Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Re: Smeđi iscjedak u trudnoći

05 tra 2011, 09:21

Ovo je prekrasna vijest,
sad se samo malo pričuvaj :yess

05 tra 2011, 11:38

danna je napisao/la:Ovo je prekrasna vijest,
sad se samo malo pričuvaj :yess

:dada :yess :joy

08 tra 2011, 12:19

Super :))

Ja sam isto bila prekjučer kod doktora i sve je ok.

Problemi s povremenim iscjetkom još su tu povremeno i izluđuju me

Ali nekako se trudim ostat smirena i pozitivna, nekad s više nekad s manje uspjeha.

12 tra 2011, 17:18

dns bila na uzv
u petak sam ponovno imala smeđi iscjedak ali ništa obilno
ali...
dns sa m 9 +6
čitam s nalaza: intrauterino gm s vidljivom ŽV promjera 3mm, EO se još uvijek ne vidi, oba jajnika uredna, desno CL

rekao mi je dr. (dns nisam išla u bolnicu kod ginića kod kojeg pratim trudnoću, nego privat) po tome što se vidi na dnšnjem uzv-u da se radi o 5tj trudnoće
kontrola za tjedan dana
ah ne znam što bih više mislila
osim da mi je grozno ovo iščekivanje...zbunjola sam i sva u suzama...

12 tra 2011, 19:14

Michelle, držimo fige za malu mrvu :kiss :hug

12 tra 2011, 20:22

drzimo fige da na sljedecem pregledu bude kuc-kuc :luv

12 tra 2011, 21:56

michelle1,

držimo palčeve da srčeko što prije čuješ :hug

22 tra 2011, 18:06

blighted ovum ...
bila na kiretaži ...

:place

22 tra 2011, 19:54

michelle, zao mi je :hug

22 tra 2011, 20:58

michelle1,
teško je, ali nadaj se i trudi dalje :hug

24 tra 2011, 11:04

tnx curke
:hug

24 tra 2011, 11:08

michelle, baš mi je žao :hug

24 tra 2011, 23:06

michelle, žao mi je! :hug

25 tra 2011, 17:57

žao mi je... znam kako ti je... prošla kroz slicno prije mjesec i po... drzi se...

28 tra 2011, 14:53

michelle drži se,znam kako ti je,samo se nemoj deprimirati.Ja sam bila u komi mjesec dana i jedva sam ostala trudna nakon god dana.Sad sam u 16tj i pokušavam bit mirna i strepim od bilo kakvih iscjedaka

05 svi 2011, 18:37

michelle :hug
i ja sam imala blighted ovum prije godinu i pol. sada sam trudna negdje 6 tjedana, još nismo čuli srčeko - i umirem od straha da se ne ponovi. znam da je to grozno grozno iskustvo - meni ce uvijek ostati nesto sto bih voljela da se nikada nije dogodilo. ali, eto, to je valjda ta blesava prirodna selekcija protiv koje ne možemo ništa! nego isplakati i krenuti dalje. :hug

05 ruj 2011, 14:32

Pozdravcic cure, evo da se i ja izjadam sa svojim problemom. Ja sam sad trudna 5+2, i juce mi se pojavio taj glupi smedji iscjedak ali je nekako skroz cudan. Imala sam svakakve te smedje stvari ali ovo izgleda kao cokolino otprilike. Boja je bas bas cudna. Nema sluzi. Malo me ponekad zaboli desni jajnik ali nista strasno niti jako da bi mi stvaralo paniku. mozda je glupo pitanje ali kakav je vama bio taj iscjedak? Vec uzimam Utrogestan 2*1 vaginalno i mirujem koliko mogu, ne dizem nista tesko ali radim s tim da na poslu sjedim i nije mi tesko nista. Kod dr idem tek u petak..
puno vam hvala

16 sij 2012, 20:16

pozdrav...ja sam nova na forumu...
puno je toga sta me zanima,ali da vas ne opterecujem...ukratko,mm i ja pokusavamo dobiti bebu vec 5-6 mjeseci,i nista svaki put "crveno".ali sad se desilo nesto cudno,naime, imala sam sve one simptome da sma trudna ,spavalo mi se uzasno, malo muka,bol u ledjima i bla bla,iii dobila sam dan poslije nego inace i to smdje skroz, gotovo pa se ne nazire nikako crveno,pa sam ja to protumacila kao da je moguce da sam trudna,sta vi mislite...jucer poslije podne sam dobila i sve do sad je smedje i nije obilno...

16 sij 2012, 21:23

lilly86 je napisao/la:pozdrav...ja sam nova na forumu...
puno je toga sta me zanima,ali da vas ne opterecujem...ukratko,mm i ja pokusavamo dobiti bebu vec 5-6 mjeseci,i nista svaki put "crveno".ali sad se desilo nesto cudno,naime, imala sam sve one simptome da sma trudna ,spavalo mi se uzasno, malo muka,bol u ledjima i bla bla,iii dobila sam dan poslije nego inace i to smdje skroz, gotovo pa se ne nazire nikako crveno,pa sam ja to protumacila kao da je moguce da sam trudna,sta vi mislite...jucer poslije podne sam dobila i sve do sad je smedje i nije obilno...

Napravi test sto prije, i javi se dr-u :dada Drzim fige :kiss

17 sij 2012, 16:36

hmmm ma nista ,mislim da je ovo prava menst.ipak je crvenoooooo

17 sij 2012, 20:04

lilly86 je napisao/la:hmmm ma nista ,mislim da je ovo prava menst.ipak je crvenoooooo

Samo se nemoj bedirat, kad zavrsi mozes u nove pobijede :kiss sretno :proljece

14 ruj 2012, 23:11

Imam jednu veliku dilemu i nadam se da ce se naci netko da me umiri... U 19. sam tjednu trudnoce i sve je bilo ok do prije tjedan dana kad su mi otkrili da imam povecane proteine u urinu i dao mi doktor antibiotik koji sam popila a nalaz urinoklulture je bio sterilan. Posto me muci nesanica dao mi je Normabel koji ja nisam htijela ali mi je receno da ne steti bebi.. Jutros mi se pojavio smeđkasti iscjedak svega jednom i mala bol u donjem dijelu trbuha.. Na uzv se vidi da je beba ok srce kuca sve je kako treba ali mi se na rubu posteljice vidi malo krvarenje... Poslana sam kuci sa uputnicom za uzv u bolnici u ponedeljak.. I iskreno umirem od straha.. Dal se netko od vas susreo sa necim slicnim ili istim? Ako je pomozite:) Unaprijed hvala...

15 ruj 2012, 08:54

prvo da ti poželim dobrodošlicu na forum i da ti čestitam na trudnoći :)

normalno je da si zabrinuta, ali najvažnije je da je beba ok i da si pod liječničkom kontrolom. krvarenja u trudnoći su česta, ali zaista nisu sva opasna. miruj, drži se liječničkih uputa, a mi vibramo :kiss

15 ruj 2012, 09:59

Draga Mon hvala za dobrodošlicu i čestitke na trudnoći:) Čekala sam bebu punih 12 god i sad strepim kao nikada. Hvala ti na lijepim riječima :) Nadam se da će na kraju sve i sa mnom i bebom biti ok. U ponedeljak idem u bolnicu na color dopler i nakon toga se nadam da ću veselog lica otići kući :) :proljece
Odgovori