Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
21 sij 2013, 18:11
Diana pare mi skroz dobre nista losije od nekih skupljih.
21 sij 2013, 19:44
ja sam iz lidla imala i gaće (znači, gaće s visokim strukom) i steznik (što ide oko struka i oblaći se kao suknja). Oboje je bilo ok, nisu izgubile oblik i nisam ih zaprljala ( s krvi). Perive na 40C. Prvih nekoliko dana sam nosila steznik, a poslije gaće, jer su me više stiskale. E, sad, ja nisam dobila puno kila, svega mi je 3-4 ostalo, tako da nisam baš mjerodavna što se tiče prosuđivanja da li je steznik pomogao da se sve to vrati u normalu ili majka priroda, no uglavnom sam bila zadovoljna. Za te pare i prezadovoljna....
21 sij 2013, 21:14
E ja imam te stezne gace i cine mi se ok

javim dojmove kad ih isprobamo
21 sij 2013, 22:58
Diana001 je napisao/la:E ja imam te stezne gace i cine mi se ok

javim dojmove kad ih isprobamo

Ti si pokusni kunici za nasu grupu hahaha
21 sij 2013, 23:14
Hehe ako triba jos sta isprobavat samo javite
22 ožu 2013, 22:14
diana i srecice javite dojmove! Ja planiram kupiti steznik...
23 ožu 2013, 10:23
S obzirom na porod i stanje maternice tek za mjesec dana ga krecemo nosit pa ti javim,al obavezno pitat doktora i patronaznu kad pocet neko moze i mora odmah a neko ko ja nesmi
23 ožu 2013, 11:51
Ja pitala u bolnici i rekli mi da mogu odma pocet nositi tako da ga nosim sad skoro stalno, nekad mi malo ide na zivce pa ga skinem da odmorim. Al ja sam na carski i nekako mi lakse s njim, drzi sve