a mozes ga hraniti u toplesu, mislim nasloniti ga na gole grudi dok mu dajes bocicu. ne znam tocno kako izgleda hranjenje na bocicu, ali pretpostavljam da isto ima razdoblja kad vuce malo zesce, pa malo odmara. pa bi mu u tom slucaju kad odmara mogla pokusati ponuditi. ako si vec golisava, nece morati cekati, mozda prihvati. sve skupa polako i opusteno, ali vidim da jesi opustena i to je super
mozes probati i dojenje u hodu, isto u toplesu, kontakt koza-koza je vrlo poticajan
isto i u kadi, kod zajednicke kupke, to ce ga podsjetiti na boravak u trbuhu i dodatno opustiti. mazite se i ljubite, i polako.
sto se kolicina tice, ja ne bih smanjivala kolicinu adaptiranog koju nudis. znas pratiti pelene i toga se drzi.
i to malo sto popije je super.
no problem moze biti u konfuziji bradavice, jer je nacin sisanja ipak drukciji, i koliko god zanemarivali kolicinu mlijeka koju izvuce, moglo bi postati bolno ako bude preplitko sisao. no drzim fige da ipak budes u onoj skupini ciji klinci jednako vole i jedno i drugo i ne zbunjuju se lako
a za dojenje na jednoj dojci, eto me. oddojila jedno dijete djelomicno, drugo skroz na desanki
(tri mjeseca pokusavanja da ipak prihvati mogu skoro zanemariti, cak mi je laknulo kad sam odustala od lijeve)