Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Tema je zaključana

Re: Jesenske mame i bebe (2. dio)

15 pro 2015, 15:20

Diami,ja zadovoljna.
Zvalabi ih ali nisam imala ni s jednim takve nedoumice
Jedfini problem su mi same dojke,ciste i hiperprodukcija.
Ali s time znam

18 pro 2015, 13:40

Bubsek tvoja curka super napreduje ps ti samo nastavi kao i do sada. Switch nursing je škakljiva stvar koja se primjenjuje ako beba na "uobičajenom" režimu slabije napreduje. Tako da to nikako nije preporuka za svakoga.

18 pro 2015, 17:30

Moja cokce ali tehnika joj stima.
Pravilno sise al valjda od pohlepe cokce

10 sij 2016, 19:12

Pozdrav svima. Kao prvo cestitam svima na vasim mališanima sa zakasnjenjem.
Nisam se jako dugo javljala jer nisam bila u mogucnosti, od zadnjeg mog javljanja se toliko toga dogodilo da je previše da sve pišem,pa cu samo ukratko; pocetkom rujna prosle godine sam zavrsila u bolnici na cuvanju trudnoce zbog komplikacija u trudnoci o koijima sam vec nesto i pisala na pocetku, te se ocekivao prijevremeni porod, međutim moja bubica je nadmasila sva ocekivanja i izdrzala do 39 tjedna, i rođena je 19.11.2015. u 15,35 krenulo je induciranim porodom, a zavrsilo hitnim carskim, no bitno da je sve dobro zavrsilo. Ona je odmah prebacena u Klaicevu gdje je operirana, tako da smo se sastale tek cetvrti dan njezina života (nemoram vam ni pricat koliko mi je tih dana bilo grozno), no bitno je da je operacija dobro prosla, i da smo sada doma i puno se mazimo i ljubimo :)

Ona uskoro puni 2 mjeseca, i krecemo na vježbice jer je hipotona, ali osim toga smo kako i trebamo biti, puno papamo, i puno spavamo :)

Toliko od mene za sada, samo kratki izvjestaj, i nadam se da se pisemo više uskoro... trebam pohvatati sto je i sa svima ostalima...

puse svima :kiss :kiss

18 sij 2016, 00:44

Nataša :buket
Cure, mislim da je vrijeme da se oprostite od ovog pdf-a.
Sve koje su bile aktivne imaju svoje smotuljke i trebaju vam savjeti i društvo
sa pdf-a 0-1.
Sve vas pozdravljam i želim da vam bebe budu zdrave, da puno spavaju i dobro napreduju.
Eto ovdje je topic na kojem nastavite druženje.
http://www.mameibebe.biz.hr/p7hpBB2/vie ... 48&t=79012

Vidimo se na drugim dijelovima foruma :zivili
Tema je zaključana