Najprije iskrene čestitke Kitty na maloj princezi...naši bebači su se baš požurili
Mi smo super, mazimo se, čuvamo i lijepo papamo...dobili smo već 530 grama i sad imamo 3750g. Patronažna veli da dobiva puno više od prosjeka i ako tak nastavimo, do prve kontrole ćemo se udebljati više od kile. Po noći je uglavnom ok, uspijemo se naspavati, makar ima dana da imamo muke sa grčevima i uspavljivanjem.
E sad samo ukratko priča s poroda....u 5 ujutro mi je pukao vodenjak, s tim da sam dan prije toga imala trudove na svakih 5 minuta, no naivno sam mislila da će prestati i nisam se dala u bolnicu. Kad sam stigla u rodilište, prikopčali su me na ctg, a pregledom je ustanovljeno da je cerviks nestao i da sam otvorena 4 cm, nakon sat i pol sam se otvorila još 1-2 cm, ali su me odlučili staviti na drip da sve malo ubrzaju. Od tog trenutka se sve događalo tolikom brzinom da se nisam ni snašla. Rodila sam za manje od sat vremena, porađala me doktorica uz asistenciju šefa našeg rodilišta, još jedne doktorice i glavne babice. Mogu vam reći da me malo uplašilo jer ih je bilo toliko oko mene, a sve zato jer je bebač bio na zadak i izvodili su neki poseban manevar da bi ga izvukli van bez komplikacija. No srećom, sve je dobro prošlo i rodio se živ i zdrav, što je najvažnije
Idem sad čitat što ste pisale dok me nije bilo....puse svima

kad dosegne vrh amplitude, a stisne mi se sve doli do prepona, nategne mi se koža preko kukova, a čoviče..počela sam pričat sa stomakom
imam osjećaj da mi trticna kost seta tamo-vamo. Bebo mi se malo ulijenio s pokretima, javlja se uredno, al sad su to pokušaji rastezanja u tom malom prostoru, taaaako bolno..jadan, mislim da je i njemu već pun kufer i da želi van, mazit se sa sekom svojom velikom 

gadno je u tako visokoj trudnoći, a kamoli tek uz drugo bolesno dijete...

vidit ćemo koja će prije
izmorila se jutros + vrućina = bingo

,moj MM je inace vrlo taktican,sabran u kriticnim situacijama i odmjeren. Ali je doslo do toga da je zaprijetio tom dr-u pred svima,jer je njegovo ponasanje prema meni već prevrsilo svaku mjeru,sta mi je govoria,sta je govoria mom MM-u..neću pretjerat kad kazem da mi je MM sacuva zdrav razum,nakon ovog ga volim jos vise i jace.