Sada je: 27 srp 2026, 22:39.

trudnice bi mogle znati...

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

trudnice bi mogle znati...

PostPostao/la tamarakata » 31 srp 2012, 12:06

ovak, moj slučaj... radim od 21.04.2011., trenutno sam dobila otkaz,imam sam stalni radni odnos..pobacila sam, vratila sam se s bolovanja i dobila otkaz..sad me zanima, koliko treba imat radnog staza u zadnje dvije godine da bi se steklo pravo na 100% od prosjeka plače na komplikacijama?... ja imam nešto vise od 15 mjeseci, a mislim da je potrebno 18 mj. u zadnje 2 godine. jer ako planiram sljedecu trudnoću,trebala bi si sama plačat ta 3mj. koja mi fale da na komlikacijama dobivam 100%? znam da vec ima odgovora na slične teme,ali zakoni se stalno mjenjaju i vise ni sama neznam koja su mi prava..

:dunno
tamarakata
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: trudnice bi mogle znati...

PostPostao/la MON » 31 srp 2012, 18:51

tamarakata, mislim da je bolje da postaviš pitanje na Pravu i financijama. vjerujem da ćeš tamo prije dobiti odgovor. ali ostavit ću temu i ovdje, možda će netko znati
MON
Intelektualni snob

Re: trudnice bi mogle znati...

PostPostao/la newmom » 31 srp 2012, 19:28

tamarakata je napisao/la:mislim da je potrebno 18 mj. u zadnje 2 godine

točno
to je s prekidima rada, ili neprekidno zadnjih 12 mjeseci
s tim da ima maksimum do kojeg isplaćuju, ako ti plaća ide preko 4200 kn(tako nešto) nećeš dobiti više
nego samo spomenutu cifru
newmom
od Cullenove loze

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.