Imam ih još iz doba puberteta po cicama, guzici, nogama..tako da me ti dijelovi u trudnoći previše ne zabrinjavaju jer tu ih već imama i navikla sam se na njih ali nekao ih ne bi htjela na trbuhu
Pa sam si kupila Mustelinu misleći da cijena određuje kvalitetu ali vidim po vašim postovima da i nije baš tako
Njome si mažem trbuh i cice a ostalo s običnom niveom. za sada sam dobila nove male crvene po donjem dijelu cica a trbuh je za sada ok no kako vidim prijetnja je uvijek tu tako da do iza poroda..ko zna.
A što se genetike tiče ako sam ih dobila u pubertetu pretpostavljam da mi sada nema pomoći

već smo pisale da puno ovisi o genetici. 

izvinite sto ovako upadam..citam vas vec poduze vrijeme ali nemam bas vremena za ukljuciti se u vase diskusije.... Pa ovako..iako nemam djece (jos uvjek)u tinejdzerstvu sam zaradila nekoliko strija na dnu ledja... Nisam ih upste primjecivala sve dok nisma trebala na more i posla u potragu za kupacim (i onda u trgovini na onom njihovom svijetlu dok sam isprobavala kupaci ugledam strahotu) Ja sam znala da ih imam ali ne toliko,bilo ih je 4-5 velikih po sirini ledja (donji dio ledja mi je licio na zebru)
te sto se ovoliko
´
Prakticiram iste preparate, samo se tu i tam namažem i DM bademovim uljem...

svim trudnicama