Sada je: 17 ruj 2026, 01:35.
Moderator/ica: Diami

kad me je sestra pogledala onako sa sažaljenjem kad je vidjela moje nalaze..naručena sam kod dr Kosa za amniocentezu za tri tjedna,ne znam kako bum to dočekala.
,nadam se da bu i meni iako su prema njima šanse male,ali tko šljivi njihove statistike
...zbog visoke bete u krvi sam dobila takav nalaz 107 a kor mom 3,15.

MON je napisao/la:amniocenteze se nemoj bojati. mislim, lako je to reći. i ja sam se bojala. no to je pretraga gdje su danas rizici zaista smanjeni na minimum.
kod dr kosa to baš nije mala cifra, ali ako ti to nije problem, onda je on svakako za preporučiti. a i nalazi će ti doći brže.
držim fige!

dorothy988 je napisao/la:kad me je sestra pogledala onako sa sažaljenjem kad je vidjela moje nalaze

...hvala i svim ostalim curama na odgovorima jer ste me malo smirile i ublažile strepnju,..kad sam jučer došla od gin..bila sam izgubila svaku nadu,sada mi se makar malo vratila
..lakše bum izdržala ova 3tj.do amniocenteze.
..malo mi je jasnije što se tiče tumačenja nalaza..nisam imala krvarenja do sada u trudnoći,niti neke kontrakcije bar ih ja nisam osjetila..dan prije vađenja krvi bila sam jako nervozna i napeta ali ne znam da bi zbog toga bila povišena beta..nisam čak ni imala ne klasične simptome za trudnoću,mučnine,gađenje prema nekoj hrani jedino temperatuara preko oko i preko 37..jedino sam imala želju za orašastim voćem i pojela svu silu oraha,badema i lješnjaka 

..molim Boga da sve bude ok,i svaka riječ nade,svaka molitva i vibrica je dobrodošla 

, grah ili kavu

dorothy988 je napisao/la:..sestra kod gin.mi je rekla da kad dođe tako loš nalaz od probira da i u većini slučajeva amnio potvrdi loš nalaz...

Sanika je napisao/la:znam koliko je grozno to živciranje, užas... ja sam proplakala, vrištala od sreće kad su mi rezultati bili gotovi, do tada se nisam na poslu ni usudila reći da sam trudna...
UZV ti je ok, NN je super..biti će to sve fajn
..od kada sam dobila nalaz i dušu sam isplakala,a malo koju noć prespavam u komadu..ipak se nadam da bude sve ok,usprkos nalazu..znam da kombinirani probir nije jednoznačan,ali nakon što sam mi je sestra kod gin.rekla da se jako loš nalaz uglavnom potvdi na amnio.otišla sam u suzama
..znam samo jednu curu kojoj je amnio pokazala loše rezultate,ali njoj se navodno neke mjere nisu slagale.

..ni moj gin.nije nešto emotivan.nisam se odlučila za Slo,jer to bih još morala dodatno platiti 280eura plus ovih 2000kn koliko košta amnio kod Kosa.rekli su mi da je nalaz gotov negdje za tri tj.za to vrijeme probat ću se nekako okupirati samo da ne mislim,danas cijeli dan samo čistim i perem 

.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.