Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Re: Radovi u tijeku

18 stu 2013, 15:51

:mah
Di ste curke, radi li se šta? ;)
Meni napokon stiga onaj nalaz i super je :yess
Sad privodim kraju ovu moju biljnu terapiju i onda bi lagano mogli i kreniti s poslom!
Možda već idući ciklus ;)
Sad razmišljan kako san na radovima ode već skoro cilu godinu, a u biti nismo još ni radili...
Ja uvik računam da će nam drugo tribati jer smo V "radili" 10 mj, al ko zna, možda nam brzo uspije :)
A i s druge strane nije mi ža šta ovu cilu god. nismo radili jer mi je V baš puno porasta kroz ovaj period i završija sa dojenjem i pelenama, pa bi s novom bebolinom tribalo biti i meni lakše i njemu mamje stresno... nadan se, jel'te :mrgreen
Kako bilo, jako se veselim svemu skupa :dada
Btw, pitan ja V bi li seku ili bracu, a on meni - nikoga! Bija bi sam s tobon i taton! :p
Ja na to, ma ti ćeš uvik biti naš mali princ, al bilo bi lipo da imaš nekog za igru... a on meni - pa dobro ako baš oćeš rodi mi malu mačkicu :lol
Već vidin, ljubomore uopće neće biti, da... :nokti

19 stu 2013, 14:07

Dobar ti je maleni, bar je iskreno odgovorio. :lol

19 stu 2013, 19:24

V&m, super za nalaze! :yess
Nadam se da ces ubrzo biti trudna! :dada
Sin ti je skroman. Mogao je komotno reci da bi medvjeda ili dinosaurusa. On je ipak odabrao malu :lol mackicu.

Izzy, Lula, gdje ste?

19 stu 2013, 22:13

Ma da Nikky, odma san se sitila tvoga koji je naručija stablo :lol ja san još dobro i prošla :mrgreen
Stvarno curke di ste... jel se to radi tako predano da se ne stiže ni pisati :p
Nama sutra treća godišnjica braka :srca pa kad vidin ovog svog švrću od dvi ipo shvatin da smo jako puno i postigli u ovo malo vrimena :luv
A veselin se i poklonu :nokti :lol

20 stu 2013, 00:09

Vicky & Mama je napisao/la:A veselin se i poklonu :nokti :lol

Fino, samo pazi da i ti nesto das njemu. :p

20 stu 2013, 01:30

Bok curke...kod mene se nis ne radi :-( tak da ni ne pisem..postala sam skroz ravnodusna prema svemu ovom..vise ni ne racunam dane..nismo dugo radili jer je dragi vadio umnjak pa mu nije bilo do niceg,taman ja imala ovulaciju...a sta ces...al onda nam se desilo slucajno jednom...kasnije sam provjerila,bio je 13.dc...al nicemu se ne nadam...eto,bas sam nekak tak nikak....

21 stu 2013, 09:51

Neki dan sam cula izjavu od jednog muskarca sto se sedam godina sa zenom trudio da dobiju dijete. Napokon im je uspjelo nakon sedam godina da dobiju curicu. Pa je rekao:"Svaki maleni potocic kada tada pronade svoju rijeku". :srca

09 pro 2013, 14:11

Tema zamrla. Stalno se nadam da ce netko nesto napisati ali nista. :(

Nadam se da ste dobro curke. Javite se ponekada. :kiss

09 pro 2013, 15:12

ja bi rado nesto napisla ali nemam sto :place
niti smo puno radili, niti sam raspolozena za bilokavo drustvo..
valda me ulovila blagdanska depresija..
pusam vas sce i mislim na vas..

09 pro 2013, 15:17

:luv

17 pro 2013, 09:44

cure moje grlim vas i zelim ispunjenje vase najvece zelje , ali i zelim da tijekom iscekivanja uzivate, ljubite se ,druzite, zabavljate jer je samo jedan ovaj zivot ,ovaj dan ,jedinstven i neponovljiv ,samo vas ............ :hug

p.s. nis novog u nas ...............to be continued

17 pro 2013, 15:29

Hej curke,pusa svima i sretne i vesele blagdane vam želim!
Ne pišem često,ne dešava se puno toga kod nas...promjenili smo doktora i sad čekamo strpljivo da dođe i taj siječanj i da krenemo jovo nanovo! :kima
:kiss

21 pro 2013, 02:05

Danas je napokon stigao nalaz spermiograma i meni se cini jako los :-(
Na engleskom je tako da iako znam engleski svejedno sam zbunjena jer ne znam koje su normalne vrijednosti...odnijet cu nalaz ginicu ali ne mogu docekati pa pitam ovdje..
Dakle pise:
4% normalnih a 96% abnormalnih
Slight amorph 11%, abnormal 85%
Ima abnormalnosti u velicini,repu,akrosomu,obliku..
Pise obilno leukocita,u zagradi granulocita...masa stanica i to s usklicnikom (dopisano kemijskom)
Vitalnost 54%, HOS 52%
Total conc. 27,1 M/ml, motility 45%, rapid cells 40%
Motile 45%, progressive 32%
I jos svasta pise,ne znam sto je jos bitno
Pliz help,cini mi se grozan nalaz :-(

21 pro 2013, 11:30

Nemam iskustva sa spermiogramima ali mi se isto cini da je los, posebno zbog ovih samo 4% normalnih u odnosu na 96% abnormalnih. Dobra vijest je ta sto se spermiogram moze popraviti raznim preparatima. Cure sa neplodnosti sigurno imaju tisuce savjeta pa se raspitaj. :hug

23 pro 2013, 09:52

lula los je ali nije strasan cini mi se..
abnormalnosti ne znace nuzno da nisu dobri.. koliko sam ja svatila..
a ima jako veliku pokretljivost sto je dobro...
di ste radili taj spermiogram?
nas nije bio ni priblizno tako opsiran :conf

23 pro 2013, 10:34

Radili na Vuk Vrhovcu...ima toga tri strane..

23 pro 2013, 11:05

a jel to privatno ili na uputnicu?
drzim fige da nije pre los.. kad cete ga odnjeti doku?

26 pro 2013, 16:52

Na uputnicu...
Ma ja mislim da je jako los :-( pa ima samo 4% normalnih spermija....strasno..
Sad cekam da dobijem mrngu,vec mi je 27.dan ,pa da se narucim kod ginica da mu pokazem nalaz i obavim papu
Sad me pere strah da bi mogla zatrudniti s jednim od tih abnormalnih spermija i da dijete nece biti zdravo...

27 pro 2013, 14:20

lula sigurna sam da to nije samo tako crno i bijelo :kiss :kiss :kiss :hug
obavezno nam se javi.. puno mislim na tebe..

28 pro 2013, 22:03

Dobila sam mengu...
Jednim dijelom sam znala da hocu i nadala se da hocu jer mi je grozan ovaj nalaz spermiograma pun leukocita...znaci sa je nekakva infekcija..s druge strane malo sam se ipak nadala da jesam...
Puno surfam po netu ovih dana i sve vise se psihicki pripremam da cu morati ili na inseminaciju ili potpomognutu oplodnju (ne znam ni tocne izraze)...

30 pro 2013, 14:56

da i ja se polako pripremam za umjetnu..
jer nam ovako jednostavno ne ide..
ali sada sam jos na dijeti do ljeta i onda cu pocet spremat papire i ponovit sve nalaze pa cemo vidjeti...
sve jedno se jos nekako nadam da ce i nama naci nesto za ljeciti ili da ce uspjeti ovako..

znas li ti jel u zgu postoji neka privatna klinika za plodnost?

31 pro 2013, 23:43

Cure želim vam sretnu Novu godinu, neka bude puno plusića i bebica iduće godine! :buket

01 sij 2014, 21:04

Izzy,nisam jos pocela istrazivati
Ginekolog mi je preporucao dr.Lučingera kad sam ga pitala za spermiogram..a frendica je isla kod njega i sad ima blizance...
Jedna druga je isla na Vuk Vrhovec..

02 sij 2014, 15:36

sve najbolje vam zelim :srca

08 sij 2014, 08:23

Izzy odi na neplodnost na f ,imas zaista puno informacija o svemu , sad se rjesi svega negativnog u svom zivotu da budes cakum pakum za potpomognutu ,zelim ti svu srecu svijeta ,a naravno i drugim curkama

10 sij 2014, 16:00

Hvala lili i ja tebi zelim brzo tvog bebaca,, :kiss

12 sij 2014, 21:59

Pozdrav curke!
Nama je trebalo 15 mjeseci za L tako da razumijem sto neke od vas prolaze. Svaki mjesec novi pocetak, nova nada. Sve je bilo ok i kod mm i kod mene, a oduljilo se. I iduci mjesec idem na papu i briseve pa se polako opustamo za novu bebicu. Nemam jos mengu jer dojim no nadam se da ce drugi put ici brze...
Svim curama na ovoj temi zelim puno, puno srece i plusica/visokih beta!

14 sij 2014, 20:42

Ja sutra idem ginekologu i nosim mu nalaz spermiograma...pa bumo vidli...drzte fige..

15 sij 2014, 10:26

~~~~~~~~~~~~~~~za plusiće :hug
Lula, dovoljan je jedan za oplodnju, u 4% ih ima puno više ;)

15 sij 2014, 13:01

lula drzimo fige!!! Kaj kaze ginic?
Odgovori