Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
05 lip 2011, 07:58
čitam vas, pripremamo se lagano
baš ste mi lijepo sve objasnile, detaljno i sve u tanane
moje prve dvije bebice su bile proljetna i jesenska, sad je ova ljetna i meni novost, iako je treća... sve sam upila, nadam se da neću plehladiti vlastito dijete usred ljeta
08 tra 2015, 19:24
Evo da malo podignem za nas nove ljetnice
Moj je stariji proljetna beba i tu nije bilo dvojbe...
Znam da je novorođenčad termolabilna pa treba biti oprezan da ih se ne pothladi, ali ni ne pregrije...
Odoh detaljnije iščitati... u planu mi je bilo obući je u lagani, tanki dugi rukavić, lagane duge hlače i tanke čarapice
08 tra 2015, 19:35
u planu mi je bilo obući je u lagani, tanki dugi rukavić, lagane duge hlače i tanke čarapice

Upravo ovako smo mi iz rodilišta stigli:) plus tanka pamučna kapica do auta
Cca. 2 tjedna je bila u dugim tuticama, ispod bodi bez rukava ili kratkih rukava...nakon toga samo bodi kratkih rukava i ovisno o vremenu duge hlačice ili ništa.
08 tra 2015, 20:10
i moj je usred ljeta rođen i imala sam tanji lagani pamučni kombinezončić dugih rukava
i isto sam ga 10-15 dana držala još u dugim rukavićima/nogavicama laganije pamučne oblekice
08 tra 2015, 20:47
U svakom slucaju za pocetak nesto laganije ali dugih rukavica i nogavica, pamucne carapice. Kapica ne bi trebala za po doma, a za vani ces ionako procijeniti hoces li ga i dodatno okriti s kakvom pamucnom prekrivkom ili tetrom, npr.