Sada je: 27 srp 2026, 02:38.
Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Moderator/ica: Diami
Postao/la prvo krstarenje » 25 ruj 2010, 18:44
Ne znam čemu stalno strah, valjda sam takva uvijek kad je trudnoća u pitanju. Jučer sam došla iz bolnice i danas me u nekim položajima, dok stalno ležim naravno ,nešto zaboli skroz nisko ispod stidne kosti. Pa se sada bojim da nešto nije u redu s šavom, ili da mi se naglo cerviks ne skraćuje... ili ma šta ja znam. U prvoj trudnoći sam nakon serklaže dobila prepare a sada ništa pa se malo i toga bojim. Joj, sva sam luda.
-

prvo krstarenje
- Povremeno i pišem

-
Postao/la barboza2 » 25 ruj 2010, 22:36
po meni, sasvim je ok da ga osjetis. ipak su ti zasili cerviks i nema sanse da pukne ili olabavi osim ako ne ides kopati ili planinariti a to valjda neces

samo odmaraj i opusti se. jako je bitno pozitivno misliti. odvrati misli nekom dobrom knjigom ili filmom.ako ti to moze biti utjeha kod mene je bilo ovako: dobila trudove navecer, boluckalo me cijelu noc, ujutro u 6 sati su skinuli serklazu i isti cas se otvorila 7 cm. rodila sam zacas.drugog blizanca na zadak. sad nekako volim razmisljati da je dobro da sam je imala jer tko zna kad bi se pocela otvarati.
Nothing is perfect. I am nothing.

-

barboza2
- Stalno sam tu

-
Postao/la MON » 25 ruj 2010, 22:39
nemam iskustva sa serklažom, samo sam došla pozdraviti te i poželjeti dobrodošlicu
barboza je sve lijepo rekla, sad ti preostaje da se opustiš. nadam se da ćeš uživati dalje u trudnoći

-

MON
- Intelektualni snob
-
Natrag na Trudnoća i porod
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.