30 sij 2009, 19:23
30 sij 2009, 21:40
ela di ami je napisao/la:mene je iznenadila ljubav i radost koju ljudi pokazuju, ima onih par blesavih komentara ali vecina me ostavila bez teksta
mislim zovu me ljudi koje vidim jednom svake 2-3 godine, klijenti me pitaju mogu li me nazvati kad saznam sta nosim, komsiluk citav se raduje, ma svi su kao da ce se roditi prva beba poslije 3 decenije
01 vel 2009, 22:14
black_lady je napisao/la:ela di ami je napisao/la:mene je iznenadila ljubav i radost koju ljudi pokazuju, ima onih par blesavih komentara ali vecina me ostavila bez teksta
mislim zovu me ljudi koje vidim jednom svake 2-3 godine, klijenti me pitaju mogu li me nazvati kad saznam sta nosim, komsiluk citav se raduje, ma svi su kao da ce se roditi prva beba poslije 3 decenije
Ovako je i meni kad dođem u Split, preeedivno
Večeras sam se čula s mamom i tatom, mama me vidjela jednom otkad sam trudna, a tata nijednom. I kažem ja njima da sljedeći vikend dolazimo u Split na pregled, nek i oni dođu barem na ručak, njima je to dva sata vožnje brodom. Kaže tata da zašto ja ne dođem kod njih?
Ja kažem njemu, da se najprije vozim 400km do Splita pa onda još dva sata, da kad izađem iz auta nakon tolike vožnje sve me boli i treba mi pola sata dok uopće dođem sebi i da zar ne bi bilo lakše onda da oni dođu? E, onda su uslijedila opravdanja, pa znaš... nezgodno nam je... moramo ovamo... moramo tamo... a to već mjesecima odgađamo...
02 vel 2009, 11:19

02 vel 2009, 20:30
02 vel 2009, 21:42
03 vel 2009, 17:15
Ali nekad me tako uzdrmaju da onda više dana o tome razmišljam, ali srećom, kao šta sam rekla, nismo u direktnom kontaktu pa sam evo već zaboravila
03 vel 2009, 19:15

04 vel 2009, 01:59
Srećom, barem imamo jedna drugu na forumu da podijelimo svoje jade 
09 vel 2009, 21:13
08 vel 2010, 15:11
a stas
08 vel 2010, 16:05
u onoj buci da joj ja objašnjavam šta mi je...Ja se inače ne volim žaliti,nikad joj ne govorim da mi je loše ili da me boli,ne volim kad se diže panika oko mene.Kad sam pošla roditi svoju curku,dobila trudove,dr.rekao da ostanem ili samo da odem kući po torbu.Ja odem kući,istuširam se i sjednem u fotelju zatvorim oči i pokušavajući se opustiti kad dođu trudovi.Bolilo me jeste,ali nisam stenjala po kući,trebam roditi i gotovo.Njoj pričam između trudova šta je dr. rekao.Kaže ona ma kakvi su ti to trudovi,nećeš ti danas roditi.Ta žena nije vjerovala da sam rodila dok nije vidjela djete.Rodila sam naravno taj dan,dva sata poslije već sam otišla u rodilište.
08 vel 2010, 16:11
24 vel 2010, 11:56