Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Tema je zaključana

Re: Radovi u tijeku

31 kol 2012, 15:43

ja i muz smo pokusavali vec godinu dana ali totalno neobavezno..nismo se prevec trudili niti brojali dane..znam da smo znali imati odnos u vrijeme ovulacije..ili bar kad sam ja mislila da je ovulacija pa se nista nije desilo..sad idemo malo ozbiljnije u radove :) svaku glupost iscitavam kao znak moguce trudnoce :) ma mislim,nije da sam opsjednuta s tim...znam da tek tad necu moci zatrudniti..ali ono,cim me boli glava mislim da je to od promjene razine hormona jer me uvijek boli kad imam pms a sad mi je prerano za pms...pa su mi grudi malo bolne..opet mislim to je :) jucer sam bila strasno zivcana bez razloga..opet mislila-to je....a vidjet cemo..
sto se tice maybe baby-ja..mislim da to uopce ne funkcionira..danas mi je pokazalo paprat..kao i prije par dana..izmedu toga nista... :dunno

miumiu...dobrodosla ;)

31 kol 2012, 23:10

lulamae ja se nadam da kod tebe to zbilja je trudnoca..
ali moram ti priznati da smo mi isto pokusavali vec dosta puta..pa kao malo nismo radi svega drugoga kaj nam se desavalo i sad zadnjih par mj od kad se jako trudimo ja svaki mj ima simptome i temperaturu cak i proljev i sve moguce bolje, cak su mi i noge naotekle.. i moram ti reci da to sve psiha radi..
znam da je to jako lako drugima reci ali treba se opustiti i ja radim na tome jos ;)

03 ruj 2012, 08:36

jutro mile moje evo mene nazad ,nakon ludog tjedna danas pocinnjem raditi auuuu bit ce ludo i nezaboravno adaptacija pocinjeeeee .
miumiu dobrodosla i sto prije zabucilaa naravno i sve druge trudiliceeeee
Kako ste nam curke ,a di su nase trudniceeeee ,Penny bas se radujem prvom pregledu valjda se uspijemo i vidjeti :kiss
Izzy draga znam kako je kad nesto zelis i nedobijas pa sumnjamo na sve i svasta,al polako bit ce u pravo vrijeme,mi se trudimo tri godine vec pa upalit ce jednom ako ne Ivf-om, i ako se i ja mislim izvadit test na antispermat.tijela cisto da vidimo i to jer bez obrzira na potpomognute nema razloga da prirodno neuspijemo .
Kandy jel prosla alergija?? Zadranka kako si ti milaa???
jubim vas sve odo se spremat :hug

03 ruj 2012, 10:09

hvala vam cure na dobrodoslici!!
ja sam inace iz splita, imam 23 godine,u braku 3 mjeseca(jucer bilo).. i od ovog mjeseca smo poceli intenzivnije radit na bebi.. bila kod dr i ona rekla da je sve oke i da se opustimo i da ce beba doci.. i ja se toplo nadam da ce brzoo.. i ja vama koje radite na bebi zelim da sto prije zabebite a trudnicama da im trudnoca bude sto dosadnija i urednija! :joy :joy

03 ruj 2012, 11:21

lili :kiss
miumiu dobro dosla.. kad trebas dobiti?
mi u petak idemo na medeni mjesec :) vrijeme nam nije bajno, ali nadam se da je krevet kvalitetan u hotelu i malo deblji zidovi :hahaha

i tako ja vam se vracam onda za 8 dana.. nadamo se s trbuscicem..

03 ruj 2012, 11:28

trebala bi dobit oko 15.09.. ne opterecujem se bas puno.. ja sam klasa optimista i znam da ce biti uskoro.. heheh
izzy lipo se provedi na medenom mjesecu.. :drink

03 ruj 2012, 11:45

dobar dan drage moje radilice. eto, vratila sam se s godišnjeg, pa ću vas sad češće obilaziti :dada

penny, čestitam na crticama i držim fige za četvrtak. :luv

miumiu i lulamae - dobro nam došle :kiss

03 ruj 2012, 11:50

mon nadam se da ti je godisnji bio lijep i odmoran :)

miumiu, hajde onda ja tebe nadjem s plusicem kad dodjem doma :)

03 ruj 2012, 12:00

Izzy ljep provod ti zelim,joj sve mi je milo oko srca kad se sjetim naseg medenog :) ,krstarenje od 12 dana....
miumiu dobro nam dosla,zelim ti plusic sto prije....
Kod mene nista novog,jos krvarim i vec mi je ufff,ni ne znam koliko dana spada u normalu.

03 ruj 2012, 20:55

zadranka, čini mi se da je sad to dosta dugo prošlo. a je li krvarenje obilno? kad ti je redovita kontrola?

03 ruj 2012, 21:28

MON je napisao/la:zadranka, čini mi se da je sad to dosta dugo prošlo. a je li krvarenje obilno? kad ti je redovita kontrola?

Nije obilno,ali pri nekim naporima,kad recimo dignem curku,osjetim izljev,sad je to tamne boje,vise smede :(
Kontrola za 3 tjedna od kiretaze,tako pise u otpusnom
Jos mi samo fali da nije dobro obavljeno "ciscenje" :ajme
uzasno zvuci ta rijec,ali to su mi i u bolnici rekli da sr moze desiti.

03 ruj 2012, 21:34

zadranka nadam se da će sve biti ok :hug . možda bi bilo dobro da za svaki slučaj zvrcneš dr. i pitaš ga dali je to normalno

04 ruj 2012, 11:15

ja neznam jel to ok tako da nemam ni neki savjet, ali ako ti jos nije proslo zovi doka..
otisle su i ljetnice.. tj dolaze nove :lebdi

04 ruj 2012, 11:35

Drage moje bila sam jutros na pregledu,jer sam se malo uplasila.
Uglavnom sve je u najboljem redu,danas nema nikakvih tragova krvarenja,napokon :)
Sad sam mirna kad znam da je ok,a on kaze ovakav iscjedak nije krvarenje,ufff.
Rekao mi da se 6 mj pricuvam od trudnoce,a onda opet mogu u akciju. Iskreno ne znam da li cu i kad biti spremna na trudnocu,sad me uzasno strah.

04 ruj 2012, 12:01

:hug zadranka..
bitno da je sve dobro, a s vremenom ce te biti i manje strah :kiss

04 ruj 2012, 16:26

Penny,kao prvo da ti cestitam na crtici :rodj

Zadranka,sad samo polako i smireno. Tesko je i bolno,al ces pozeljet ponovo imat bebicu,tako da za 6 mj ima da krevet skripi :mrgreen
( znam da sala nije prikladna,al se nadam da ce te barem malo raspoloziti )

Lorena,vidim ti si pustila korjenje na ovom pdf-u :mrgreen

Izzy, :kiss

Ostalim trudilicama,radilicama saljem veeeliki kiss a novim buducim mamama dobrodoslicu :buket

04 ruj 2012, 16:41

zadranka, neka si mirna :hug
6 mjeseci je puno, strah ce popustiti, ne misli sad o tome kako ces za 6 mj, sad misli na oporavak i vracanje u svoju rutinu :kiss
ja sam kiretazu prosla prije 5mj(znaci zatrudnila nakon 4, morala sam se cuvati 3mj) i mogu ti reci da za mene za strah nema mjesta, svaka trudnoca je prica za sebe i u ovu sam krenula puna pozitive i bez straha

06 ruj 2012, 12:45

drage radilice gdje ste? kod mene malo zahladilo pa mi se i ne ulazi u kucu uzivam svjezem zraku po danu i po mraku..heheh
lakse prionit na radove kad nije bas prevruce.. nadam se dobriv vjestima od vaas brzo a i da cu ih i ja iimati uskoro.. l :yess

06 ruj 2012, 14:49

nisam vise radilica, al tu sam :hahaha

bila sam danas na pregledu, srceko kuca :luv
po zm trebalo bi biti 7-1, ali po velicini ploda je 6-1, al kaze dr da nema brige zasada, vidjecemo na konroli za 3 tj kako se razvija

06 ruj 2012, 15:22

penny super vijesti :kiss

kod mene nis, pakiram nas sutra putujemo.. mm jos na poslu.. :zivili
ako mi je zadnja m pocels s onim smedjim iscjetkom 26. onda bi mi plodni dani trebali pocet u subotu..
tako da.. hotel, pogled na more, more, teras, bazen to mora upalit ne :)

06 ruj 2012, 16:33

izzy-uzivajte :joy i ne zaboravi- ne racunaj da su plodni dani samo tada kad izracunas , ima da akcija bude non-stop ;)

(meni je izgleda bila kasnija ovulacija,kaze gin da je vjerojatno zato plod manji- tocno sam osjetila par dana nakon sto sam mislila da su, i rekla mm-ajde sad odmah, brzo, vrijeme je :lol i etogac :luv )

06 ruj 2012, 18:00

Izzy, sretan vam put, mirno more i nemirne noći :lol i da nam se vratiš sa crticom ili plusičem!!!!!! :kiss

06 ruj 2012, 21:15

Penny jako mi je drago da srdasce kuca :kiss
Izzy draga sretan ti put,nek pucaju kreveti :hahaha

Vidis penny nisam ja ni radilica,ni trudilica pa se nedam odavde,ljepo mi s vama :le

07 ruj 2012, 07:03

Zwerka je napisao/la:Lorena,vidim ti si pustila korjenje na ovom pdf-u :mrgreen

bogme sam tu od prvog dana. rekla sam da ne odlazim sve dok Izzy, kandy i lili ne budu :tru
penny super za srčeko koje kuca :joy :joy kad je termin?
Izzy uživajte na medenom i nek se čuje za što služi medeni :hopcup
zadranka drago mi je da se krvarenje polako smiruje i da je sve ok. nemoj još razmišljat za sljedeću trudnoću, sad si daj vremena da se u miru oporaviš. :hug vidjet ćeš da je 6 mjeseci puno
:kiss svima

08 ruj 2012, 10:04

ejjjjjjjjjjjjjjjjj curkeeeeeeeeeeeeee di ste mi
Penny :joy :joy :joy za srceeee bas si me usrecila,
Izzy nadam se vec hopsas po dragom dok ne klone :p
Zadranka bit ce to sve dobro vidjet ces vrijeme lijeci sve rane i osjetit ces kad je trenutak za krenuti opet
Lorena velikiii :kiss bome ti moramo zelju ispunit kad si tako ustrajna s nama heheheh

ja vam radim ovaj vikend u hotelu ,dodatno imammo svadbu skoro u Austriji pa da skucam stogod ,a u vrticu je ludilooooo al su nam djeca cakanaaa bas pa uzivam i u plakanju :lebdi
cmokiccc svimaaa

08 ruj 2012, 12:56

lili :kiss ni ja se ne micem odavde dok ne vidim ticker u tvom potpisu

lorena- nije jos odredjen termin ni nista, dr je samo potvrdio trudnocu ultrazvukom, nije nikakve druge preglede radio ni upisao u trudnicku knjizicu, kaze da cemo to tek nakon 12og tj, kad se trudnoca "učvrsti" , nekako me to malo zabrinulo, ali ne cudi me prevese s obzirom na proslu nesretnu trudnocu
sad samo mantram-sve je u redu, rodit cu zdravu bebicu :lebdi
moram priznat da sam unatoc dosadasnjoj pozitivi, sad u strasnoj panici, iako kao nema brige, brine me sto je plod manji :(

09 ruj 2012, 01:38

Penny,m0j D.je bi0 na svak0m pregledu ili 2 tjedna mlađi ili 2 tjedna stariji...0visi kak0 kad
Večer prije p0r0da su mi rekli da nema ni tri kile,a sutradan se r0di0 sa 3400...tak0 da mislim da se ne trebaš previše brinuti,bit će sve super ;)
Cure :kiss

09 ruj 2012, 08:02

Samo da vam se kratko javim, nemogu vas bas citAT los je signal preko moba..

MM je jucer propao kroz krevet, a ja nisam bila kraj njega :)
Toliko o kvaliteti kreveta... Sex nam je koma.. Hehe
danas cemo potrazit neku alternativu :)

Sve vas ljubim...

10 ruj 2012, 13:51

peny-draga veze nemam jesam ti cestitala,za svaki slucaj,cestitam :joy :joy

na brzinu vas procitam,nemam bas vremena ,izmori me ovo poso kuca birtija...uglavnom bila sam 2x na pregledu,upisala mi je termin poroda iako ni ona nije sigurna po velicini bebe sam vec 13sedmica tj 2sedmice je beba veca.Sve izgleda u redu,jedino imam polip na grlicu materice koji na svaki dodir krvari tako da keks mogu da zaboravim.Stomak se vec primjeti i mogla bi se zakleti da sam osjetila udarac u trbuh :luv vjerovatno umisljam :cool
ne povracam vise ali sam strasno lijena..

svima veliki :kiss

12 ruj 2012, 16:59

Sorry, cure, nisam se predugo vremena javljala, al sam toliko u guzvi da nemam vremena za nista.

Poceo nam je vrtic. Prosli tjedan mi je bio samo do 13.30 tako da sam imala osjecaj da sam ga tek odvela, obavila nekoliko sitnica i onda morala odmah po njega. Ovaj tjedan je malo bolje jer je puno radno vrijeme tamo. Osim danas jer mi je po noci povracao nekoliko puta, nije bas jako puno spavao pa ga nisam htjela mrcvariti odlaskom u vrtic. I tako on mene cijeli dan mrcvari! :hahaha

Prosli tjedan sam ja pocela sa novim poslom pa se sada uhodavam. Sve mi se cini ko mission impossible pa me to jako zivcira s obziorm da sam pedantna djevica (u horoskopu). Al usaltat cu se ja brzo.

Menga mi kasni 10 dana pa sam sada u vjecnom PMSu. Napravila sam dva testa i obadva su negativna ( al to je bilo i za ocekivati).
Odlucila sam do slijedeceg ljeta skinuti ove kile viska sta imam (oko 20) pa od veceras krecem na zumbu, a od slijedeceg tjedna i u teretanu dvaput na tjedan. To je jedan od nacina i da se suocim sa ovim stresom.

Kako ste mi vi?
:kiss
Tema je zaključana