Postao/la ingas » 27 lis 2005, 23:44
Zemske, kaj je ovo!? Ja nacela temu i otisla…<
>Dugo smo se mucili i onda sam pokusala dodati malo rizinih pahuljica u izdojeno mlijeko, i funkcioniralo je! Imao je jedno budjenje i to predjutro, oko 5-6. Ma milina! Govorim u proslom vremenu jer gospodin peti dan vise nije htio flasicu. E al ima mama rjesenje i za to! Kako smo poceli s dohranom, prije par dana sam mu dala rizine (ili kukuruzne) pahuljice s mojim mljekom na zlicu. I opet ja zadovoljna – u 8 zaspi i prvi put se probudi oko 3. Pa u 6, 6 ipo, 7, 7 i po, ili cesce, nemam pojma. Cak spava i u kindacu jer sam vazno donijela stolac u spavacu sobu pa ga podojim na stolcu i vratim u kindac. Za drugo budjenje se prebacimo u krevet jer je on u 6 oran ko pticica, a ja bi jos malo pa ga podmicujem cikom…To je sto se tice hranjenja, ali da to sve odspava u komadu – neeeee! Nece spavati na ledjima (noge idu u zrak), s boka se prevrne ili na ledja ili na trbuh i to nikako nije do
o, na trbuh sam ga svega jedanput uspjela staviti i to je odspavao krasnih 5-6 sati, ali ne da se na trbuh! Uglavnom svako budjenje prvo pokusam rijesiti s dudom, mazenjem po glavici i shshshshshanjem, a ako nejde vadim ciku.<
>Veceras je u pola 8 papao rizu i kuruzu (pahuljice), u 8 zaspao na ciki, u 9 se probudio da ga pomazim i dam mu dudu, ali u 11 mu je hitno trebala mlijecna doza! Tako da, moglo bi se reci, unatoc svim mojim pokusajima da se svi kolko-tolko naspavamo, bas nam i nejde…. <
>IvanaCH, a po danu? Inace spava 3-4 puta po 25-30min, zadnjih par dana samo 3 puta, a danas ne znam sta mu bi – dvaput je odspavo po sat vremena, jednom sam, a drugi put samnom i mojom cikom. <
>Kruska, ja ga nikad nisam uspavljivala cikom po danu. Forsirala sam papanje nakon spavanja. Ako i zaspi na ciki ponudim mu je i nakon spavanja. Po danu je bilo dreke i urlanja, dok mali nije skuzio da moze zaspati u kolicima u setnji. A ako nismo u setnji ja se lijepo legnem kraj njega, okrenem ga prema sebi i dam dudicu (varalicu) i znam ga maziti po ledjima ili mu saputati na uho ako se previse buni. I funkcionira. Doduse ne znam da li funkcioniralo da imam dvoje djecice? Cisto sumnjam.<
><
> <i></i>