(da imam sta pricat unucima) 
Sada je: 28 srp 2026, 23:00.
Moderator/ica: Diami
(da imam sta pricat unucima) 
.
.

pogotovo šta su u bebe u sobama.
Anika30 je napisao/la:
Dok ja dođem do novog rodilišta, bit će ofucano.
ovo san i ja rekla,ma neće sve je toliko moderno da će trajat i trajat 

Madir je napisao/la:čujem da je super,pusti daljinski, svašta nešto.neka mama zapalila u sobi pa se upalija senzor dima.da je bilo skakanja i bižanja.-ispričala mama koja je rodila u novome.

Madir je napisao/la:haha kako misliš?

veky32 je napisao/la:jedna cura je rodila u dubrovniku. dok je cuvala trudnocu, na tom odjelu je imala tv a kad je rodila i presla na odjel babinjaca tamo nema tv u sobi
mame nemaju kad gledati tv jer imaju svoje bebe
tako da je to i u splitu, predpostavljam
Baš san lipi scenarij zamislila, a? 
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.
mamin slatkiš je napisao/la:meni jetrva iasla ima tjedan tako nesto i uopce nemaju tv to su samo tako prikazali na televiziji al ok im je najbolje od svega je sta ti mozes doc u sobu cim rodi i bit s njom i bebom dok ne zavrse posjete

i ona je prezadovoljna bolnicom..muz ce tek sad ic vidit bebu
nadam se.. ko zna...dok je rodiliste jos novo 

mirbi je napisao/la:Ne komuniciram otresito sa osobljem bez posebnog razloga. I oni su samo ljudi i većina njih radi najbolje što može. Svjedočila sam nekoliko puta ženama koje bi upale u prostorije za sestre i tražile da im se daju tablete ili štogod, bez molim, oprostite ili hvala. Tome ne učim svoju dicu, niti se sama tako ponašam.
Bolnica se ne uništava sama, uništavaju je pacijenti. Žene koje neće rukom spustit dasku na WC-u, nego će je pustit da sama padne, pa ako se i razbije, nema veze, nije im doma?! Žene koje će izać na balkon zapalit i ugasit čik o ogradu, zid ili zgazit na podu nogom. One koje će lupati vratima jer im je loš dan. Toliko sam toga ružnog vidila od strane žena koje se valjda ni doma ne znaju pristojno ponašati i njima ne znači ništa što je netko (svi mi) platili tu bolnicu, odnosno to rodilište. Njima je bitno kako je njima, a ne onima koji će doći poslije. Nekultura, jednostavno.
Ima tu i žena koje nemaju nikakvih higijenskih navika i baš ih briga što time ugrožavaju druge i stvaraju im nelagodu. Onih koje krvave uloške ostavljaju na prozorskoj dasci WC-a, korištene ručnike i spavaćice bacaju na pod.
Svega sam vidila i pored takvih osoba tribalo bi nam novo rodilište svake godine. Prije svega moramo se same naučiti ponašanju i čuvanju društvene imovine kao da je naša vlastita. Jer jest.
EDIT: Pisane pogreške.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.