Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Re: Trudnice i shopping - gdje da, a gdje ne :)

22 ruj 2008, 13:46

moram priznat da ne kužim te "čarape za trudnice". U prošloj trudnoći sam jednostavno kupovala normalne najlonke, samo veće brojeve od onih koje inače nosim, za naravno brdoooo novca manje.

22 ruj 2008, 13:57

mene normalne stežu :dunno i inače mrzim najlonke, a ako me stežu onda sam :svadja
ove tudničke imaju jako raširen dio trbuha, i uopće ne stežu nigdje ...

TRUDNIČKA ODJEĆA

17 tra 2009, 14:18

Gdje kupujete odjeću u Zg i šire i preko kojeg weba naručujete?

Re: TRUDNIČKA ODJEĆA

17 tra 2009, 15:58

imaš na Fit mami sličan topic
viewtopic.php?f=96&t=49424

Re: TRUDNIČKA ODJEĆA

17 tra 2009, 18:52

ja sam u Zadru no kupujem u Prenatala i Dorothy Perkins, za koje znam da ima i u ZG (tako i rekoše u dućanu) i jako sam zadovoljna. jedino hlače šijem jer mrkva kroj mi je fuj.

19 tra 2009, 16:43

Ako ima tko iz DUBROVNIKA... savjet se traži - gdje kupiti trudničku odjeću (znam da ima jedan butik u DOC-u)?

19 tra 2009, 16:51

iMA BUTIK U doc-U, u Mokosici u butizi Vita u opskrbnom centru i ima jedna cura koja sije trudnicku robu. Super su joj hlace ja kod nje kupila i sve se moze dogovorit.

19 tra 2009, 16:54

Hvala Djeni :kiss
Ajd mi samo na pp pošalji broj i ime te cure što šije ukoliko ne nađem nešto zanimljivo u ova 2 butika
Prestrašno kako nam je izbor mizeran :/

19 tra 2009, 21:56

imate u manga za 250kn duge hlace sa gumicom za trbuh, lanene, predivne isto tako i suknje i trikvatre :zivili

20 tra 2009, 21:32

mislim da je trudnicama normalne težine malo lakše jer i dobar dio netrudničke odjeće može pasati.
ja sam ove zime nosila netrudničke majice ali sam nosila trudničke hlače, jedne sam i šila. no sad za ljeto moje mi netrudničke majice uopće ne pašu,a nosim one široke inače. tako da ću ih baš baš morati kupiti.

20 tra 2009, 21:33

ana01 je napisao/la:imate u manga za 250kn duge hlace sa gumicom za trbuh, lanene, predivne isto tako i suknje i trikvatre :zivili

ima i u terranovi za 100tinjak kn, možda nisu ko te iz manga, al meni su okej.

21 tra 2009, 09:10

nevenera je napisao/la:mislim da je trudnicama normalne težine malo lakše jer i dobar dio netrudničke odjeće može pasati.

i ja vjerujem da je tak, al evo, ja sam vrlo malo trudna, a smeta me sve preko trbuha
nije meni trbuh narastao, već me jednostavno smeta sve preko njega, žulja, svrbi... (možda je to sve u glavi, al :dunno )
zato se trudim hlače spustiti što niže mogu

21 tra 2009, 19:34

alki - i mene ti je sve oko pojasa odmah smetalo. zato su mi hlače bile najbitnije odmah a majice su zbog manjeg trbuščića skroz mogle proći one ne-trudničke. sad je već situacija drukčija. prošli sam mjesec uzela 3 majice u prenatala. ne mogu više netrudničke pomoći, iako su prije bile duge sad mi dolje ispadne dno trbuha i to mi je ružno.

22 tra 2009, 11:14

meni od prvog dana su hlace bile problem. nosim trudnicke, majce i ostalo od pre trudnoce. jer zelim pokazivati trbuh :oops:
Odgovori