Mi smo isto friski - sad nam je mjesec dana.
Drugi tjedan je jako dugo spavala, znalo bi proci po 4-5 sati po danu i jednom 8 sati nocu izmedju dojenja i taj tjedan nije, cini mi se, nista dobila na kilazi (na digitalnoj vagi se vagnem s njom u suhoj peleni i bez nje) a vidjela sam i da kaka puno rjedje nego prvi tjedan. Potrefilo se da se tad povukao i visak mlijeka. Pa sam je odlucila buditi danju a ona se pocela i nocu cesce buditi i sad vidim da napreduje.
Razlika u odnosu na vas je ta da kad je na cici to bude minimalno pola sata. Moja nije imala zuticu.
Ne znam jel im to dodje faza kad manje jedu i treba li intervenirati
Moje trenutne metode su - budjenje po danu ako je proslo 3 sata od proslog obroka, podrigivanje vise puta u tijeku dojenja (lakse podrigne i manje mi pobljucka), brojim gutljaje

- minimalno pojede 150 gutljajcica ali navecer zna i 300 tj. obje dojke, ako skuzim da je ispraznila cicu (kad navre mlijeko ima samo za nekoliko gutljajcica) nudim drugu, ne dam joj spavati na cici dok mi se ne cini da je dosta pojela. I stvar sljaka
Mozda da ga probas jos koji put nagovoriti na istu cicu da to bude vise od par minuta
A mozda nepotrebno brines

Vagni ga svakih 3-4 dana, ako imas dobru vagu, morao bi nesto dobiti na kilazi.