O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.
20 ožu 2011, 15:03
Mi dajemo bebi PreHip od rodjenja i sada mu je 2 puna mjeseca. Doktorica nam je rekla da predjemo na Bebelac1 da mu bude silnije ali nije imao stolicu od toga 5 dana pa smo opet po njenoj preporuci presli na PreHip. Sada je stolica koliko toliko ok ali imam osjecaj da je cesce gladan.
Ako bi poceli postepeno prelaziti na jedinicu dali smatrate da je bolje Probiotik ili sama jedinica s obzirom da ima problema sa stolicom..da li imate slicna iskustva?
20 ožu 2011, 16:17
Mislim da je bolji probiotik, s pbzirom na problem sa stolicom
20 ožu 2011, 21:20
mi smo koristili s probiotikom, ali sam znala nekad uzet i bez kad je bio malo veći...i biogaia kapi smo koristili jedno vrijeme dok se stolica nije regulirala one su isto s probiotikom i ide samo 5 kapi na dan... a ne mogu štetit...
21 ožu 2011, 15:40
glasam za probiotik.
06 tra 2011, 07:39
Pozdrav! Možda je malo kasno, ali... Ja ti imam šesnaestomjesečnog dečka koji od početka pije HIPP probiotik i ja prezadovoljna! Uvijek uredno kaka (malih problema smo imali zbog antibiotika koje troži od trečeg mjeseca starosti zbog VUR-a), ali onda smo tu dodati još i Acidosalus baby (super za imunitet kod korištenja antibiotika - prva liga) ili Bio Gaia kapi i dalje sve super!