Sanella, moja ginićka nije arhivirala kopije mojih nalaza u trudnoći već je samo pisala rezultate istih na povijest bolesti (ili kako se to već zvalo) na kompu, ali mislim da ti to neće biti dosta za porod

i ni ja nisam imala trudničku knjižicu niti u jednoj trudnoći, sad su ti papiri isprintani iz kompa kod svake kontrole zamjena za nju
ja bi svakako prvo nazvala Petrovu 3 i tražila da mi ponovno isprintaju nalaz krvne grupe i markera na hepatitis jer bojim se da bez toga nećeš nigde moći rodit tj. moći ćeš, ali će te zezati... to im je uvijek prva stvar koju gledaju kad se žena prijavi za porod... Zavod za transfuziju krvi bi te nalaze trebao imati u svojoj arhivi
i briseve isto, to bi trebali imati u arhivi u laboratoriju gdje si ih odnijela na analizu (pretpostavljam isto Petrova?)... ja sam sama išla po nalaze briseva i nigdje mi ih nisu slali niti ih je moja ginićka imala (e, sad, sjeti se jel' tako bilo i kod tebe)...
a same slike uzv-a bojim se da više nećeš nikako moći dobiti, kao ni UZV knjižicu iz Petrove jer ju oni ispunjavaju ručno i mislim da nemaju te nekakve kartone u arhivi (sumljam da bi doktori kod svakog UZV-a pisali na dva mjesta istu stvar

), iako nisam ziher, možda se varam... ali bi zato u tim papirima od primarne ginekologice (umjesto trudničke) trebali biti upisani svi podaci iz UZV knjižice tj. tjedni, težina, opseg glave, trbuha, i sl... moja ginićka je to sve iz Petrove prepisivala u komp kod svake posjete tako da ti se sve to može ponovno isprintati, ako su upisani svi ti rezultati