Nekidan sam saznala da sam trudna ( testovi su mi se pokazali užasno nepouzdani, pa sam vadila betu ), još nisam išla do gin., jer mi je rekla da dođem na uzv između 6 i 7 tjedna, a sad sam 4 i pol
I da, ovo mi je treća trudnoća... nakon poduže pauze pa sam sve zaboravila kako je bilo.... a sad imam i koju godinu više....
Dakle, imam 36 godina i što me čeka od svih tih silnih pretraga..? Netko mi je rekao da amnio više nije "obavezna" ? ( stavljam navodnike jer znam da nije obavezna, ali, barem je bila, preporučljiva za žene u toj dobi).
I frka me strašno jer zadnji put sam bila trudna sa 26 godina
Znam, reći ćete da će mi ginekologica dati odgovore na sva pitanja, planiram i nju sve pitati, ali prvo tražim (forumska) iskustva.....

. Imala sam ogroman trbuh (bio je bebac veliki), a skoro od pocetka se kuzilo da sam trudna, jako brzo mi je trbuh iskocio. Mozda zbog trbusine nisam bas lako pronalazila polozaj za spavanje, ali mi je onaj banana jastuk rijesio problem. Malo sam panicarila i oko poroda, ali i to ie super proslo.
ja nisam trudna
, ali sam oboje rodila iza 30te
, no ipak sve ok. S oboje radila triple test i pouzdala se u odlicnu ginekologicu. A jos je danas tehnologija napredovala

)