Switch to full style
O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.
Odgovori

kilogrami

08 ožu 2007, 23:26

mjerili se u vrtiću: ima 18,5 kg :shock: a visok je 98cm. :shock:
ja sam u šoku ,jer, jer je najdeblji u grupi, u onoj je grupi "pretilost", nekakav koeficijent 125... :roll:
Ja ga oduvijek znam zovnuti "debeli", al sam se ipak nadala da malo subjektivno gledam... :roll:
On doji noću (makar je prorijedio, priznajem), a po danu kad traži, navečer najčešće da, ali se dogodi i da zaspi bez dojenja...

I što da radim? Ništa?? :mrgreen:

08 ožu 2007, 23:37

cuj nju, od dojenja je debeli

a oni keksi, nista, ha? :mrgreen:

08 ožu 2007, 23:52

Da, pitanje je sta on inace jede (pored dojenja). Ja se inace ne bi oslanjala na vrticka mjerenja, cula sam da nisu uvijek najpreciznija. A i obuceni su. Izvazi ga doma.

08 ožu 2007, 23:58

tesko da dojenje s tim moze imati bilo kakve veze.
ja bih pripazila na ostalo sto jede. izbacila suvisne slatkise i ugljikohidrate, slatke sokove i slicnu hrano koja ionako nije potrebna. ako uopce jede takve stvari (mozda govorim sasvim krivo, doista ne znam sto i koliko jede).

09 ožu 2007, 09:28

vipice, nije debel, već krupan. moja je u toj dobi bila iste visine i pola kg lakša, ali ipak je cura i ja joj od uvijek limitiram slatkiše, a sokove pije samo u kafiću.

naša kris je dugo dojila, ali ne tako često kao ti, i kaže da su njeni prestankom sisanja puno sporije išli sa težinom gore. vjerojatno će tako biti i kod vas.
:juhu

09 ožu 2007, 17:35

:mrgreen: od dojenja. :cool

pije samo vodu i mlijeko (kravlje), sokove jako jako rijetko, najčešće u gostima.
slatko voli, ja mu dajem (ako traži) iza konkretnog jela, ali i količinski dosta jede, to je istina (čak i više od sedmogodišnjeg brata :roll: )..

nego, srela sestru (vrtićku) koja ih je mjerila i ona misli da "nije ništa alarmantno", jer se on puno kreće, nije neki staviš ga i on čuči :roll:
:drink
Odgovori