Sreca najveca je napisao/la:ajmo ne cjepidlacit. sigurna sam da voda u rodilistu u kupaoni nije hladna jer svi dobro znaju da se rodilje moraju oprati. mozda se dogodilo da je jedan dan bilo tako dok to nisu popravili.
ja ne bih stavila ruku u vatru
u starom splitskom su tek oko 6 ujutro palili toplu vodu
dakle, ja sam se nakon klistira prala u stuuudenoj u 5 ujutro, nije baš ugodno dok te deru trudovi
stoga uopće ne sumnjam da ima situacija i rodilišta gdje nema tople vode, možda i u određenim trenucima, ali je nema (moja prija kaže da se jednom tuširala u hladnoj i nakon poroda)
topla ili hladna voda stvarno nije stvar komocije, pogotovo nakon poroda, brrrrrr (neću reći da su to neljudski uvjeti samo zato što sam prije 6 godina vidila fotke iz sarajevskog gdje rodilja s bebom leži na hodniku, a zidovi se raspadaju, stvarno se nadam da je sad bolje)
žao mi je ako se netko uvrijedio, ali priču oko pelena sam i navela kao cjepidlačenje, jer ono što smo sad dobili u novom rodilištu je stvarno super, kamo sreće da svi u hr (i bilo gdje) imaju takve uvjete, pa makar još nešto trebali donosit od doma