen .
Prvi trenutci prije samog poroda , i nakon buđemka iz narkoze . Naj više mi se urezalo u misli kada sam prvi puta primila svog medenka u ruke ( treći dan nakon poroda) .
Sve što se događalo na samom porodu isprićala mi je doktorica koaj je vodila porod , dan nakon samog poroda .
03 tra 2010, 16:28
Sjećam se onog najljepšeg osjećaja kad stave bebicu na prsa neposredno nakon poroda. Kad se sjetim tog bistrog pogleda , a onako mali , joooooj , premedeno.
Trudova i izgona se ne volim sjećati , meni je to bilo jako bolno i jedino što me u tim satima tješilo je da je ta bol prolazna.
04 tra 2010, 19:59
samo kad me netko pita
05 tra 2010, 23:09
Mene ovih dana hvata neka nostalgija, jer nam se bliži 1. rođendan
05 tra 2010, 23:13
nedavno kad sam citala porod od ronin sam se sjetila, inace vrlo rijetko
05 tra 2010, 23:24
češće nego što bi htjela. još uvijek me je strah.
neki dan sam se sjetila da tu na forumu nikada nisam napisala svoju priču. još uvijek bi ju mogla ispričati poprilično detaljno, ali nije baš lijepa, osim njezinog završetka
zato se još uvijek živo sjećam trenutka kada sam prvi put uzela Vjerana na ruke, nema toga s čim se može usporediti taj osjećaj
10 tra 2010, 19:10
..dosta cesto, i iako je bio tezak (posebno drugi) i prica o samom porodu nije bas lijepa, rado se sjetim valjda zbog onog na kraju, kada ugledam svoj cilj
07 ruj 2010, 12:10
ajme svako malo se sjetim poroda (dobro sada stvarno malo i cesce kada je drugo na putu) ali kada god stisnem uz sebe to moje malo stvorenje i ljubim tu malu slatku glavicu...bas me obuzmu sjecanja i ta nestvarna sreca
07 ruj 2010, 12:25
jedino kad netko to spomene i onda mi je muka
i živciraju me te osobe koje bi pričale o svojim porodima
ja sam to potisnula duboko u sebi i ne želim se toga prisjećat
04 stu 2010, 13:15
Hej, baš vam je zgodna tema,pa evo da se i ja uključim, ja sam tri puta rodila, i svaki put sam rekla nikad više, a sad stvarno nikad više!!! Sva tri poroda su mi bila na drip, i bilo mi je koma, ali često razmišljam o njima, i stalno se prisječam koje kakvih sitnica i detalja i to sve s nekom nostalgijom za tim! ko da bi to sve htjela ponovo proći, i kad vidim neku trudnicu sjetim se kak če joj biti teško, al i kak bi rado ja opet....
04 stu 2010, 21:32
sjetila sam se veceras opet, dok sam uspavljivala djete.
05 stu 2010, 16:03
Rodila sam prije malo vise od mjesec dana !!!!
Poroda se sjetim svaki dan,nadam se samo da ce proci
Ako ne prode uskoro ne znam kako cu se odluciti za jos djece
E da zaboravila sa napomenuti da cak i sanjam porod