Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

05 lis 2007, 13:12

Tarja je napisao/la:Maslačak, pa to je super! Uopće mi ne izgleda kao bolnička soba... Ali...jel to tako svima u sobi ili samo onima koji plate??? ( ne mislim preko zdravstvenog ) :conf

Takve su im obicne sobe- za one koje imaju dodano zdravstveno imaju posebne jednokrevetne sobe- njih nisam vidila ali vjerujem da su jako lijepo uredjene...
Osim toga na odjelu se nalazi i mala kuhinjica sa svim i svacim- pa sam skuzila da si je netko nesto i kuhao u njoj- ne znam dali netko od osoblja za sebe ili neka rodilja. Ja sam si samo caj kuhala ili J. kakao. A iz frizidera smo mogli uzimati mlijeko, jogutre, marmeladice, pastete, maslace kad god smo htjele- kruh, musli, kakao, voce, kava- sve se to nalazilo u hodniku na "izvolte"- danju i nocu.

29 lis 2007, 22:58

byvacin

29 lis 2007, 23:44

Ja sam bila 30 dana u bolnici, 20 prije i 10 poslije poroda. Tako da mi je MM donosio i odnosio svašta. Najviše mi je donosio hranu i sendviče iz kantine (Merkur). Kasnije i uloške.
Nije mi palo na pamet nešto nositi u rađaonu osim mobitela, a nije mi ni trebalo. :dunno
A u torbi sam imala nešto krekera i sl. zbog onih priča ako porod počne ujutro, rodiš po noći pa dok dočekaš doručak...
Isto sam žicala mnoštvo deka jer sam se smrzla usred ljeta jer sam izgubila puno krvi.

Nego, Maslačak, rado bi pogledala sobu, ali koji je password?

04 stu 2007, 23:43

Ma meni su najvise falile carape,sjecam se dobro ledeno hladnih nogu i tanke dekice kojom ih nikako nisam mogla zgrijat.
Zato sam se zarekla da sljedeci put ih nosim po cijenu zivota i to one debele vunene :mrgreen:

09 stu 2007, 11:35

svašta ste vi tu napisale da ste ponjele sve potrebno, ali ni jedna nije napisala koje su to potrebne stvari :(
vidim samo pinceta, wc papir, pelene, čarape , ulošci za dojenje i jastuk, grickalice, voda, kremice, fotić, mobitel, kozmetika cijela.

E sad moje pitanje, jel ti treba piđama, papuče, ručnik, robica za bebicu...

E da i ja bi isto rado vidjela tu sobu :3srca

10 stu 2007, 08:47

Na ovom topiku smo pisale o tome sto nismo ponijeli a falilo nam je ili smo trazili da nam donesu naknadno a inicijalno nam nije bilo na popisu.

Inače na pdf Trudnoca imas na vrhu stickani topik s raznim popisima, izmedju ostalog i popis stvari za rodilište. Iako napominjem da moze malo varirati od rodilista do rodilista (recimo neki daju svoje spavacice, drugi ne itd...)

10 stu 2007, 09:03

dudu, bocice i sterilizator da mogu nahraniti dijete , dodatno sa svojim mlijekom dok nema sestara u blizini sve kako ih one ne bi hranile bebimilom i izdojenim mlijekom drugih zena

Ovo sam tek sad vidjela, nije loša ideja uopće! Da idem u Petrovu, dobro bi si razmisilila... :mrgreen:

10 stu 2007, 09:39

E sad moje pitanje, jel ti treba piđama, papuče, ručnik, robica za bebicu...

Kod nas u bolnici je izvješen popis što se mora obavezno ponijeti sa sobom: spavaćica, papuče, ulošci, pelene za bebu ...

10 stu 2007, 09:50

skorpionka je napisao/la:Inače na pdf Trudnoca imas na vrhu stickani topik s raznim popisima, izmedju ostalog i popis stvari za rodilište. Iako napominjem da moze malo varirati od rodilista do rodilista (recimo neki daju svoje spavacice, drugi ne itd...)

Hvala pogledati ću ;-)
Odgovori