Sada je: 27 srp 2026, 10:03.
Moderator/ica: Diami

pa me neće ništa boliti! 

).

škorpijica je napisao/la:Da...i ja mislim da je tako kako eli kaže, ali u mojem slučaju kad sam pitala nakon 6-7 tjedana ginića je li mogu on mi je rekao da ja to znam najbolje i da je to moja stvar...a ginić je između ostalog i šef ginekologije u općoj bolnici, sudjeluje na porodima i sl.
Što se boli tiče mene je boljelo dosta dugo, ali samo na početku "akcije" (a nisam bila ni šivana ni rezana)...onaj neki osjećaj kao da mi je prvi put...imala sam osjećaj da sam skroz suha, a i dalje mislim da mi treba duplo duže da se navlažim nego prije poroda. Je li ima još netko taj osjećaj?
P.S. Kaže moj muž da se moramo češćepa me neće ništa boliti!

Već drugi put je sve bilo najnormalnije, još bolje nego prije.

kydonia je napisao/la:.. kak stvari stoje s kontracepcijom ( s obzirom na dojenje)???!!!

poslije poroda si najplodnija u životu
na prvom ultrazvuku mi je gin. (7tj.nakon poroda)rekao da ne vidi menstruaciju ali da vidi lijepih 6 kom.jajnih stanica i da se dobro pazim ako ne želim još jednu bebu
i zaista menstruaciju nisam dobila 7 mj

mamuška je napisao/la:kydonia je napisao/la:.. kak stvari stoje s kontracepcijom ( s obzirom na dojenje)???!!!
dojenje nema veze s kontracepcijomčak što više iako poslije poroda nemaš menstruaciju budi sigurna da možeš ostati trudna,tj.poslije poroda si najplodnija u životu
na prvom ultrazvuku mi je gin. (7tj.nakon poroda)rekao da ne vidi menstruaciju ali da vidi lijepih 6 kom.jajnih stanica i da se dobro pazim ako ne želim još jednu bebu
i zaista menstruaciju nisam dobila 7 mj
)tj.poslije poroda si najplodnija u životu
ali da vidi lijepih 6 kom.jajnih stanica i da se dobro pazim ako ne želim još jednu bebu
rekao da ne vidi menstruaciju
skorpionka je napisao/la:Ako čekam prvu menstruaciju, da bi se počeo štititi, postoji velika šansa da se zezneš, jer ovulacija prethodi menstruaciji, pa samim tim možeš zatrudniti prije nego što si dobio objektivan znak da ti se ponovno uspostavio ciklus, odnosno prije no što si dobio prvu menstruaciju nakon poroda a još uvijek dojiš.

..tako da ja uopće nemam želju...jel ima ko takva iskustva...
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju.