Postao/la natasha32 » 12 tra 2003, 03:36
Procitala sam da je mama iz Detroita bila dojena 2,5 godine dugo nisam nesto tako lijepo procitala.<
><
>Mene je mama dojila 3 mjeseca (i onda joj nestalo mlijeko , tj. uspostavila se ponuda i potraznja a ona to protumacila da nema vise mlijeka - ono kad se cice smeksaju), mladju sestru nekih 6 mjeseci. mene i dan-danas na telefon pita "jel jos imas mlijeka" , mislim, moja mama je stvarno draga i blaga zena, ne zamjeram joj ali se svejedno svaki put ustrucavam da joj nesto edukativno kazem, ali mislim, pa ona ionako nece vise dojiti, za nas je ucinila koliko je znala i mogla (a i nije to bas malo zapravo, kad uzmem da su to bile nepovoljne godine za dojenje - ja 68., sestra 71.). Imale smo susjedu s kojom smo se uvijek igrale (ona je bila jedinica) a nase mame pile kavu, Nina bi se igrala s nama i onda trcala mami i pitala jel moze malo sisati (imala je oko 3 godine). to je jedino produzeno dojenje koje znam iz vlastitog zivota (ta je prijateljica kasnije u ratu dojila svoju curicu godinu dana )<
><
>vecina mojih rodica nije dojila svoju djecu, sestra jos nema djece, rodica iz mtk. koju nekad spominjem jos doji (17 mj) ali kaze da ce je "odbiti" do ljeta (mos mislit ), hanna vec doji svoju lutku i tako....<
><
>da, onaj moj frend (sa zatvorenog podforuma) je dojen debelo do 3. godine, pricao mi je da se sjeca kako mu je to bilo lijepo a da su ga starije sestre zezale da je vec veliki da sisa . da se zna kako izgledaju dojeni muskarci ----------------------------<
>Hanna 18.9.2001. djevica <
>Andrej 24.11.1989. strijelac<i></i>