Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
22 sij 2009, 12:30
palačinke najmanje jednom tjedno, a gotovo svakodnevno topli sendvič s kečapom i jogurt, a i pizzu sam pekla svakih 7-10 dana

jela sam i mortadelu i puding od vanilije koje prije trudnoće nikad nisam, a i sad znam ponekad pojesti te dvije namirnice, naravno, ne zajedno!
22 sij 2009, 21:08
Zelene salate koju sam mrzila prije, i sada mi je nakon trudnoće isto fina. Moja kolegica prije trudnoće nije volila mnogo stvari, a nakon nje sve se promijenilo... To kaj nije volila sada obožava.
27 sij 2009, 23:09
Sa prvim sam sinom jela domaći puding od vanilije i čokolade u enormnim količinama.
Sa drugim sam se palila na ribu i bučino ulje u salati. Nikada mi ga nije bilo dovoljno.
Nakon poroda me ta želja za bučinim uljem prošla.
28 sij 2009, 00:25
sladoleda, sladoleda, sladoleda. velikih, malih, finih, nefinih, skupih, jeftinih, domaćih, stranih. ajme meni.
a sanjala sam breskve, čitavu trudnoću mi ih nije bilo. i sin mi ima flekicu u obliku breskve kod lijevog bubrega
03 vel 2009, 13:53
thalia je napisao/la:a sanjala sam breskve, čitavu trudnoću mi ih nije bilo. i sin mi ima flekicu u obliku breskve kod lijevog bubrega

Moja mama je bila željna grožđa kad je bila trudna sa mnom. ja i dan danas imam znamenku u obliku grozda na potkoljenici
02 ožu 2010, 15:03
na početku ogromn ekoličine marga s jogurtom i pekmeza svih mogucih vrsta.....to je bija rucak dorucak vecear, samo to stalno.....onda se to smirilo pa su krenile sarme.....al samo kupus i onaj sok od sarmi...na zlicu

sam jela......
a sad prid kraj ne znan, neman bas zelja....nekako san se unormalila...

ako se to moze tako nazvat....
02 ožu 2010, 15:40
u prvoj trudnoći čipsa
sada u ovoj mlijeko, ja i stariji sin popijemo 1 litru na dan
02 ožu 2010, 16:20
ja sam poludila za satarašom.Svaki drugi dan to je morao biti jedan od obroka,onako bez kruha i priloga.
02 ožu 2010, 16:27
sladoled, kompot od višanja i napolitanke u bilo koje doba dana i noći
02 ožu 2010, 17:01
Na pocetku trudnoce, toplo mlijeko i kruh unutra.
Sada jedem sve.

I da, jos nekaj.. Jedu mi se jagode, sanjam ih, al ih nema u ovo doba...
02 ožu 2010, 17:32
Hladno mlijeko svaki dan bar litru, sladoled ali skroz na početku, i kasnije grah koji sam mrzila a sad mi je ok.
02 ožu 2010, 17:40
kisela repa, kiselo zelje, kiseli krastavci, kisela paprika ( koju prije nisam htjela ni okusiti), kisele naranče

...sve kiselo...meso i slatko mi se u prvom tromjesječju zgadilo, tek zadnjih par tjedana mi se vratil apetit za to....
13 srp 2010, 16:50
martina123 je napisao/la:I da, jos nekaj.. Jedu mi se jagode, sanjam ih, al ih nema u ovo doba...
.... a ja ih jedva docekala......

..... i lubenice....... i mahune....... a jedino sto jedem slasno a nisam prije (kao vegetarijanac) je janjetina.......... ajme.... prste olizem...... ostale vrste mesa vec teze idu al se prisiljavam sve samo da ne bi morala piti neke "umjetne" dodatke u obliku tableta.........
13 srp 2010, 19:55
mrava je napisao/la:jogurta i ostalih mliječnih stvarčica
Samu ću sebe citirati jer mi se i u drugoj trudnoći jede isto + burek sa sirom.
14 srp 2010, 11:52
naranče i frutolino-bez toga nisam mogla živjeti u prvoj trudnoći, u drugoj filana paprika, a sada u trećoj mi se ništa ne jede
14 srp 2010, 13:47
kuhana,podimljena šunka
mislim da sam pojela jednu manju, ali cijelu sama!
14 srp 2010, 15:45
pršuta prva tri miseca,poslije mi je samo zelena salata i sve ostale povrćke s maslinovim uljem i domaćim octom ostalo u sijećanju.
26 srp 2010, 17:13
meni je bio apetit na 100 prva cetri meseca. i bas sam se uplasila, dokle cu terati. onda kako je stiglo prolece
udarila sam na zelenu salatu, pa na shopsku salatu, i sada sam ok.
jeden breskve ko luda, po 2 kg dnevno, volim zivu zelenu papriku, rajcicu, i to sve zivo.
ehh ako mi se da pojedem i 100gr milku cokoladu, ali to si dozvolim 1 tjedno
26 srp 2010, 20:28
nećete vjerovati! tamanila sam čvarke s bijelim kruhom ko luda mjesec dana... prvi sezonski su bili moji, oni fino iscjeđeni na prešu

okolo žicala kod svakog kolinja, mljac

nije bilo većeg gušta od toga... živa ekstaza
a prije trudnoće ih uopće nisam voljela, bili su mi gadni i premasni... sama pomisao na njih mi je bila mrska... a ni poslije trudnoće ih ne volim...
29 srp 2010, 09:20
ja uopće nemam nikakvih želja,jedino što mi organizam uopće ne traži slatko-ne mogu zamisliti da pojedem pola čokolade kao prije.Nekako jedem sezonsko voće,jedan jogurt dnevno ali to zato što gledam što ću zdravo unijeti u organizam a ne zato što imam veliku želju.Čudno ali nemam nikakvih želja