Sada je: 02 kol 2026, 01:30.
Moderator/ica: Diami

nana44 je napisao/la:Rajvos meni se to znalo u početku događati jer je beba pritiskala mjehur,a i sada mi ponekad zna pobjeći kada kišem.
MamaMu možda ti je od hodanja i zagušljivosti pao tlak pa ti došlo loše,zato uvijek imaj bocu vode sa sobom. Ja inače imam niži tlak,i znala sam padati u nesvjest kad bi bila negdje gdje je zaušljivo i vruće (2 puta u kafiću pala jer je bilo zagušljivo, tek došli,a ja pljus, i ovo ljeto u disku na otvorenome od prevelike vručine). Izmjeri sutra tlak pa vidi kakav će biti.![]()
Bezobzirne dr neću uopće komentirat jer bi se samo uzrujala,žalosno

.Još tjedan dana pa otvaram bolovanje. Onda cu valjda malo lakse disati.
. Jako cesto se mice
.
!

ne pitajte koja je po redu

Lineu nemam a nisam je imala ni u prvoj trudnoći. Ulazim u 30 tjedan, malo me trta. to mi je neka prekretnica, dok su bili dvadeset i neki bilo mi je lakše, u tridesetima se rađa a ja sam prva na redu među ljetnicama mamiceeee. Još malo pa ću prati robicu i pakirati torbu, još samo kad bi sramežljivko/a u pon raširila nogice pa da mama zna hoće li prati cursku robicu (iako je mama sigurna da hoće, mama valjda najbolje zna
). Jako bi se iznenadila da čujem da je dečko, nekako sam baš sigurna da je curetak
A opet po drugoj strani jedva cekam da ga drzim u rukama, sunce malo

jutro
sjecam se kad sam na tvom tickeru vidila 25 tt a ja pomislila uh,kad cu ja,al evo idu

vezano za cice. meni su cioce ogromne i pune kvrga ko u ono doba dojenja i prevelikog razmaka u jelu. jel ima još netko takav problem. vene se jako vide, to mi je ok, ali taku su napete, tvrde, ogromne i pune ti kvrga. jel moguće već sad dobiti neki mastitis?
i već mi izlazi vodica iz njih. još ako koji dan pijem više količine tekućine tad je još gore.

A jos ljepe je sto je kod doktorice napisano 58 jer sam taj dan imala kilu manje od nervoze i sveg ostalog 

Mene ova kisa ubija, jos je danas neradni dan pa sam sva u komadima od tog izlezavanja. Jedva cekam sutra, Mrzim kisu 

da, mislim da su to bh kontrakcije, mada kažem, zabolilo me i više sad ništa, osjetim ih povremeno , ali nema boli, valjda su me i crijeva zafrkavala.
, a mali me udara imam osjećaj stalno, kao da nikad ne spava, i osjetim sve jer mi jeposteljica straga, s prvim malcem je bila sprijeda.

malo sam po stresom zbog tate koji boluje od karcinoma pluća i sada po zadnjim nalazima opet nije dobro
pokušavam se kontrolirati koliko god mogu i kada mislim da sam dobro suze krenu same od sebe, ali eto šta se može...
da ne stisnem ne bi niti znala da ga imam, prije trudnoće sam radila bris dojke i nije ništa pokazalo,mene jedino brine hoću li moći dojiti zbog tog iscjedka??? i dalje kada stisnem ima ga,a baš bi voljela dojiti 

o pa nadam se da cu stic to sve, nemojte me plasit

Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.