Sada je: 18 ruj 2026, 20:00.
Moderator/ica: Diami

! Saznala sam za to slučajno prije par tjedana,dok mi je još trebalo
.
,tako da moram po novi pa vam stavim tu da malo proučite. Tražila sam na netu,ali nisam našla ništa o tome na hrvatskom,a ono na stranim stranicama mi ne izgleda kao to. Kad saznam više vam javim.
Cijena je tu negdje kao i Prenatal ja mislim,a sve u svemu ne zvuči loše! 

jeeeeeeeee!!!!! Bravo,to je to,ja sam se malo zeznula u nazivu-PREGNITAL,tako je,tako se zove

nježni kutak
Brinuti se o pravilnoj prehrani imperativ je za svaku trudnicu i dojilju, a osjećaji koji prate to životno razdoblje jedinstveni su i neponovljivi, stoga...
Opustite se i uživajte, jer beba vas osjeća!
Svakodnevno je nježno mazite, nedokučiva je misterija dodira!
Uputite joj vedre i razigrane misli, neka se beba razvija bezbrižno!
Svakog joj trenutka šaljite dobre vibracije, odgovorit će vam povremeno!
Tiho joj šapnite koliko je volite, i ona će vas vječno voljeti!

čiju omegu uzeti
koliko mg dnevno se preporuča?
During pregnancy, it is recommended that you get at least 250 mg of Omega 3 every day. However, Omega 3 oils are especially important during the final trimester. It is during this time that your baby uses Omega-3 to form approximately 70% of her brain system. She is also working on the rest of her nervous system.
Zvijezdica
Omega-3 Fish Oil Softgels
A rich, economical and high quality natural source of the omega-3 polyunsaturates EPA (eicosapentaenoic acid) and DHA (docosahexaenoic acid). Omega-3 fish oil is derived from the flesh of deep sea, cold water fish.
One softgel supplies:
EPA (eicosapentaenoic acid) 234 mg
DHA (docosahexaenoic acid) 156 mg
Vitamin E (mixed tocopherols) 1 IU
Fortified with OxyGuard, a synergistic antioxidant mixture that helps protect the oil in each softgel from oxidizing and turning rancid.
Softgels: 50's; 100's.
ina66 je napisao/la:zar ti nije bilo jednostavnije onda uzeti Pregnital? on ima sve što i Prenatal + omega3 i 6

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.